Kāda jau augšā?Baigais klusums.Un es atkal sāku novērtēt brīvdienas,kur var tik labi izgulēties.Un tieši šodien vajadzēja nokrist uz -10 grādiem,kad javelkas tik agri arā,eh man riebjas ziema. (t)
Man liekas, ka iesnas vispār nevar ārstēt, tikai atvieglot elpošanu ar dažādiem gēliem, pilieniem, pūšamajiem. Iesnas pāriet pašas no sevis, vismaz man nekad nav izdevies paātrināt to procesu.
hello! jau no paša rīta darbā atnāca viens onkulis kurš 20 min man stāstīja par Floridas džungļiem un Parīzes piedzīvojumiem! dāaaa
no rīta filozofēju par to uz kurieni tiek vests Rīgas sniegs? varbūt kāda zin?
TIkko uz brīdi sabijos, kad izlasīju Twitterī, ka atcelta izrāde Klusuma skaņas aktiera slimības dēļ! Labi, ka man tikai viens Daudziņš, šovakar uz Vectēvu :-)
klau kaa bija - ja celas temperatuura tad ir auksti un drebulji?
Seezhu darbaa, it kaa iekshaa silts, bet rokas ledus aukstas, pashai auksti + kakls saap no kleposhanas. Tad jau labaak temperatuuru un izlimot nekaa valkaaties apkaart tada pusslima. Ah, nevaru sagaidiit mainjas beigas (t)
Šodien izskatos traki zolīdi, jo esmu sapucējusies- šodien darba ballīte par godu jaunajam gadam! :-D
Man ir mugurā mazā melnā kleitiņa ziemas variantā un smukas zeķubikses, jūtos fantastiski, ka beidzot varēju uzpucēties! :-D Stilbi gan sala šorīt, jo esmu pieradusi pie biksēm. :-P
Man liekas, ka tad kad sāksies atkusnis, būs baigie plūdi un itsevišķi Rīgā! :-D
Nebūs nekādu baigo plūdu pavasarī! Zeme zem sniega segas nav sasalusi, līdz ar to, iestājoties atkusnim viss ūdens no kūstošā sniega vienkārši iesūksies zemē! Problēmas var būt vienīgi kā pagājušajā gadā tiem, kas dzīvo mazo upīšu baseinos, jo upītes noteikti izies no krastiem, paaugstinoties gruntsūdenim! :D