Sveikas, sveikas! :)
kachene, daudz laimes dzimšanas dienā! :)
Šodien turpinu ārstēt savu meitu, labi, ka draugs tik daudz vesels, ka pats par sevi var parūpēties!
Draugam ar vakar ieskaitīja algu, makten lielāku kā parasti, gribas jau kaut ko, bet pēc tam paliek žēl tērēties un tā nu es neko nenopērku! (Paraizāk, draugs teica, ka lai izdomājot, ko gribot!) Varbūt, ja atradīšu kādu skaistu ikdienas kleitu, tad pieņemšu viņa piedāvājumu! :)
Man vasarā arī saplīsa trīs lietas - ūdenssildītājs (un vēl piedevām eksāmena rītā, labi, ka ir salīdzinoši lēti (bet arī ne visi var aiziet un nopirkt)), dators (labi, ka pēc bakalaura :D, un vismaz bija draugs, kam viens lieks, tāpēc varējām jaunam iekrāt) un ledusskapis (tieši vasaras karstākajā laikā, bija labs pārsteigums, atgriežoties mājās no atvaļinājuma izbrauciena (dabūjām pēc tam bez maz vai toč uz roltoniem dzīvot :D)!
Kādreiz, kad dzīvoju ar vecākiem, vispār neko nemācēju un nepatika. Tagad jau pat sirdij tuva lieta tā gatavošana man! (l) Kādreiz arī pirku veikalā gatavu, līdz reiz man bija tik slikti pēc tādas maltītes, ka, kopš tā laika nevaru vairs iegādāties neko jau gatavu! :D