Sen jau kraajies maniis shis, tagad beidzot rakstu, jo nonstop par to domaaju... karoche man ir ljoti laba draudzene, kas ir preceejusies jau 3 gadus un vinjai ir 2 super jauki beerni...bet lieta taada, ka no seniem laikiem zinu,ka vinjas viirs iet pie maukaam :-/ :'-( nezinu vai tagad iet, bet kaadu gadu un divus gaajis nonstopaa. iespeejams, arii tagad to dara. Un situaacija ir taada, ka es zinu, bet vinjai vnk nespeeju izstaastit, jo liekas, ka buushu tas pret kuru viss shiss veersiisies atpakalj...respektiivi, beigaas mulke palikshu es, jo taa parasti notiek. Par taam maukaam esmu paarliecinaata, jo maneejais man izstastija to, jo 3 gadus atpakalj vinsh mani arii nokraapa ar mauku, kuru vinjam izmaksaaja tas chalis (kretiins)...manas draudzenes viirs! pretiigi, bet nu kas bijis bijis. Vinsh pilniigi vinju pierunaaja,jo maneejais negribeeja utt...bet shis esot pateicis, ka jau ir samaksaats un lai iet...un tad nu abi gaaja, uzzinaaju patiesiibaa tikai nesen, par to, ka bijis, bet tam vairs nav noziimes baigaas, jo bijaam tik un taa pashkiirushies. Nu vot taads mans staasts...gribas pateikt vinjai, bet nespeeju, redzu kaa vinja uzkjinaas ar to savu viiru cik daudz dara laba vinjam, peerk pat dazreiz dreebes vinjam utt...ai nu sviests karoche.