Varētu teikt, ka man ir līdzīga situācija, kā tev un man ir 25 :-D ! Labi, man ir bijušas attiecības pusgada garumā, bet pēc tām 4 gadus nav bijis nevienu :-D ! Kāpēc? Uz randiņiem iets ne mazums, bet tāds vīrietis, kas mani saistītu un kuru saistītu es vienlaicīgi, nav gadījies pa ceļam. Citreiz pati sev jautāju - es vispār esmu normāla? Kas manī par defektu :%27-( ? Pēc izskata esmu no skaistajām, uzmanības no pretējā dzimuma netrūkst, bet pielaist klāt nevienu nevaru :%27-( . Domāju, tas saistīts ar manu traumu pusaudža gados, kad puiši mani nolika un apsaukāja cik tik vien varēja. Varbūt tas atstājis savu iespaidu, ka nespēju nevienam uzticēties? Varbūt iemesls ir tur, ka neesmu baigi runīgā un kāda tur vēl un beigās sanāk, ka esmu garlaicīga? Visbeidzot, manī iekšēji slēpjas tāda doma, ka normālu vīrieti nemaz neesmu pelnījusi, jo neesmu ieguvusi izglītību un strādāju tikai par pārdevēju :-D . Stulba doma, jo ir taču tik daudz pārdevēju ar foršiem vīriešiem pie sāniem. Ehh, značit neesmu derīga sabiedrībai :-D