Kāda jau augšā?Baigais klusums.Un es atkal sāku novērtēt brīvdienas,kur var tik labi izgulēties.Un tieši šodien vajadzēja nokrist uz -10 grādiem,kad javelkas tik agri arā,eh man riebjas ziema. (t)
Labrīt, meičuki!
Šorīts jau sākās ar besi- aizmirsu sev svarīgu lietu, un tagad mēģinu pa telefonu kaut kā visu nokārtot, lai nebūtu kreņķis pēc tam. :-/
Vispār pēdējā laikā esmu tāda kūtra uz visu palikusi- nesaprotu, kas ir ar mani... :%27-( Ziemas miegs, vai? :%27-(
Rausi - shitaa ir forsha sajuta. Man vakar taa bija, ari biju zoliidaka neka ikdienaa un pashaiuzreiz tik labs un daamiigs noskanojums! :)
Un vispar es visu nedelju kleitas staigaju. Izdomaju sev apnjemshanos - shogad maksimali biezhi valkashu svarkus un kleitas! Tas tachu ir forshi! :)
Plūdi būs un lieli.
Par spīti tam, ka zeme nav sasalusi-sniegs kūst ātrāk, kā to uzsūc, un, turklāt, kur tad paliek tas ūdens? Viss pazemes ūdens nāk uz zemes virsas un tad upes plūst, jūra plūst, ezeri plūst.
Tiem, kam mājas dziļāk zemē-pagrabi plūst un vispār šausmīgi būs.
Un pilsētā jau nav nekāna baigā zeme., piem, centrā-visur tādas gubas uz asfalta saceltas, kur tad tās paliks?
Kleitas un svārki- mmmmmmm! Es arī esmu no tām, kuras, kad uzvelk kleitu, jūtas sievišķīgi. (l) Tikai cik mūsu apstākļos ar kleitu pasteigāsi, kamēr tiec no punkta A līdz punktam B, tikmēr stilbi nosaluši. :-/
Labrīt! :-)
visu brīvlaiku esmu nogulējusi līdz 12:00 nezinu kā rīt piecelšos 6:00 :-D šodien jāmācās eksāmenam, rīt jābrauc uz Rīgu rakstīt. Vēl neko neesmu mācijusies, cerams, ka šodien saņemšos. :-)
Par Guess veikalu Galerijā Centrs un atlaidēm - GC mājas lapā, kur ir norādītas veikalu akcijas un atlaides, nav minēts, ka šajā veikalā būtu sākušās kādas atlaides! No tā secinu, ka - nē, atlaižu tur nav! Ja neticat, varat zvanīt veikalam - Nr.:67104548 , e-pasts: [email protected] - uzzvaniet, uzrakstiet, uzjautājiet! Ja tas nesanāk - galu galā - aizdodieties uz veikalu un apskatieties! :D :D
Pagājušogad arī visas skrēja pēc gumcīšiem kā trakas- bet tik smuki sniegs nokusa, ka nemaz tie gumcīši nebija vajadzīgi. Es laikam arī šogad mēģināšu iztikt bez...
Vejsh - nu nav jau tik traki! Piem. shon no rita bija -10 graadi, uzvilku megabiezas zekjubikses, kleitu un jutos man shkjiet pat siltak nekaa biksees.
MeiteneVārdāKristīne - sniega kušanas ātrums ir atkarīgs no temperatūras! Ja uznāks straujš pavasaris, tad jā, sniegs kusīs ātrāk, nekā zeme to uzsūks, bet ja temperatūra pakāpeniski paaugstināsies, tad sniegs arī pakāpeniski kusīs! Bez tam - vēl jau jāņem vērā - vai būs lietains pavasaris vai saulains - tas arī var lielā mērā ietekmēt slapjuma daudzumu, cik ātri sniegs tiks nokausēts un kur viņš nokļūs!
Par asfaltu un ceļiem pilsētā - lielākā daļa sniega nokļūst kanalizācijas sistēmā - un te atkal viss ir atkarīgs no ārējiem apstākļiem, kas to sniegu kausēs! ;)
Dzīvosim redzēsim, bet kāda jēga stresot par to nākotni, ja sniegu var vienkārši izbaudīt šobrīt?! :D :D
labrīt,biju domājusi piecelties laicīgi,ap 9, pus10. Bet tik salds miegs,ka tikai tagad piecēlos... :-D Man šodien brīvdiena vispār... :-)
Un šodien taisos mācīties, pastaigāties,izglutidināt veļas kaudzi un ja sanāks laika satīrīt māju... :-D
Man atkal otrādi-parasti staigāju kleitās, svārkos, jo man nevienas bikses vainu neder, vai nepatīk, bet pirms jaunā gada nopirku tik foršas džinsu bikses, ka vēl neesmu novilkusi :-D
Es beidzot esmu nodrošinājusies ar visiem zābakiem-papēžu, ritīgiem siltiem ziemas bobīšiem un arī gumijniekiem :D kad nāks ūdens, es būšu gatava :D
bet nu pagājšgad jau tie plūdi nebij nekādi drausmīgie Rīgā, bet nu kādas 3 dienas gumpeļus vajadzēja.