Sveikas! Šis ir mans pirmais posts,te nekad neesmu bijusi,bet vienkārši nezinu kur izlikt prieku!
Kā jau drošvien,sapratāt,es nometu lieko svaru. Un es esmu laimīgākais cilvēks uz zemes virsas,nopietni!
Tātad,man ir 17 gadi. Pirms 2ām nedēļām svēru 85kg,šodien sveru 55kg,JĀ DIVĀS NEDĒĻĀS,Ticiet vai ne. Varat man nesākt lasīt morāli,ka man kaut kas kaiš,jo tā ir mana dzīve. Jā,tātad 2ās nedēļās -30kg. Bez nekādām diētām,sporta,bez nekā. Pareizi sapratāt,bez nekā...
Es vienkārši needu. Piemēram,pa 3ām dienām apēdu divas desmaizītes. Ja godīgi,man NEKAD nebūtu ienācis prātā,ka es to varētu,jo es dievinu garšīgi un daudz paēst... Bet viss sākās pēc kāda tusiņa,kad sanāca baigi piedzerties :D nākamajā rītā,protams bija slikti. Needu pirmo dienu,pat neiedomājos par to.. un kā jau uz pohām dzēru ūdeni. Nākajā dienā,man par brīnumu bija tiktpat slikti. (Piebildīšu,ka alkhaholu nelietoju gandrīz vispār) Pienāca trešā diena,jutos labi.. Tikai ļoti nāca miegs. Guļu principā pa dienu,vakarā atkal pašai nemanot izdzeru vismaz 4l ūdens un apēdu labi ja 2us mandarīnus. Šādi es dzīvoju jau 2as nedēļas.. Ir grūti,un no vienas puses pat nedaudz slimi,bet nu redziet,cik tālu mans liekais svars mani ir novedis. Bet es neko nenožēloju,ir bijusi doma vemt,bet kad paskatos video par anoreksiju,man vienkārši par to pat dzirdēt negribas,vot tas ir slimi. Es jūtos nedaudz vārga,bet tagad jau viss ir labi. Šodien normāli ēdu,tikko paēdu brokastis,jo tagad kad esmu tāda,kāda sev patīku,atsāku ēst normāli,tikai nedaudz mazāk kā ierasts. Brokastīs appēdu apmēram 400g gaļas salātiņus ar 2iem pīrādziņiem un kafiju. Jūtos labi,nenāk ne uz augšu,ne ko. BET! Gribu,lai jūs zināt,ka es šeit rakstu tikai savu pieredzi,un NEKĀDĀ gadījumā to neatkārtojiet,ja jums ir sirds problēmas,vai dajebkādas veselības problēmas. Nu,pašas jau protams varat izlemt,bet man vienkārši negribas pēc tam uzzināt,ka kādai meitenei,dēļ mana raksta kaut kas ir noticis,tā kā lūdzu,šo pa vienu ausi iekšā,pa otru ārā.
Es vienkārši esmu priecīga :))
Jauku dienu,meitenes.