Jūtos nožēlojami

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010

Es starp jums jūtos nožēlojami. liekas, ka visas tik labi dzīvo, visām ir nauda.

kad lasiju diskisijas, ka daudzas te pērk K.Millen kleitas, iet uz solārijiem,vaksācijām, brauc uz ārzemēm. Mani tiešām pārņme skaudība, jo nekad neesmu bijusi tālāk par Poliju. Neeeju uz saloniem, drēbes pērku reti, ja vajag ziemas zābakus tad valkāju 3 gadus. nekad neemu bijusi restorānā.

09.01.2011 16:02 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Nē, dārgā, es savu dzīvošanu apmaksāju pati. Ir izdevumi, ko sedz mana darba vieta, bet nu tas ir tikai loģiski. Valstī, kur ir manas mājas, es par visu maksāju pati.
09.01.2011 17:21 |

10 gadi
Reitings 4364
Reģ: 03.08.2009
Bāc, Rīta Rasa, tu esi tāda čīkstule!!!

Es arī varu pateikt - jā, es varu atļauties pirkt drēbes, tagad,kad man ir darbs + stipendija + kredīts (kuru vairs nevajag bet ko nu vairs ) un tam nav nekāda sakara. Dzīvoju ar vīrieti un draudzeni, un par dzīvokli maksājam visi, par pārtiku dalām ar vīrieti un nav nekādas dzīvošanas uz otra rēķina..
09.01.2011 17:24 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Tupai autorei, mūsu Miss visu sasniedza pati, dzīvo arzemes, strada starptautiskaja uznemuma utt.

Par mani - man mamma nebija nekada ubadze, bet lai kaut ko sasniegt, no mammas ņemu loti maz, dzivokli nopirku bezvvinjas palidzibas, normalaka darba iekartojos pēc sludinājuma utt. Ir veiksmīgakas un krutākas par mani nu UN.. dari kaut ko un izglitība nenozime, ka tev jastrada par bibliotekari, man ir vesturnieki pabeigti, bet stradaju osta, nju un????!
09.01.2011 17:24 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
Manuprāt, ka Rīta Rasa ir Riekstkode, tik negribējās blamēties, uztaisīja fake profilu un tagad gaudo, gan jau draudziņš pameta , jo viņai nebija KM kleita, tikai gold diga somiņa (e)
09.01.2011 17:31 |

Reitings 2224
:) Ja tu esi gudra, tad tu vareji iesaistities skolas socialaja dzive ;) Studentu padome utt :)
Tur iespejams, dabutu kontaktus un varbūt paspīdētu kāda laba iespēja :)
Un zini kā ir, nav jau viss rožu dārzs te visām...
Vnk daudzas to nestāsta...
Mums arī tagad mājās ir švaki ar naudām, jo ir jāmaksā kredīts, un māja jāuztur, jāpaēd un uz darbu, skolu kkā jātiek!
Jā es varbūt dzīvoju labā, lielā mājā, bet tas uzreiz nenozīmē, ka mēs nesavelkam jostas.
Pati tagad pieteicos uz 100 latnieku programmu, jo man jāmaksā par skolu, bet mammai nav ko man iedot...
Un neskatoties uz visu, es kopā ar draugu esmu nodibinājusi firmu un drīz viņa sāks darboties... Es jau nezinu, vai viss notiks tā, kā mēs to esam iecerējuši tādēļ arī strādāšu par tiem 100Ls...
Galu galā nenomiršu ;)
Un Tu tā pat- nevajag būt pesimistei... No zila gaisa Tev tiešām nekas nekritīs ;)
09.01.2011 17:31 |

Reitings 2925
es dzivojot kopa ar draugu,pat vinam palidzeju ar naudinju un ar maksajumiem..

tagad drauga vairs nav un es NEKAD neesmu bijusi atkarīga no vīrieša un nebūšu :-)

nezini,nerunā 8-)
09.01.2011 17:35 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Ziemassvēttkos pie mums ciemojās viens vīrietis, pļāpājām par visādām tēmām, viņš stāstīja par savu bērnību un pussaudžu gadiem, kuri pagāja lielā nabadzībā. Bet tik interesanti!!!
Viņš ir izglītots, brīvi pārvalda piecas valodas, pozitīvs, ļoti mērķtiecīgs, daudz palīdz savai ģimenei. Visvairāk man patika tas, ka viņš ir tāds "izdzīvotāja tips", kā kaķis, kurš vienmēr krīt uz kājām.Viņš visur saskata iespējas un tās izmanto. Un nu jau arī dzīve sāk viņu lutināt!!!
Prieks par tādiem cilvēkiem (l)
09.01.2011 17:37 |

Reitings 570
Reģ: 02.03.2010
apgaismojiet man par tām gold digga somiņām :D
p.s
tās modīgās kurpes, kuras meitene grib pirkt citā topikā arī ir šausmīgas :D :D
09.01.2011 17:39 |

Reitings 883
Reģ: 01.09.2010
njaa... lasot radaas priekshstats, ka autore pati negrib neko mainiit, nepareizi dziives uzskati, kkaada kompleksaina chiikstule.. riebjas cilveeki, kas chiikst un pashi neko nedara- domaa, ka viss no gaisa nokritiis, ka citiem jau viss ir, vechi visu dabuu, vechi visu maksaa utt... nozheelojama domaashana...
09.01.2011 17:40 |

Reitings 883
Reģ: 01.09.2010
njaa... lasot radaas priekshstats, ka autore pati negrib neko mainiit, nepareizi dziives uzskati, kkaada kompleksaina chiikstule.. riebjas cilveeki, kas chiikst un pashi neko nedara- domaa, ka viss no gaisa nokritiis, ka citiem jau viss ir, vechi visu dabuu, vechi visu maksaa utt... nozheelojama domaashana...
09.01.2011 17:40 |

Reitings 570
Reģ: 02.03.2010
Tev notikti ir ugg zābaki :D
09.01.2011 17:41 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
viesulis , tu zini, ka es nezinu :D Te Riekstkode plātījās ar tādu, ka viņai esot :-D
09.01.2011 17:42 |

Reitings 2925
tām topika kurpēm ir par lielu platforma,bet tā jau nav ne vainas.

man patīk labāk klasiskas..
09.01.2011 17:43 |

Reitings 1761
Pareizi Jollya saka: problēmas ir visiem. Arī tiem, kas labi dzīvo.It īpaši tiem , kas ir rikskējuši, jo tu nekad nezini,kas būs rīt.
Man, piemēram, ir pietiekami lielas, problēmas, ko risināt, tikai man prātā nenāk nākt forumā un kaut ko čīkstēt.
Čīkstulība vispār ir šausmīga īpašība!
09.01.2011 17:45 |

Reitings 254
Reģ: 31.05.2010
Bet, ko Tu pati dari, lai izsistos dzive? :-|
Dzivi var mainit viena mirkli. Galvenais ir zinat, ko tu patiesam gribi, un darit visu iespeejamo, lai to sasniegtu.
Pati aizgaju no majam 12. klase, es uzreiz gan apprecejos, tacu mani panakumi tika panakti ar gribasspēku, mērķtiecību, bezkaunibu un spitibu.
Liekas, ka Tev vnk nav rakstura un uznemibas. |-)
09.01.2011 17:55 |

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
Jā man tāpat - skatos ka citas iepērkas, pašai arī gribas uz pilnu klapi to darīt, iet bieži uz solārijiem bet maciņš par plānu. Tāpēc arī piepelnos, un kad iekrāju naudiņu, tad varu sev kaut ko atļauties. :-) Man ir stimuls - redzu ka citām ir labs darbs utt POagaidām studēju, apzinos ka man vēl nav to prasmju, pieredzes un spēju lai jau tūlīt varētu daudz pelnīt, tāpēc iesāk uar mazumiņu, pilnveidoju sevi, lai ar katru gadu paceltu savu dzīves līmeni un pamazām tiektos pēc tā, ko vēlos :-)
Galvenais dzīvē taču nav nauda un ārišķības :-D Vajag apzināties kas tu šobrīd esi, ko dari, un ko vari atļauties - ŠOBRĪD. un pirms nākamreiz apskaud kādu - padomā kas ir viņa, kā viņa to sasniegusi, cik daudz darba ieguldīts. Procentuāli bagāto papuču meitiņu tikpat kā nav, tas viss ir sasniegts pašu spēkiem, un tici man ir jābūt lielam gribasspēkam kaut ko darīt un cīnīties, nevis pateikt viņām ir bet man ne, apskaužu :-D
Maini attieksmi un būs labi :-)

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
Jā man tāpat - skatos ka citas iepērkas, pašai arī gribas uz pilnu klapi to darīt, iet bieži uz solārijiem bet maciņš par plānu. Tāpēc arī piepelnos, un kad iekrāju naudiņu, tad varu sev kaut ko atļauties. :-) Man ir stimuls - redzu ka citām ir labs darbs utt POagaidām studēju, apzinos ka man vēl nav to prasmju, pieredzes un spēju lai jau tūlīt varētu daudz pelnīt, tāpēc iesāk uar mazumiņu, pilnveidoju sevi, lai ar katru gadu paceltu savu dzīves līmeni un pamazām tiektos pēc tā, ko vēlos :-)
Galvenais dzīvē taču nav nauda un ārišķības :-D Vajag apzināties kas tu šobrīd esi, ko dari, un ko vari atļauties - ŠOBRĪD. un pirms nākamreiz apskaud kādu - padomā kas ir viņa, kā viņa to sasniegusi, cik daudz darba ieguldīts. Procentuāli bagāto papuču meitiņu tikpat kā nav, tas viss ir sasniegts pašu spēkiem, un tici man ir jābūt lielam gribasspēkam kaut ko darīt un cīnīties, nevis pateikt viņām ir bet man ne, apskaužu :-D
Maini attieksmi un būs labi :-)

10 gadi
Reitings 1283
Reģ: 19.06.2010
medemoiselle- riekstkodei taču draugs uzdāvinaja KM kleitu, tik viņa ielīst nevarēja. :-D :-D :-D :-D :-D
09.01.2011 18:01 |

Reitings 118
Piedod, bet izklausās briesmīgi.. Tu sēdi mājās pie datora un sūdzies par to, ka viss tik slikti, citām labāk, citām tas, citām šitas, bet man nekā.. Protams, es arī justos nožēlojami, ja sēdētu visu laiku uz dīvāna un īdētu, tā vietā varbūt būtu jāsāk darboties& darīt kaut ko.. Un mācības ir tikai attaisnojums, noteikti var atrast brīvu laiku, lai kaut kā sevi pilnveidotu, iesaisties organizācijās, biedrībās, pašpārvaldē, darbojies, attīsties un viss ies uz priekšu. Ne visur ir noteicošā nauda.
Parasti vispār cilvēki, kas nāk no mazturīgām ģimenēm ir vairāk motivēti, jo viņos ir vēlme iegūt to, kas ir bijis liegts, vairāk kaut kāda gribasspēka, bet tavā gadījumā laikam gribasspēks kaut ko mainīt ir tas, kas trūkst.
Es, piemēram, arī apskaužu dažus cilvēkus (bet mana skaudība nav slikta, vnk cilvēciska no sērijas "man arī tā gribētos"), bet es nekad neskatos uz vecāku ienākumiem vai remontiem vecāku mājā.. Es apskaužu tās, kuras pašas visu ir sasniegušas un paveikušas un tad man ir tāds.. ehh, kāpēc man nav tāds spēks, vai varbūt kā man rīkoties, lai arī kaut ko tādu darītu, vai, piemēram, citu civēku panākumi motivē mani attīstīties. Un tad es strādāju pie sevis, lai citi tāpat varētu skatīties uz mani.. :)
Man arī nepatīk čīkstuļi, domāju, ka nevienam tādi, kas visu laiku nomākti un vienā problēmā meklē citu ne īpaši patīk, maini savu domāšanu un sāc rīkoties.. ;)
09.01.2011 18:03 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Un citreiz ir tā, ka tos "izbāstos" nav nemaz par ko apskaust. Pirms kāda mēneša biju biljardu uzspēlēt un pēc tam shishu uzpīpēt ar vienu kolēģi no Serbijas. Arī jauns vīrietis.
Es gaidīju kad ātrāk vakars beigsies- viņš runāja tikai par to, kas viņam ir - iphone, bmw, tv mašīnā, tommy hifiger krekls, jauns kompiks, lacoste krasenes, Paco Rabanne 1 Million smaržas utt... es no garlaicības jau karinājos gaisā un lauzos kopā |-) Tur nav ko pat apskaust- jo viņš ir garlaicīgs un sevi centrēts nūģis :-D
09.01.2011 18:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits