Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ceļošana bez otrās pusītes

Reitings 1
Reģ: 06.08.2026
Ko Jūs domājat par šo? Ar vīru esam kopā 10 gadus, ir bērns, izvēlējās doties ceļojumā ar draugiem, iepriekš nekas šāds nav praktizēts, tāpēc nezinu kā justies par šo. Vēl pie tam, sanāk savu vasaras atvaļinājumu iztērē šim, nevis, lai aizvestu ģimeni kaut kur. Jāpiebilst arī, ka patreiz nestrādāju, audzinu bērnu, man tādu iespēju nav. Varbūt arī šī ir atbilde 🫢
06.08.2026 09:28 |

Reitings 63
Reģ: 01.03.2026
Ilzhuks1 @ 06.08.2026 09:28
Ko Jūs domājat par šo? Ar vīru esam kopā 10 gadus, ir bērns, izvēlējās doties ceļojumā ar draugiem, iepriekš nekas šāds nav praktizēts, tāpēc nezinu kā justies par šo. Vēl pie tam, sanāk savu vasaras atvaļinājumu iztērē šim, nevis, lai aizvestu ģimeni kaut kur. Jāpiebilst arī, ka patreiz nestrādāju, audzinu bērnu, man tādu iespēju nav. Varbūt arī šī ir atbilde 🫢

Protams, ka ģimenēs, kurās cilvēki viens ar otru runā, viens otru respektē u.c. godā, šādi (bez iepriekšējas brīdināšanas) laikam jau nenotiek. Tikai Jums pašai zināms - kapēc tā un ko tas nozīmē. Ceļoju arī viena, informēju partneri tad, kad zinu atvaļinājuma vai garo brīvdienu datumus un esmu izlēmusi, ka gribu šoreiz ceļot viena. Laulībā - vairāk kā 10 gadi. Patiesībā - parteneris arī nav tik tendēts uz ceļošanu. Man kādreiz vienītī pietiek arī ar 4-5 dienām kādā Eiropas metropolē.
06.08.2026 09:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits