Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kolēģe

Reitings 2
Reģ: 29.01.2009

Jau vairāk kā gadu strādāju par audzinātāju dārziņā. Darbs ļoti patīk, tikai tas atalgojums varēja būt labāks, bet tagad ne par to..

Kolēģe - es viņu ienīstu! Viņa vienmēr ir neapmierināta ar manu darbu, uzvedību, rīcību. Kaut gan vairāk dzirdu pukstienus aiz muguras, ne acīs. Kauns!

Vienu brīdi sāku meklēt iemeslus šādai antipātijai: gāju pie darba devējas un dārziņa metodiķes - jautāju vai ir saņemtas kādas sūdzības par manu darbu, palūdzu atsūtīt pārbaudi - arī nekā, viss esot tā kā tam ir jābūt.. KAS TAD!?

Interesantākais ir tas, ka nesaskaņas ar šo kolēģi ir VISĀM dārziņā strādājošajām dāmām!

Es ļoti, ļoti vēlos nolikt viņu pie vietas, bet nevaru. Kolēģe ir divu bērnu māte un 12 gadus vecāka, tas mani bremzē - es nevaru pacelt balsi vai kaut kā pārmest vecākiem cilvēkiem!

Ko man darīt? Kā man rīkoties? Ir viegli pateikt - sāc tak runāt.. nevaru!

06.01.2011 00:12 |

Reitings 2518
Reģ: 25.01.2010
es ari stradaju ar kadus 10-15 gadus vecaku sievieti, vina ir slinka ka pilnigi arprats, un suudzas,ka neviens cits neko nedarot un ka vinai viss jadara.
Zinot to,ka nevienam vina ipasi nepatik, es vnk vinai saku visu , ko es gribu lai vina izdara. Ja reiz man prieksnieks ir pateicis,ka es esmu galvena, tad man vienalga.
06.01.2011 00:23 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man šķiet,ka vaina nav tevī.Vienkārši ir daži cilvēki,kam nekad un nekas nav labi.Un tādus cilvēkus nevar mainīt.
06.01.2011 00:26 |

Reitings 42
Es laikam nenoliktu viņu pie vietas.. viena.. :-D
Vai nu vispār neko nedarītu - mēģinātu sadzīvot, vai arī, ja gribētu ko teikt- kooperētos ar pārējām kolēģēm, un tad kopēji kaut ko darītu 8-)
06.01.2011 00:27 |

Reitings 2
Līdzība mūsu situācijās ir: arī mana kolēģe ir slinka, bet uzskata, ka vienīgā strādā.. tikai - mēs esam līdzvērtīgas un viņa ir darba devējas mīlule. Jā, darba devēja zina, kas notiek kolektīvā kolēģes dēļ, bet tur ir "īpašas attiecības", kā viņa reiz izteicās..
06.01.2011 00:28 |

Reitings 2224
Drizak Jums visam parejam kolegem kopa ir jauzsak saruna ar to trako ;)
Man mammai ar lidziga situacija, vina ir pati jaunaka un strada sava darba vieta tikai 1,5 gadu (ir pati jaunaka) :)
Viena kas ir vecaka apmeram 10 gadus, visu laiku ir ar visu neapmierinata un boja citiem dienu...
vislaik cikst,ka viss ir tik gruti, ka neviens neko nedarot, tikai vina dara...
nu sviesta iet :d
mana mamma vienreiz neiztureja un pateica, ka visiem tas jau ir apnicis, un kadel vina vispar strada, ja vinai nekas nepatik saja darba :D
nu vina uz dazam dienam labojas, bet tagad atkal ik pa laikam sitas sakas :)
06.01.2011 00:31 |

Reitings 2518
Reģ: 25.01.2010
ja ari maneja doma, ka ir vieniga kas strada :D
06.01.2011 00:35 |

Reitings 3379
Mani gan neuztrauc tas, ka cilvēks ir vecāks par mani. Tas ir darbs, tur ir profesionālas, nevis sociālas attiecības. Jūs visi esat līdzvērtīgi tur, nav nekāda pārsvara tikai tāpēc, ka viņa ir vecāka. Runā ar viņu kā ar līdzvērtīgu, pasaki kādu piezīmi vai arī skaidrā tekstā, ka lai beidz purpināt un saka acīs to, kas nepatīk un lai ARGUMENTĒ.
06.01.2011 00:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits