Man nepatīk runāt vispārināti un teikt, ka ar vienu dzimumu draudzība ir labāka nekā ar otru! Godīgi sakot, man liekas muļķīgi teikt, ka vīrieši ir foršāki un celt viņus gaismā, jo redz sievietes vērpj intrigas. :-D Patiesība, tur nevis sievietēs ir vaina, bet gan tur, ka trūkst uzmanības, ko noteikti vienmēr saņems no puišiem. :-D Draugos būt ar vīriešiem ir lielisks veids kā pacelt savu pašapziņu un dzirdēt komplimentus. :-D Tas atgādina vidusskolas laikus, kad tai kurai vairāk bija puišu draugi, tā ir krutāka, nu tjip uz to pusi.
Un Mazā Lēdija, saderam, ja vīriešu kārtas draugs iemiesotu sievietes tēlā, tu atklātu daudz ko sliktu par viņu. :-D Tā tas ir iekārtots, ka ar pretējiem dzimumiem viss liksies foršāks, jūtamies iekārotas utt.
Vienkārši ir jāvērtē pašu cilvēku, nevis uzreiz ieciklēties, ja jau sieviete, tad jau klaču vecene, bet vīrietis noteikti tāds nav. Tak vīrieši tāpat ir klačas, tikai viņiem tēmas ir citādākas. Un tāpat savā dzīvē esmu piedzīvojusi, ka vīrietis arī vērpj intrigas. :-D