Mazliet šoks

Reitings 138
Reģ: 29.01.2009

Es ar gribu pakaratīt sirdi. Aizbraucu ciemos pie drauga uz Norvēģiju pa Jauno Gadu un netīšām uzzināju, ka viņš ir mani krāpis. Pie viņa septembrī ir bijusi meitene. Nezinu gan vai pēc tam, bet šodien atklāju, ka viņš tusējas pa visādiem iepazīšanās portāliem vēl šobrīd, kad it kā izrunājām, ka saglabāsim attiecības par spīti tam gadījuma. Bāc man nenormālas dusmas. Es pat laikam īsti neko negribu, tik izlikt gribas visu uz āru, lai nekrājas. Nu kā var būt tādi cilvēki. Pats stulbākais ir tas, ka pirms mēneša nolēmām, ka jāsāk domāt par bērniem un plāni precēties ar kaut kad bija. ļoti ceru, ka nebūšu pēc šī brauciena stāvoklī. Ai vienkārši gribas bļaut un kādam iesist, žēl ka sēžu darbā. Zinu jau ka tulīt būs teksti par to, ka tāds cilveks nav manis cienīgs - pamest un viss, bt pār sirdi grūti valdīt. Un pati jau iznu, ka nav jēgas, bet fu**ing grūti ko tādu aptvert. ehhh

Stulbā Eva :D tā man šķiet to piegulētāju sauca :D

03.01.2011 18:27 |

Reitings 138
Jākļūst par feministi :D nezinu gribas viņam tagad kaut ko riebīgu izdarīt. Lai gan zinu, ka vāretu viņam sabojāt dzīvi uz visu mūžu - žēl cilvēka.
03.01.2011 19:23 |

Reitings 336
ritzysweety - lai cik gruti ari nebutu, es skjirtos, kamer nav berni un kaazas un dotu sev iespeju satikt viirieti, kam musu attiecibas buutu tik svarigas, ka attalums nebutu skjerslis saglabat uzticiibu
03.01.2011 19:59 |

Reitings 138
taisnība jau ir, bet nu visiem ir labi zināms, ka nav viegli to izdarīt :(
03.01.2011 20:02 |

Reitings 2295
Nu nevar vīriešiem uzticēties, ka, esot prom, viņi uzvedīsies kārtīgi. Nevar un viss. Tāpēc neatbalstu un nekad neatbalstīšu attiecības no attāluma.
Ģimene vai nu ir kopā arī ģimenes nav. Un pat darba un karjeras dēļ nevajag riskēt ar attiecībām.

Ko tagad darīt, kad tas jau noticis?
Vienkārši ļoooti rūpīgi izvērtē, cik dārgs Tev šis cilvēks. Piedot ir iespējams, bet nu tad kardināli jāmaina dzīvesstils un jādzīvo kopā!
03.01.2011 20:42 |

Reitings 267
Reģ: 19.12.2010
tev to vajag? t.i. visu laiku domāt par to, ka viņš laiž pa kreisi? varbūt labāk pamest un būt laimīgai pēc kāda laika? (t)
03.01.2011 22:01 |

Reitings 120
Reģ: 14.06.2010
Vai tiešām vēl mūsdienās meitenes ir tik naivas un cer ,ka puiši būs uzticīgi ??!!! :-O

Tik tiešām tev to bērnu un kāzas gribās ?
Nav jau nekas slikts ,bet tad tev jāsamierinās ,ka krāps pa labi un pa kreisi ....

Nezinu NEVIENU vīrieti ,kurš ja vienreiz ir krāpis ,tad vairs nekad to nedarīs .
Krāps un vēl vairāk !!!Īpaši ,tad ja piedosi ......
03.01.2011 22:10 |

Reitings 8968
man ir žēl, ka tu sevi pazemo, esot kopā ar tādu cilvēku... jo tas tevi grauzīs visu jūsu atlikušo mūžu (ja būs kāzas un bērni), tās lietas nepiedod, nu vismaz parasti, vai arī ja nav meksikāņu seriāla cienīgs sižets, kad džeku sažāļoja un viņš to nemaz negribēja... :-D nu labi, labi, jox, bet tiešām, takš tu viņam zāģēsi tik ilgi, kamēr šis pats tevi pametīs...
03.01.2011 22:13 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Vīrietim pietrūka sekss un 2x mēnesī ir krietni pa maz, pat 2x ned.ir maz.
Domāju, ka viņam tas bija tikai pliks sekss, kuru pēc tam nožēloja. Viss ir tavās rokās - piedot un dzīvot tālāk vai meklēt citu vīrieti.
04.01.2011 00:29 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Ja vēl tagad pa iepazīšanās portāliem staigā, tad iesaku sevi nemocīt un aiziet no attiecībām. Viegli pateikt, bet pēc gadiem pati nožēlosi, ka neaizgāji no viņa un būs vēl grūtāk, ja Jums būs bērni.
04.01.2011 00:31 |

Reitings 551
Reģ: 21.12.2010
viņam vārds nesākas uz E burta? :D
04.01.2011 00:32 |

10 gadi
Reitings 1660
O, mums ir uzradusies Eva. :-D
04.01.2011 00:43 |

Reitings 551
Reģ: 21.12.2010
nē, mani tā galīgi nesauc :D
04.01.2011 00:45 |

Reitings 138
Nee :D vinjam ir loti ipash vards, kadi Latvija ir tikai 6.
Nee nu es jau pa sodienu esmu izlemusi - atradu vidus celu, kura pec savam domam radishu gandarijumu.
Devu vinjam iespeju visu paskaidrot, jo vinsh jau pats neatzina ka vinam tur kaut kas ir bijis. Ja vinsh nebus spejigs to izdarit, tad mazliet pachakareshu puisim pratu. Patiesiba jau man vienkarshi sobrid gribas zinat tikai patiesibu un mierigi varetu doties savu celu. Gribas zinat ka tas tiesham 100 procentigi ir bijis, lai nebutu ilgi jamokas ar domu - vai gadijuma neesmu kludijusies. Lai gan fakti un tas ko atklaju ir vienkarshi nenoliedzami tomer gribas dzirdet to no vina mutes.
04.01.2011 02:14 |

Reitings 138
To Jodija - vinsh bija uzticigs kamer dzivojam kopa, jo nebija jau variantu :D kads sakam dzivot katrs sava valsti skiet ka viss mainijas.

Man baigi vispar gribetos zinat vai taa Eva par mani zin vai vinsh vinju ari chakare.
04.01.2011 02:16 |

Reitings 712
Es vienkārši envarētu ar ko tādu sadzīvot,pat ja it kā piedotu un paliktu ar viņu,viņš no manis ātri vien pats aizietu,jo es ar dzēlībām neskopotos,man kas tāds grauztos.

Godīgi sakot es īsti nesaprotu tevi. Varbūt ir grūti aiziet no cilvēka ar ko dzīvo kopā,bet pa lielam Tev nekas nemainīsies. tu darīsi to pašu,ko vienmēr tikai izpaliks mīļas īsziņas un viss. Aizejot tu vari tikai iegūt,bet viss protams ir tavā ziņā :-)
04.01.2011 02:29 |

Reitings 138
Man ir tada laba vai slikta ipashiba, ka loti atri protu piedod cilvekiem un aizmirst. Protams tas kaut kur ieksha paliek, bet nekad skali par to nerunaju vairs. Tas vienigi ietekme manu raksturu - palieku vairak greisirdigs, nespeju uzticeties utt, bet kopuma nepatik man loti ka kads tur uz mani launu pratu un tapec piedodu.
Pagaidam censhos neparsteigties ar lemumiem un uzstadu savu noteikumus. Pec iepriekshejo attiecibu pieredzes zinu, ka prieksh manis labak ir vispirms sagatavoties skirshanas procesam un tikai tad to darit :)
Visu meitenes ko jus sakat es ljoti labi saprotu un domaju ta pat, bet ir ljoti gruti izlausties no pieraduma un pierasta dzives ritma.
04.01.2011 02:34 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
No vienas puses apbrīnoju tevi par to,ka spēj mēģināt saglabāt attiecības.
Es nespētu piedot,kur nu vēl palikt kopā.Krāpšana manās acīs ir liela nodevība un ja vīrietis mani nokrāpj(man vienalga,ka viņam krāniņš niezēja no nedabūšanas un vajadzēja to iebāzt pirmajā caurumā),tad mums viss ir beidzies.
04.01.2011 02:39 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Man mūžam jau no pusaudzes gadiem, kad puiši ātri piemetās pie citas ir atmiņā palicis teikums: Piedots, bet ne aizmirsts! Tieši tā, kā Tu raksti, piedod, par to nerunā, ikdienā arī neatceries, bet reizēm atmiņas uzjundī!

Es pagriezīšu no cita skatpunkta, man paslīdēja kāja, tādā veidā, ka draudzējos ar puisi, bet, apvārdoja mani cits, pirmajam pateicu viss, un aizgāju pie tā otra, ksroč, bez mazvai darīju zināmu, ka gulēšu ar citu! Loģiski, ka ar to otro man nekas nesanāca, viņš aizbrauca prom un mumss viss beidzās, negāju tam pirmajam lūgties, viņš pats aicināja satikties un beigās nolēmām mēģināt vēlreiz! Tagad esam jau piecus gadus kopā, ir meitiņa, es patiešām esmu laimīga un jūtos mīlēta, man nemūžam vairs prātā nenāk, ka gribētu pavārtīties pa citu gultu!

Es nezinu, ko draugs savā prātā sākumā domāja, varbūt bija tāds aizdomīgs, ko viņam nevarētu pārmest! Bet tagad jūtu, cik ļoti viņš mani mīl!

Kad viņš piedeva, biju uz adatām, vai viņš man neatriebsies ar citu, bet, vai es piedošu. Tagad man tādas domas ir pārgājušas un nenāk prātā! Bet zinu, ka, ja viņš to man nodarītu, iespējams, ka es vienu reizi piedotu, jo es viņu ļoti mīlu! Nav attaisnojums, jā, bet, žogam, ko prāts uzceļ, jūtas viegli kāpj pāri! Īstenībā mīlestība ir traka lieta! :)

Bet, izklausās, ka Tu es ļoti nosvērta un zini ko dari! ;)
04.01.2011 02:44 |

Reitings 138
paldies...biskin lika aizdomaties. Zin nav jau pirma reize kad puisis mani krapj (ne shis) kaut ka laikam piesaistu tada tipa virieshus. esmu laika gaita iemacijusies pienemt lemumus lenam, jo jutu uzpludos pienemts lemums ne vienmer ir tas pratigakais.
Kas attiecas uz to manu puisi - diez vai vinsh kadreiz atgriezisies, ja izskirsimies. Vinsh ir no tiem virieshiem ko jauniba ir nenormali sapinajusi kada meitene un tapec vinsh vairs sievietem neludzas. ehhh...dzivosim redzesim, kas notiks tuvakajas dienas!
04.01.2011 02:52 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Mana pirmā mīlestība mani nodeva tā, kā es to negaidīju, tajā pat reizē mani nodeva arī labākā draudzene! Toreiz nepiedevu, pareizi darīju, ka nepiedevu, krāpšanā arī bija stingra nostāja, bet dzīves ritumā mainās tās vērtības un še, pati tāda biju!

Un ja arī piedod, tad loģiski, ka pēc tam kādu laiku nepametīs tā neuzticība, tikai nedrīkst to vilkt mūžīgi līdzi attiecībās, tad nav jēgas piedot, kādreiz tas viss būs jānomet no saviem pleciem un jādzīvo patiešām laimīgi! :)
04.01.2011 02:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits