par dzīvi,kā izvērsusies, pārdomas

Reitings 671
Reģ: 29.01.2009

Hey, gribu dalīties šodienas emocijās,kuras nemāku raksturot.

Šodien sanāca saruna ar mammu par bērniem un par pret apaugļošanās līdzekļiem un uzzināju,ka man varēja tagad būt 17 gadus vecs/a brālis/māsa. Pirms tiem 17 gadiem, mamma ar visiem aizsarglīdzekļiem tā teikt iekrita un palika stāvoklī. Tajā laikā ar tēvu viņa grasījās šķirties un bijām jau mēs divi, es un brālis. Nu jā un viņa uztaisīja abortu.

Mani tas šokēja, jo mamma mīl bērnus, pati ir skolotāja. Un es kā pret abortu kā tādu esmu pret. :-/

Protams saprotu viņu, jo bija situācija, ka tēvs bija sācis dzert un riskēja jau ar mūsu dzīvībām. Bet tomēr tā domājot, ka man iespējams būtu vēl kāds superīgs cilvēciņš uz ko paļauties..

Lieki piebilst, ka tad mēs mammai būtu 3 un viss.. Jo tēvs pēc pāris gadiem gāja bojā.Laikam tā arī bija labāk,par mammas lēmumu, jo viss laiks, ko pavadīju zem mammas spārna bija grūts, bet tomēr skaists

bet nu tik jocīgi..

Es vienkārši gribēju dalīties emocijās, ko es pati nemāku saprast.

Un varbūt arī kādai no jums ir bijis līdzīgi,kad sāk domāt kā būtu bijis ja būtu noticis savādāk? :-)

07.01.2011 20:30 |

Reitings 393
mana mamma taisījusi ir 2 vai 3 abortus.tā kā es brīnos kā es ar māsu vispār esmu te.brīžiem ir tā,ka pietrūkst vel kāda pleca uz kura balstīties.bet nu kā ir tā ir,man ir fantastiski draugi! (l)
noteikti,ka mammai bija savi iemesli kāpēc to darīt.iespējams,ka naudas trūkums un jau rūpes par jums abiem.
ko tur,tur vairs neko!
07.01.2011 23:38 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Man tagad otras beres gimene divu gadu laika - pirms 2 gadiem nomira mammas tetis un tagad (pirms nedeljas)nomira teta tetis un rit vinju kremes...:(
07.01.2011 23:45 |

Reitings 161
Reģ: 23.06.2010
Jollya - Nu principā nav ko stāstīt, man tas vispār bija smagākais periods, jo kamēr es sapratu, kas vispār ir noticis, tāpēc arī dzīve tur likās šausmīga. Nu respektīvi iznāk, ka es nemāku tā objektīvi spriest. Bet tā.. nu tur esi paēdis, apģērbts, bet grūti bija sadzīvot arī ar pārējiem. Visvisādi bērni ar savām rakstura īpatnībām, veselības problēmām, niķiem. Un tiešām ļoti trūkst uzmanības katram, katrs cīnas par to, lai viņam tiek visvairāk uzmanības, jo vienkārši tas nenormāli pietrūkst, lai ar tevi vienkārši aprunājas par to kā gāja skolā utt. Nekāda zelta dzīve nav, bet tomēr tur ir labāk, nekā dzīvot tiešām nelabvēlīgā ģimenē.
08.01.2011 00:02 |

Reitings 1020
es gribētu zināt, kā mana dzīve būtu iekārtojusies, ja reiz, neapdomīgi izsakoties, nebūtu atraidījusi kādu cilvēku. bieži šī doma iešaujas galvā.

vispār ir samērā daudz notikumu un vispār momentu kā tādu, kas varētu mainīt dzīvi par 180. dažreiz uz nāk tāds "kā būtu, ja būtu".. bet tad es sev uzbraucu, lai beidzu gruzīties un life goes on :)
08.01.2011 00:11 |

Reitings 2224
A kapēc tante tevi uzreiz nepaņēma, bet tikai pēc diviem gadiem?
Omes un opji nebij kas varēja Tevi paņemt? :-|
08.01.2011 00:18 |

Reitings 350
Reģ: 06.01.2011
man ir bijis spontānais aborts!bieži domāju,ka varēja notikt savādāk utt,bet zinu,ka ar bērna tēvu nekad nevarētu būt laimīga,kā arī bērns nebūtu laimīgs tādā ģimenē,takā man viss priekšā vēl :)cerams..
08.01.2011 00:25 |

Reitings 161
Reģ: 23.06.2010
Jollya - Ome bija, bet viņai bija lielas veselības problēmas un tāpat pēc diviem mēnešiem arī aizgāja aizsaulē (tie 2 mēn. domāti pēc manas mammas nāves). Varbūt vienīgi vēl no tēva puses, bet man tā kā liekas, ka viņi nemaz nezināja, ka es vispār esmu pasaulē.
Un tante paņēma tik vēlu, jo viņa vispār ilgi domāja vai ņemt/neņemt mani, nu ~kādu pusgadu domāja par to. Pēc tam kamēr visus papīrus sakārtoja, jo manai tantei bija jāiziet daudzas veselības pārbaudes, lai pierādītu, ka viņa var būt mans aizbildnis un tā. Nu tur sanāca nenormāla čakarēšanās.
08.01.2011 00:27 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
Mana oma ir taisījusi n-tos abortus, jo vīrs (mans vectēvs, kru neesmu nekad redzējusi) pateica, ka vēlvienu mutu nebaros.
08.01.2011 00:44 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
brīnos, ka meitenes ir bijušas uz tik maz bērēm... es laikam labāk pat nesaukšu skaitu cik bērēs esmu bijusi...šovasar vien divās... un vienmēr tur stāvot metot smilšu sauju uz zārka vāka es zaudēju kādu daļu no sevis un vēlos nekad vairs nevienam nepieķerties un nevienu nemīlēt.
08.01.2011 00:54 |

Reitings 6324
Sallija, tas seriāls Being Erica ir par sievieti, kura var atgriezties pagatnē un labot to, ko. uzskata par kludām.
Katru reizi atgriežas sakot, ja es dotos atpakal es daritu tā un tā. No cerams, ka saprati :-D :-P
08.01.2011 01:31 |

Reitings 2224
Diezgan traki Tev gajis (t)
Man jau vienmeer bija licies, ka radinieki vienmer panem bernus, ja ar vecakiem kkas notiek...
Tev ar tanti ir tagad labas attiecibas?
08.01.2011 01:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits