Īsti nesaprotu, kas uz ko attiecināms 😁 Pēc manas loğikas - Vēlreiz atkārtoju - dalījos ar to, ko esmu pati izveikusi! Varbūt kādam noder sirdsmieram gatavojoties x stundai!Elīzīte12345 @ 26.05.2026 13:42RumblerX
Uz šo ļoti labi var attiecināt aptieciņas gadījumu. Pēc Tavas loģikas sanāk, ka tā kā Tu nezini, vai ar Tevi kādreiz kaut kas notiks, tad aptieciņa mājās Tev principā nav nepieciešama. Jo var jau arī nenotikt. Kāpēc iespringt, vai ne?
Rumblerx @ 26.05.2026 13:56Īsti nesaprotu, kas uz ko attiecināms 😁 Pēc manas loğikas - Vēlreiz atkārtoju - dalījos ar to, ko esmu pati izveikusi! Varbūt kādam noder sirdsmieram gatavojoties x stundai!
Es īsti nesaprotu, Tu tupa esi vai izliecies? Un kas no tā Tev mainās - esmu es veikusi, vai neesmu, es dalījos ar reàliem ieteikumiem par ko katrs var padomāt un aizdomāties, varbut kádam noder! Kas tieši Tev mainās no tā, ka MANAI mājai ir slēği un viss pārējais??? No Tevis neesmu izlasījusi nevienu ieteikumu, ko esi darījusi vai plāno darīt, par ko padomāt, tāpēc, jā, nevari Tu man neko ar pirkstiņu iebakstīt! 😁 Neredzu jēgu turpmákai diskusijai. Visu labu! Ceru, ka kàdam noderes kaut kas ko rakstīju!Elīzīte12345 @ 26.05.2026 13:53
Ja Tu tiešām šos visus pasākumus esi ievērojusi, tad kāpēc piebilde par HES un kāpēc neminēji agrāk, ka esi pati veikusi šos pasākumus? Pārāk daudz nesakritību Tavā tekstā.
Tas ir apmēram no sērijas, ka Tu esi dūrusies ar Covid šļuru, bet mēģini visus pārējos atrunāt par spīti tam, ka vēl turpini "būsteroties" ar desmito šļuru.
Rumblerx @ 26.05.2026 14:13Es īsti nesaprotu, Tu tupa esi vai izliecies? Un kas no tā Tev mainās - esmu es veikusi, vai neesmu, es dalījos ar reàliem ieteikumiem par ko katrs var padomāt un aizdomāties, varbut kádam noder! Kas tieši Tev mainās no tā, ka MANAI mājai ir slēği un viss pārējais??? No Tevis neesmu izlasījusi nevienu ieteikumu, ko esi darījusi vai plāno darīt, par ko padomāt, tāpēc, jā, nevari Tu man neko ar pirkstiņu iebakstīt! 😁 Neredzu jēgu turpmákai diskusijai. Visu labu! Ceru, ka kàdam noderes kaut kas ko rakstīju!
Elīzīte12345 @ 26.05.2026 14:45
Mainās tas, vai Tu esi liekulīga, "tukša" muldētāja/teoretizētāja vai darītāja. Tas principiāli maina faktu, ar ko es vispār šeit runāju. Nedomāju, ka Tu esi veikusi visus sevis minētos pasākumus, bet tas jau ir otršķirīgs jautājums.
Nemelo! Es minēju Zveju. Viņa video vien jau ir ieteikums no manas puses.
Astarte @ 26.05.2026 14:55
Tas ir tas pats Zveja, kurš kaut kad nesen (pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā) devās uz Maskavu svinēt 9. maiju? 😁 ja tu iesaki šādā indivīdā klausīties, tas par tevi visu pasaka.
Elīzīte12345 @ 26.05.2026 21:22
Par šo nebiju informēts. Nu tad paskatīsimies, ko ieteiksi vai kādus indivīdus atbalsti Tu! Es vismaz, atšķirībā no tevis, varu ieteikt kaut kādu risinājumu. Tu, savukārt, māki tikai tukši muldēt, kas par Tevi visu "pasaka".
Astarte @ 27.05.2026 08:05
Vienīgajā, kurā es klausos ir mana intuīcija 😁
Neko es neieteikšu, jo par situāciju Latvijā neuztraucos. Dzīvoju rozā poniju un vienradžu pasaulē un ticu, ka viss būs labi. 😁
Čalīt, tev tiešām nav, ko labāku dzīvē darīt? Varbūt ir laiks sievu meklēt, nevis te sieviešu forumā ar muļķībām nodarboties?
Elīzīte12345 @ 27.05.2026 12:20
Citādāku atbildi arī negaidīju. Tu klausies daudzus, bet vienkārši Tev ir bailes/kauns atzīt kurus. Tavs naivais viedoklis par NATO vien jau ir kā vērts. Es apmēram nojaušu, kuri cilvēki formē Tavus uzskatus.
Esmu sieviete. Vienkārši auto correct izlaboja.
Astarte @ 27.05.2026 12:56
Vienīgais kauns, kas man ir, ka tērēju laiku te ar tevi.
Jautājums vai arī pa dzīvi trauku redzi pus pilnu, jo cik lasu, tad tikai tādi depresīvi un uzbrūkoši komentāri. Vienalga vīrietis vai sieviete, bet izskatās, ka problēmas ar pretējo dzimumu izliec šeit. Redz, ka ne tikai tu esi psihologs, kurš lasa cilvēkus pēc komentāriem, bet arī es 😁
lai aizbrauktu vajag plaanu jau sen. nafig nodokljus maksaajam, lai muus sargaa!67 @ 24.05.2026 01:10Pēdējo nedēļu laikā Latvijas platais gals dzivo nemierā?
Šķiet,ka s*di briest.
Mēdzu pāršķirt Gobzemja storijus,+/- 90%,ko raksta-līdz šim ir atklājies,ir taisnība.
Neilgu laiku atpakaļ viņš rakstīja,ka iesaka līdz julijam,augustam izvest bērnus no LV, un še tev-drons pēc drona.
Ko aizsardzibas ministrija gaida,ko? lai būtu pirmie bojāgājušo?
Ko jūs plānojat darīt? Dzīvot dzīvi vai tomēr laicīgi izbraukt-uzkurieni?
Ne velti jau skandina-ja vēlies bēgt,tad dari to tagad,kads sāksies nemieri,vairs nebūs iespēja aizbēgt.
patroneses @ 28.05.2026 00:05Bērnus izvest ir laba doma. Pašam izbraukt arī laba doma. Tas drošību palielinās.
Vēl var nopirkt nelielus pārtikas krājumus, baterijas, radio uztvērēju, elektrības ģeneratoru, saules paneļus.
Var ieteikt neuzturēties vietās kur pulcējas daudz cilvēku, pārcelties prom no militāriem objektiem, sakārtot pagrabu, turēt rezerves ūdeni, skaidru naudu. Uzkrāt bezskaidru naudu, nesākt lielus pirkumus bez kuriem var iztikt.
Ar droniem viss kārtībā. Krievija veic GPS signāla traucējumus un droni apmaldās un loģiski ka iebrauc mūsu teritorijā, jo Krievija tos cenšas novirzīt no savas teritorijas.
Tāpat laba doma ir iestādīt kādus kartupeļus un audzēt cita veida pārtikas produktus, turēt nelielas degvielas rezerves.
Šajos laikos aktivizēsies visādi panikas cēlāji un tos pareizāk ir ignorēt. Panikas cēlāji var saņemt atalgojumu nevis vienkārši paši baidīties un paust savas bažas. Šobrīd Krievija plāno veikt militārus pasākumus pret NATO valstīm jo pastāv viedoklis ka NATO it kā sabruks tikai tāpēc ka nespēs nosargāt piemēram Narvu. Bet NATO nesabruks arī bez ASV. Nav nekāda iemesla tam sabrukt, jo nav jēdzīga sabrukšanas plāna. Savukārt nesabrukšanas plāni ir un visai labi.
The United States accounts for roughly 16% of NATO’s direct common-funded budget, paying an equal share to Germany. However, when measuring total military expenditures, U.S. defense spending makes up approximately 62% of the combined defense spending of all NATO allies.Tagad iedomājies, ja tos 60% "nogrieztu". Neaizmirsīsim, ka NATO jau ir ļoti daudz atdevusi par šo militāro konfliktu. Pēc aplēsēm tie varētu būt 360 miljardi dolāru militārajā, finansiālajā un humanitārajā atbalstā. Šim gadam ir plānoti vēl 60 miljoni.
Total Military Spending (60% Share)The Numbers: The US accounts for about \(\$980\) billion of the combined \(\$1.6\) trillion total annual defense spending across the alliance.
Elīzīte12345 @ 28.05.2026 12:09
Kopumā vērtīgi padomi, bet par NATO galīgi nepiekrītu. Viss, kas jāzina par NATO. Tagad iedomājies, ja tos 60% "nogrieztu". Neaizmirsīsim, ka NATO jau ir ļoti daudz atdevusi par šo militāro konfliktu. Pēc aplēsēm tie varētu būt 360 miljardi dolāru militārajā, finansiālajā un humanitārajā atbalstā. Šim gadam ir plānoti vēl 60 miljoni.
patroneses @ 28.05.2026 17:03
Ar atlikušajiem resursiem bez ASV pilnīgi pietiks lai Krievijas uzvara būtu neiespējama.
Bez tam ... ASV pavisam noteikti pieslēgsies, lai savāktu uzvaras laurus.
Mums jāspēj visu izdarīt bez ASV. Tad palīdzība būs.
Elīzīte12345 @ 28.05.2026 18:28
Var jau būt. Uz kādiem faktiem Tu pamatojies?
patroneses @ 28.05.2026 19:48
Krievija var uzvarēt tikai vienā gadījumā - ja neviens necik nepretojas. Fakti ir tādi ka Krievijai ļoti grūti iet Ukrainā.
Elīzīte12345 @ 28.05.2026 20:44
Nu Youtube vietnē ir vairāki neatkarīgie autori, kuri izmaiņas frontē fiksē un augšupielādē gandrīz katru dienu. Parasti tie video ir atrodami, ierakstot "Ukraine Russia animated war map" un filtros atzīmējot tikai jaunākos video. Vismaz kara laukā pagaidām izskatās bez acīmredzamām izmaiņām. Tāpēc arī prasu, kādiem faktiem Tu pievērs uzmanību?