sogad pimoreizi dzive gribetu iesniegt to veidlapo VID, lai dabutu atpakalj naudu par zobarstu un planoto operaciju, bet neko nesaprotu. Peetu vinju lapu, bet netieku gudra, ar ko sakt? kuras veidlapas man tieshi jaaizpilda?
Pie reizes, kas man ir vajadzīgs, lai dabūtu atpakaļ naudiņu, ko esmu maksājusi par studiju maksu.
Tur bija kaut kādas veidlapas?
Ir kaut kāds plašāks info?
Tad Tev gadījumā nav jāmeklē veidlapa D (Gada ienākumu deklarācija), D! (Taksācijas gadā Latvijas Republikā gūtie ienākumi) un D4 (Attaisnotie izdevumi par izglītību un ārstnieciskajiem pakalpojumiem)!
Afrodite - Tev jāaizpilda:
Gada ienākumu deklarācijas D4 pielikums
un no pašas deklarācijas D daļas var aizpildīt tikai 06. un 07. rindu. (var protams uzzvanīt uz konsultatīvo tālruni un uzjautāt, bet domāju, ka no pagājušā gada ņevajadzētu būt lielām izmaiņām).
Par to elektronisko deklarēšanos - papīra formātā līdz 2011. gada 31. decembrim deklarācijas var iesniegt personas, kuras neveic saimniecisko darbību (pēc tam gan, laikam visiem būs tikai elektroniskā deklarēšanās!)
Wellsha - beidz dezinformēt tautu! Tu kaut kādas muļķības sarunāji! Par šīm lietām ir jāgriežas nevis sociālajos, bet tikai un vienīgi VID!!!
sunce, paldies! savādāk es pati nevarēju izurbties tam visam cauri ;-)
Ja nu kādu interesē - var iet uz jebkuru VID nodaļu, es nez kādēļ biju iedomājusies, ka pēc deklarētās dzīves vietas :-D
fuddy - duddy, cik zinu, arī Rīgā to var darīt, vienīgi tad vajag 1. izsēdēt rindu pie konsultanta un 2. iepriekš iegādāties deklarācijas viedlapas, jo uz vietas viņi tādas vairs neizsniedz! :)
Man izskatās, ka par 2010.g. vēl veidlapa netā nav? Vai neredzu.. :-P
A kur var nopirkt - grāmatnīcā?!
Padalies, sunce ;)
Reāli taču jau var iesniegt visus papīrus par 2010.gadu?
saulīte, godīgi sakot par to nopirkšanu precīzi nepateikšu, kur var nopirkt, jo es pati visu pildu datorā, izdrukāju un tad sūtu pa pastu! :D Bet domāju, ka grāmatnīcās noteikti vajadzētu būt (esmu redzējusi Zvaigzne ABC grāmatnīcās, tur viņiem ir speciāla nodaļa ar visādiem reģistriem, utt. Arī Valterā un Rapā esmu redzējusi! :D)