Sveikas dargas meitenes, sievietes un viriesu pazinejas! :)
Man ir radusies daudz jautajumu. Laikm jau tpc, ka meginu "atkodet" vienu dzeku, jo nekadigi neizprotu vinu, neuzticos vinam, pamatoti un nepamatoti.
1. vai viriesi (nepreceti un bez berniem) ap 35 gadiem automatiski ieskaitas ka vecpuisi/ potencialie bruncu mednieki?
2. Ka uz to skatities, ja dzeks visas meicas sauc par miluminiem un dargajam? Vins gan apgalvo, ka tas ir tikai wnk draudzenes, bet es isti nez kpc neticu. Visu laiku neta cato ar vinam, vinas - ar vinu. Vinas vinam profila suta bucas un visadus divdomigus vardus.
Varbut pati esmu vecmodiga, bet es nelauju kuram katram dzekam, kas man vel jo vairak ir tikai draugs sevi saukt miljvarinos un par miljuminu utt. Man tas liekas neatbilstosi, tpc ari mani ir parnemusas sadas aizdomas. Jo vins pats ari vairakas reizes ir atzinies, ka vinam patik jaunas meitenes. Pasam vinam ir 35, izskatas labi, nepateiksi, ka tik daudz. Bet ari savu vecumu vins slepj, visam vins stasta, ka vinam ir 27.
Oki, uz to visu es vel varu pievert aci. Bet vel ari tas, ka vins ir loti greizsirdigs.Ka man kads dzeks uzraksta vai tmldz, vins jauta, kas tas tads un kas man ar vinu ir.
Es nezn, ko domat. No sakuma, likas, ka tiesham esmu vinam karteja mantina, bet reizem ir visadi parsteigumi. Piemeram, aicinaja ar savu gimeni svinet Ziemassvetkus, pusdienot ar mati, utt. Man skiet, ne jau katru meicu dzeks uz sadiem pasakumiem aicinatu.
Palidziet apskaidrot mani. Ko man domat? Kas vinam ir aiz adas? :-P