Kāda jau augšā?Baigais klusums.Un es atkal sāku novērtēt brīvdienas,kur var tik labi izgulēties.Un tieši šodien vajadzēja nokrist uz -10 grādiem,kad javelkas tik agri arā,eh man riebjas ziema. (t)
Es vispār esmu dīvaina filmu ziņā-man patīk tādas, kas citiem nepatīk un tās, kas citiem nepatīk, man atkal baigi patīk, nez tā ir tāda kā sava veida spītība? :-D :-P
MeiteneVārdāKristīne - tu no kura mēness nokritusi?! Skolēnu brīvdienas beidzās 5. janvārī! Atsevišķas skolas pieņēma lēmumu par brīvdienu pagarināšanu (zinu, ka Valmierā un Apē šādi lēmumi tika pieņemti), vai tās ir pagarinātas elektrības traucējumu dēļ, taču vairumā skolu brīvdienas ir beigušās un šodien atsākās mācības! Atkal jau savu patiesību daži te uztver par vienīgo pareizo!!! (e) :D :D
Rīts labs, bet labāk patīk, kad sniga, jo sniegu no auto ir notīrīt vieglāk, nekā aizsalušus logus.. :(
Darbā besī viens kolēģis un viens darbs, kas jāizdara.. :-/ Pārējais viss ir normas robežās! :D
Oi, man arī darbā besī viens kolēģis, ceru, ka nenāks bez iemesla pie manis (t) Neesmu tāda ķiķinātāja, kas ar visiem var pafiltrēt. Besī, ka koļījas visādi klāt (t)
Man zābaki turas uz "Dieva vārdiem", gaidu naudu, jāpērk jauni.
labrīt:)
sēžu skolā datorgrāmatvedībā, neko nedaru :D
un es šonakt neesmu gulējusi ne minūti. :D ballīte, brālis ar sievu bija pie mums ciemos. Un ap 3:30 sapratām, ka nav vērts doties gulēt, jo jau 5:00 jāceļas un viņiem uz lidostu jābrauc :D:D
Labrīt, dāmas! ;-)
Jūtos kkā ne visai labi, laikam tapēc, ka par maz gulēts!kkā miegs nenāca ;-)
Bāc, es laikam esmu mazohiste, jo domāju darīt kko tādu, ko pēc tam rūgti nožēlošu!Uz brīdi varbūt būs super labi, bet pēc tam, kā sirds sāpēs :-/
Jāizvelk šodiena darbā, tad jāgaida skaitītāju meistars ;-) Kā man riebj, ka nāk visādi šitādi uz mājām!Ciest nevaru visus interneta, tv onkuļus, santehniķus utt ;-) Tā laikam ir kkāda mana stulba iedoma, bet veeee, kā besī! :-P
Labrīt!
Man bija nomiris kompis, saēda kkāds pretīgs vīruss.. bet par laimi bildes, mūzika un nepieciešamie dokumenti saglabāti un dators atkal ir kārtībā! (l)
šodienai pagaidām plāna nav, nez vai arī būs.. laikam jau,ka pa mājām :)
MeiteneVārdāKristīne - tas, ka nebija neviena skolēna nenozīmē, ka brīvdienas nav beigušās!!! :D :D Tāpēc jau nav jādezinformē tauta! :D :D
Mani tas kolēģis besī ne jau tāpēc, ka koļījās klāt, bet tāpēc, ka ir pilnīga bremze, lēnais divplāksnis un pilnīgs idiots.. Šādus vīriešus es vienkārši nevaru paciest.. Līdz šim viņam bija savs atsevišķs kabinets, bet nu uz remonta laiku (bet tas varētu ieilgt nezināmi ilgi) viņš ir iekārtojies manā kabinetā.. Grrr.. Dažbrīd varētu viņam gāzt ar kaut ko... :-/
Visvairāk man besī,ka pats neko padarīt nevari!ne paēst, neko, tikai sēdi un gaidi, kad tie beigs savu darbu!Un bļin visvairāk man tracina tas, ka ne visi, bet liela daļa nenormāli smird!VienamIT džekam tā kājas smirdēja, pēc tam stundu istabu vēdināju (e)
Hei! Veiksmīgu darba dienu! (l)
Es šonakt ļoooti labi izgulējos - gulēju kā nosista un pēc 8 h pamodos bez modinātāja. Man patīk tādi rīti :-)
Nupat pabrokastoju, keršos klāt mācībām.
es šodien atkal priecīga..kāpēc? - neteikšu :-P vēl varu palielīties, ka vakar uzadīju cepuri (jau trešo) un uzcepu keksu (ko tagad ēdu brokastīs), tagad domāju sākt adīt dūrainīšus komplektā cepurei :-)
medus cālis vakar nesanāca, jo sapratu, ka man nav neviena no vajadzīgajām sastāvdaļām pietiekamā daudzumā...izņemot pašu vistu :-D :-D
vēl vakar sāku skatīties jaunu seriālu Pretty little liars :-)
Agrita, mājaslapā nav rakstīts? Tur taču tagad tās trakās izpārdošanas, treknās dienas vai kā viņu tur..(iečekoju mājaslapā bukletu - tādi pārspīlējumi liekas ar atlaidēm, tādas pašas kā vienm, tikai iedots vēl nosaukums tam visam) :-D