Rita Rasa!
Tev macibas katru Dienu no 8.00-20.00? Tev pec macibam nav briva laika kaut kadiem kursiem, ka ari Meitenes mineja piemeram, Auklites Darbs, kura var stradat brivdienas?
Es Pati naku no laukiem,atbaraucot uz Rigu, studeju LU,kredita, jo Vecaki Man nav pietiekosi nodrosinati, lai pat par Macibam samaksatu,dzivoju kojas,uzreiz saku meklet darbu, stradaju pa vakariem,tad otraja kursa tiku Prakse Swedbanka,Viniem iepatikos,pienema darba.
Tad LU otraja kursa vajadzeja rakstit Biznesa Planu, Mes bijam grupa 3kursabiedrenes,kas aizstavot darbu, izdomajam, a kapec lai Pasam nepameginatu kaut ko?
Attaisijam Ik, jo SIA nebija naudas,uzreiz 1maja darijuma Mus PAMATIGU UZMETA,bet mes neapstajamies,gaja laiks, pelnijam,nebija daudz, bet sakrajam SIA, pienemam darba vel 3 cilvekus un kaut ka stradajam+vel joprojam stradaju ari Banka, tikai jau cita.
Dzivoklis, Man Vins ir kredita, kuru izireju,un no tas naudas sedzu hipoteku, dzivoju ar Draugu Vina dzivokli. Draugs nav nekads Bagatnieks,strada ka visi Mes. Alga nav 1000LVL,visus izdevumus sedzam kopa. Auto mums ari abiem Lizinga. Celojumiem krajam naudu un celojam, Drebes KM k ko Sev noperku reizi gada,sakrajot naudu ieprieks.
Mans Tev padoms,nesedi uz vietas un nesudzies, cik slikti, MEGINI kaut ko darit lietas laba un sac jau tagad!
Un biju SOKA, ka Tu uzskati, ka 300LVLmaza alga!
Tu vismaz zini cik pelna Darbinieki VIDA un dazas Valsts Iestades-daziem par 300LVL nav.