Es katru rītu dzeru šķīstošo kafiju, bet zinu, ka tā ir ļoti neveselīga, bet varbūt kāda zina, tieši kāpēc un ko tas var nodarīt, ja es izdzeru krūzīti dienā, tas tiešām ir tik slikti? Kādu kafiju jūs izvēlaties?
manuprāt krūzīte dienā tiešām neko ļaunu nenodarīs,.
Es izvēlos dzert cigoriņu kafiju ar dažādām piedevām (ehināciju utt). Taču- ne katram tā garšo. Mani priecē tas,ka cigoriņi nesaturot kofeīnu.. (tā vismaz uz iepakojuma ralkstīts :-) )
No gāzētiem dzērieniem arī metās celulīts :-D Vot tā es esmu dzirdējusi :-D
Zinu, ka kafija var izraisīt atkarību, bet nu cik trakam jābūt, lai to dzertu tā, lai rodas atkarība. (t)
mani mājinieki dzer Liepājas kafiju, bet tāpēc, ka garšo labāk nevis tādēļ, ka tā būtu kādā citā ziņā labāka. :-D
pati gan dzeru cigoriņus, sāku veselības dēļ, bet, nu, ir iegaršojušies...un garšo nedaudz līdzīgi kafijai (nu, cik es atceros, kā kafija garšo, gandrīz 10 gadus neesmu dzērusi :-D ).
Patiesībā,ja ticētu visam,kas rakstīts un ko apkārt runā,tad ēst un dzer vispār neko nevarētu,jo no visa kkas metas,viss kaitīgs.Un laukā arī nevarētu iet,jo tur arī kkas var notikt.
Tak dzer savu vienu kafiju dienā un miers.
Es nedzeru kafiju,jo man vnk negaršo.Bet man garšo tās 3in1,2in1 kafijas :D ne katru dienu,bet kad sagribas,tad kaut vai 2 vienā dienā izdzeru.