Kāda jau augšā?Baigais klusums.Un es atkal sāku novērtēt brīvdienas,kur var tik labi izgulēties.Un tieši šodien vajadzēja nokrist uz -10 grādiem,kad javelkas tik agri arā,eh man riebjas ziema. (t)
Man tāda pati apņemšanās kā Zakjim, šogad staigāt vairāk svārkos un kleitās. Kaut gan pagājušajā vasarā es daudz ģērbu svārkus, tad apņemšanās to ir darīt arī rudenī un ziemā! :)
Jā, somas ir mana vājība, bet naudas nav! :D :D :D Pagaidām ir 5 dažādu izmēru somas, gan lielas, gan mazas visādām dzīves situācijām, bet, gribētos vēl un vēl! :)
Somas man nav gluži vājība, bet nevaru noliegt, ka patīk. Bet man viņas kaut kā dikti ātri nonēsājas, tāpēc, kopš uzdāvinātajai dārgajai somai noplēsu rokturi, labākās ikdienā vairs nenēsāju.
Tādas ejošās man ir divas, aizvakar nopirku trešo. Bet kopumā man ir kādas 6 rokassomas, 5 clutch somiņas un 2 cross-body somiņas ballītēm.
Nekritīšu tik zemu un draugam naudu neprasīšu, diēta par ļaunu nenāk, jo man tik ļoti pie sirds iet tā karen millen kleitiņa. Un naudas man nav, alga tik 10tajā, šovakar ar draugu randiņš un tad jau šis ar kaut ko mani pacienās gan jau :-D :-D :-D :-D bet tā man piespiedu diēta.
Riekstkode, nopārdod to kleitu, no algas pieliec vēl mazliet klāt un aizeju nopērc sev kleitu, kas der. Tagad Karen Millen ir atlaides un tu noteikti sev atradīsi kaut ko labāku.
Nu vispār, necieņa drīzāk ir uzdāvināt apģērba gabalu, kurš ir acīmredzami par mazu un, kuru tu drīzāk nekad arī neuzvilksi.
Kad manējais man uzdāvināja grāmatu, kāda man jau bija, līdz ar to otru tādu man nevajadzēja, es aizgāju un samainīju pret citu. Un viņš nemaz neapvainojās, jo ko dod dāvana, no kuras jēgas nekādas.
pie manis list lietus,un netieku uz veikalu,tapec sutiju draugu,vinjam taapat uz centru.pa to laiku censos izdomat ko uztaisit pusdienas/vakarinjas:D
kada gadijuma nenodarbojas ar pastaisito rotu darinasanu?kur internetaa var atrast kaadas pamaaciibas kaa taisiit?