Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sapņi

Reitings 213
Reģ: 03.01.2011

Sveiciens visām! :-)

Vēlējos painteresēties, vai esat tulkojušas/-at sapņus kādreizīt?

Piemēram, man ir dalīts viedoklis par visu šo, bet kad man paziņa pastāstīja par šādu i-neta lapu: http://www.stilaparks.lv/sapnu_tulks/

arī es pāris, sapņos redzēto esmu mēģinājusi tulkot, un diezgan daudz , kas ir piepildījies! Iesaku, kādreiz pamēģināt!

Protams, tas ir kā kuram, bet var jau pavērot ;-)

05.01.2011 16:04 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
esmu skatījusies caur stilaparks.lv, bet tur nekad nav bijis manis meklētais. |-)
05.01.2011 16:22 |

Reitings 393
Reģ: 29.01.2009
jātulko ir pēc sevis individuāli,nevis uzticoties sapņu tulkiem. ;-) jo katrs jau redz to,kas viņu uztrauc un par ko viņš domā. :-)

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Agrāk sapņiem nepievērsu tik lielu vērību, bet man ir viena draudzene, kuras vecmāmiņa tulko sapņus :-) Turklāt tā draudzene vairākas reizes nosapņoja par mani lietas, kas vēlāk arī piepildījās.

Sapņi vispār ir jāmāk tulkot, jāmāk iztulkot zīmes, jo reti, kad ir tā, ka sapnis ir jāsaprot pa tiešo. Pašlaik arī lasu grāmatu Hologrāfiskais Visums, kur ir vesela nodaļa par sapņiem. Ir sapņi, kuros mēs redzam ikdienas lietas, problēmas, "atsapņojam" pa dienu piedzīvoto vai lietas, kas nodarbina mūsu prātus, bet ir sapņi, kuri nāk no mūsu zemapziņas dzīlēm un var, piemēram, pateikt priekšā, kas notiks vai kāds lēmums būtu jāpieņem, ir tikai jāsaredz, ko sapnis ir vēlējies pateikt :-)

Reitings 2925
es dažreiz tulkoju sapņus,bet laikam īsti nekas nav piepildījies..
05.01.2011 16:25 |

Reitings 2494
es dažkārt īsti nesaprotu ko n tā sapņa tulkot, jo bieži vien dažādām zīmēm, kas redzētas sapnī ir atšķirīgas nozīmes - piemēram skriet, krist, mest.. bet tajā pašā laikā ir jau arī cilvēki ar konkrēto darbību saistīti...
Esmu tikai dažas reizes sapņus tulkojusi, kad redzēts slikts sapnis vai kaut kas nelāgs.. bet parasti tulkojums ir bijis visai atšķirīgs no sajūtām sapnī - piemēram redzēt čūsku vai zirnekli skaitās - nu nekas traks (nu vismaz tajā grāmatā, kur es to skatījos), bet sapnī sajūtas - nav labi!
05.01.2011 16:33 |

Reitings 12651
neticu, netulkoju, esmu iepriekš dažas reizes intereses pēc paskatījusies - nepiepildījās.
05.01.2011 16:33 |

Reitings 213
Reģ: 03.01.2011
devil`s angel _ es jau skatos arī individuāli. Bet pārsteidza, ka diezgan daudz man tieši piepildījies no tās adreses tulka. Nesaku jau, ka visu laiku kau kas, bet mani šādas lietas interesē un jā, tapēc cenšos uzzināt par to vairāk.

Blānša _ jā, piekrītu Tev! Bet nu, tik daudz tiešām nezinu, lai varētu tulkot visas zīmes un pārējo, tik gribēju padalīties, ka man tiešām tik pārsteidzoši bieži sakrīt un tad domāju vai tik vēl kādai tā nav! :-)

zaņū _ Tev taisnība, ir, ir diezgan savādāk - vienā rakstīts tā, otrā tā un tad īsti nezini, kam ticēt, bet nu, ja gribas vairāk par to uzzināt, tad jau vienīgais veids pētīt to un sekot tam līdzi, bet ikdienā jau tam nav laiciņš :-/
05.01.2011 16:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)