Uzticēšanās.

Reitings 20
Reģ: 30.03.2009

Sveikas, meitenes! :-)

Man Jaunais gads iesācies ar ne visai pozitīvām sajūtām. Lielākoties tāpēc, ka sanāca ar draugu lielā skaidrošanās, attiecību jautājumu risināšana un šķetināšana..

It kā jau visu izrunājām, bet kaut kas iekšā joprojām grauž. Bet nu šoreiz ir tā, ka ar šiem jautājumiem pašai jātiek skaidrībā (vienkārši esmu cilvēks, kurš diezgan ilgi visādas lietas šķetina galvā).

Ko es jums gribu jautāt - kā jums ir ar uzticēšanos, greizsirdību un tādām lietām attiecībās?

Kāda ir jūsu attieksme pret meitenēm, kas plijas virsū, aicina uz satikšanos, raksta jūsu puisim?

Kas jūsuprāt ir tās lietas, kas attiecībās noteikti ir jāizrunā?

It kā man tā tēma nesanāk īpaši sakarīga, bet ja kādai ir kas, ko teikt, tad priecāšos palasīt domas un viedokļus :-)

05.01.2011 16:14 |

Reitings 566
Reģ: 29.01.2009
Nu tāpēc jau es minēju to teicienu! Man jau arī kaut kā liekas, ka drusku patiesība tajā visā ir. Ne uz visiem gadījumiem, protams.
Njā..manā gadījumā laikam drusku atbilstu. Bet es ar to nelepojos. :-/
05.01.2011 17:40 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Patrice, same here :-/

Pati esmu nenormāli greizsirdīga, bet kāja pašai ir slīdējusi.. :-|
05.01.2011 17:41 |

10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Uzticeesanaas ir viena no pamatlietaam muusu attieciibaas un par greizssirdiibu nevar buut ne runas, jo dziivojam dazaadaas valstiis diendienaa un jau sen naaktos no siim attieciibaam atteikties, ja viens otram neuzticeetos vai buutu greizsirdiigi. Lai gan mans draugs straadaa kopaa ar ljoti daudz smukaam meiteneem, es neesmu greizsirdiiga, jo vinju labi paziistu, zinu, ka nepastaav paaraak liela iespeeja, ka vinju kaada vareetu sakaardinaat.
05.01.2011 17:46 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Nu man nav uz ko vairs "greizsirdīgoties", bet,jā, man ir līdzīgi! Es spriežu pēc sevis.
05.01.2011 17:47 |

Reitings 4
Reģ: 06.01.2011
Greizsirdība - nenomoku sevi ar šo jautājumu. Ja esmu vienīgā, tad esmu, ja vīrietim rodas cita "interese", tad paļaujos, ka laikus uzzināšu par šo variantu, un varēšu laikus dezertēt no attiecībām. Ir tāds nosacījums, ko uzstādu pašā sākumā. Galu galā - gadās visādi.
Par tām ,kas plijas virsū - uzticos vīrietim, ka tas zinās ko šādā situācijā darīt. Ja paslīd kāja - skatīt augšpusē. :-)
06.01.2011 22:15 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
njā,es arī esmu greizsirdīga... :-/ un,diemžēl,spriežu pati pēc sevis,jo man arī kāja ir paslīdējusi un vēl joprojām slidinās,bet ceru,ka drīz tas beigsies! :-|
06.01.2011 22:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits