Nesen ar draugu runājām par mūsu abu bijušajām attiecībām un nonācu pie secinājuma ka tiešām ir lietas par ko labāk neizprašņāt vienam otru :-D Esmu tāds cilvēks ka maza dzirkstelīte - un mani neliek mierā tāda nejauka sajūta, greizsirdība, bailes pazaudēt utt Saruna nonāca arī līdz sexam, saprotu ka katram ir pagātne un tas ir tikai normāli, bet jūtu ka nepatīkami kņudina tāda kā greizsirdība :-D Apzinos ka tas ir muļķīgi, bet tāpat.. Draugam 26 gados ieskaitot mani bijušas 9 partneres. Ņemot vērā ka tagad klubņiku čaļi ir pa pilnam, uz kopējā fona šis skaitlis varbūt nemaz nav tik liels. Bet mani tāpat vajā tāda riebīga sajūta ka esmu nr kaut kura, vajā domas par to ka bijušas citas. Tas ir tik stulbi un bezjēdzīgi un bojā nervus, aozinos, bet tā riebīgā sajūta tik un tā grauž. Kā jūs cīnāties ar šīm sajūtām? Vai esat jautājušas savam vīrietim viņa patneru skaitu? Cik daudzas viņam ir bijušas? :-D Vienkārši interesanti, ir bijušas diskusijas par meiteņu partneriem, bet interesē cik apmēram ir šis skaitlis jūsu draugam vai jums zināmajiem vīriešiem? :-D