Man ir liela problēma - ar steigu jāatrod dzīvoklis Rīgā,īrēšanai.kur jūs meklējāt savas dzīves vietas(izņemot ss.lv un zip.lv sludinājumus)un gribētos atrast bez mākleriem!
Tgd tieši pārvācos uz jaunu vietu- un caur paziņām sameklētu. Arī iepriekšējais bija caur paziņām.
Bet tā caur ss.lv un zip.lv. ā, vēl pa LR2 vai 1, īsti nezinu, dažreiz zvana un saka, ka izŗē dzīvokļus..
es pie viena gribēju pajautāt: vai tā cena, kura ierakstīta sludinājumā, parasti ir galējā, vai arī var tikt nolaista zemāk, ja es mēģinu kaulēties? pēc jūsu pieredzes.
vienkārši ir latiņa, par kuru augstāku es nemaz neskatos, bet varbūt ir vērts cerībā, ka cenu var nolaist?
Mēs nekad neesam kaulējušies. Mums ir nolaista cena, lai tikai mēs paliktu, bet kaulēties-nē.
Var jau mēģināt kaulēties, bet es kā saimnieks nelaistu laikam, jo,ja ir tādi,kas var samaksāt-kādēļ nolaist?
Bet man šķiet, ka cii mēģina kaulēties.
Mēs arī neesam kaulējušies.
Protams,ir jau tā tendence,ka visur vienmēr vajag visu nokaulēt,bet nu...
Parasti,cik mēs esam redzējuši summa,kas ir bijusi ierakstīta,atbilst kvalitātei.Turklāt,man šķiet,tas nerada īpaši labu iespaidu saimnieka acīs,ka bez maz pirmais teikums no potenciālajiem īrniekiem,ir kkāda dīkšana,ka vajag lētāk.
es arī biju dzirdējusi, ka it kā raksta lielāku summu ar domu, ka tāpat jau nolaidīs. bet droši vien kā kurš. ja esmu nolēmusi, ka, piemēram, vairāk par 150 ls nevaru maksāt izīrētājam, tad uz tiem, kur prasa 180, es neskatos, kaut gan varbūt saimnieks izīrētu arī par 150. laikam vienkārši jāmēģina!
es tos 150 kā piemēru. patiesībā dzīvokli, kādu es gribētu īrēt, lētāk par 200 nekur neatrodu... pat ne ārpus centra.
ja kāda piedāvā īrei skaistu, remontētu, mēbelētu 2 istabu dzīvokli centrā (ap Valdemāra ielas sākumu, Kronv.bulvāris, kaut kur Kongresu nama rajonā), iemetiet šeit koordinātes.
not_for_sale, paldies, ka apstiprināji manas aizdomas.
nekad neesmu Rīgā īrējusi dzīvokli, jo pašai pieder. bet tas ir par mazu, gribas ko lielāku un centrīgāku.
atvainojiet, ka piesārņoju svešu diskusiju.