Nemiers

Reitings 5
Reģ: 04.02.2026
Pēdējo nedēļu laikā Latvijas platais gals dzivo nemierā?
Šķiet,ka s*di briest.
Mēdzu pāršķirt Gobzemja storijus,+/- 90%,ko raksta-līdz šim ir atklājies,ir taisnība.
Neilgu laiku atpakaļ viņš rakstīja,ka iesaka līdz julijam,augustam izvest bērnus no LV, un še tev-drons pēc drona.
Ko aizsardzibas ministrija gaida,ko? lai būtu pirmie bojāgājušo?
Ko jūs plānojat darīt? Dzīvot dzīvi vai tomēr laicīgi izbraukt-uzkurieni?
Ne velti jau skandina-ja vēlies bēgt,tad dari to tagad,kads sāksies nemieri,vairs nebūs iespēja aizbēgt.
24.05.2026 01:10 |

Reitings 1504
Reģ: 15.07.2023
Rumblerx @ 25.05.2026 21:47
Un ko tiesi padomat? Neviens šobrid nezin, kas taja x stundà būs, kam gatavoties? Bunkuru zem màjas rakt? Slaveno 72h somu kràmèt? Tàs tàdas vispàrèjas fràzes - sagatavoties x stundai, bet neviens īsti nezin, kā tad sagatavoties, kàdam scenàrijam sagatavoties.

Domā, ka Tev kāds vienmēr ar pirkstiņu parādīs, kam tieši gatavoties un kā rīkties? Vai varbūt Tu domā, ka briestošas problēmsituācijas gadījumā uz Tevi pagaidīs, lai Tu paspētu tam pienācīgi sagatavoties? Kā Tu vispār ikdienā dzīvo ar tādiem uzskatiem un domāšanu?
26.05.2026 00:23 |

Reitings 1595
Reģ: 11.08.2022
Mathilde @ 25.05.2026 22:33

atvaino, bet tiešas frāzes un savas personīgās domas, ieteikumus neviens Tev te nerakstīs. Mēs visi varam mācīties tikai no citu kļūdām kā arī neticēt, piesaukt folijgalvas vai ko citu.
Ļoti labi atceros pirms x gadiem, kad viena lielvalsts brīdināja un brīdināja, bet neviens neticēja, pēc tam bija haoss, bet bija taču daudzi, kuri noticēja, padomāja un darīja.
Un kàpèc nerakstīs savas domas un ieteikumus? 😁 Lai nedod Dievs kàds nesagatavojas labàk par mani?😁 Vai tàpèc ka nezin, kam un ka gatavoties.
Tad ieteikumi no manis gatavojieties, lai ari īsti nezinat, kam gatavoties 😁- màjas / dzīvokļa logiem ierīkojiet metàla žalūzijas - aizsargrežğus, kas pasargàs no ielaušanās, sprádziena gadījumà no lauskám, nodrošiniet màjokli ar alternatīvu siltumapgàdi, kas nav atkariga no elektrības/gàzes, atjaunojiet dokumentus sev un berniem, lai būtu pec iespèjas ar lielàku termiņu, salabojiet zobus, veiciet veselības izmeklèjumus, izejiet padziļinàtus pirmàs palīdzības kursus, atjaunojiet un sagàdàjiet aptieciņu, vienmer turiet uzladetus telefonus powerbankas, vienmer pilnu degvielas bàku vai uzlàdètu bateriju utt- tas ieskatam.
Tiem kas domà, ka x stunda tiešàm pienàks, dodieties prom tagad. Ja ne tagad, tad nosakiet sev pàris punktus, kas būs kà trigeri, ka ir laiks savákt bèrnus un doties prom. Iegàdàjieties jumta bagàžnieku.
Tie kas gaidīs lidz pèdèjam, lai dotos prom, ziniet, ka pa ierastajám śosejám, pa ko ikdienà braucat, visdrizak nebus pieejamas, tapec bus jaizmanto mazakas nozimes, meža ceļi, iemacieties pàrsistu riepu samainīt, parliecinieties, ka ir ar ko jūsu mašinu izvilkt, ja tà iestieg kadà meža ceļà, vislabàk jau laikus iegàdàjieties džipu 4x4, daudzas problemas atkritis. Brauciet un lūdzieties visu ceļu, ka Suvalki nebus dirsa😄.
Kaut kaa taa. Un vislabàk sagatavo cipari bankas kontà, lai laicīgi varetu notities.
Un jūs varat šim visam sagatavoties, bet x stunda izràdísies HES uzlaiśana gaisà un jums pie májas nebūs laivas…
26.05.2026 08:06 |

Reitings 1595
Elīzīte12345 @ 26.05.2026 00:23

Domā, ka Tev kāds vienmēr ar pirkstiņu parādīs, kam tieši gatavoties un kā rīkties? Vai varbūt Tu domā, ka briestošas problēmsituācijas gadījumā uz Tevi pagaidīs, lai Tu paspētu tam pienācīgi sagatavoties? Kā Tu vispār ikdienā dzīvo ar tādiem uzskatiem un domāšanu?
Man nevajag, lai man kàds ar pirkstiņu kko paràda vai noràda. Tev arī nebūtu nekà, ko man paràdīt vai norádīt 😁
26.05.2026 08:14 |

Reitings 1595
Elīzīte12345 @ 25.05.2026 12:23

Kaut kā ironiski šis izskatās pēc tam, kad Tu ļāvi sevi iebiedēt Covid laikā un dūries ar eksperimentālu šļuru. Sanāk, ka Covid laikā Tev bija vienalga, ka Tevi biedēja, bet šeit nē. Esi dzirdējusi par liekulību?
Tas nav ne ironiski, ne liekulīgi, tad biedēja, bet piedàvàja risinàjumu - “eksperimentàlu šļuru” tiem, kas baidás. Šobrīd biedē, bet risinàjumu nepiedàvà.
26.05.2026 08:33 |

Reitings 151
Reģ: 25.04.2026
Rumblerx @ 26.05.2026 08:33
Tas nav ne ironiski, ne liekulīgi, tad biedēja, bet piedàvàja risinàjumu - “eksperimentàlu šļuru” tiem, kas baidás. Šobrīd biedē, bet risinàjumu nepiedàvà.

Kas biedē un nepiedāvā risinājumu?
Nu ja ir tik lielas bailes, tad ir jādodas prom no Latvijas. Personīgi es nevarētu dzīvot patstāvīgās bailēs, ka tūlīt kaut kas var notikt. Tāpēc es neuztraucos par to, ko tie lielie kaimiņi tur draud, jo ticu, ka tās ir tukšas runas. Atkārtošos vēlreiz, mēs esam NATO.
26.05.2026 09:05 |

Reitings 1595
Astarte @ 26.05.2026 09:05

Kas biedē un nepiedāvā risinājumu?
Nu ja ir tik lielas bailes, tad ir jādodas prom no Latvijas. Personīgi es nevarētu dzīvot patstāvīgās bailēs, ka tūlīt kaut kas var notikt. Tāpēc es neuztraucos par to, ko tie lielie kaimiņi tur draud, jo ticu, ka tās ir tukšas runas. Atkārtošos vēlreiz, mēs esam NATO.
Te jau minēja, ka pusukraina vēl 23.02 ticēja, ka tàs ir tukšas runas 😁 Já, NATO mūs jau tagad sargà no lidojošiem un sprāgstošiem droniem, par kuriem neviens neko nezin un neredz😁izņemot makšķernieku ezera krastà 😁
26.05.2026 09:19 |

Reitings 1595
Es varu ieteikt paklausīties podkastus 2.zvans ar Pozņaku
26.05.2026 09:25 |

Reitings 151
Reģ: 25.04.2026
Rumblerx @ 26.05.2026 09:19
Te jau minēja, ka pusukraina vēl 23.02 ticēja, ka tàs ir tukšas runas 😁 Já, NATO mūs jau tagad sargà no lidojošiem un sprāgstošiem droniem, par kuriem neviens neko nezin un neredz😁izņemot makšķernieku ezera krastà 😁

Ukraina nav NATO.
26.05.2026 09:36 |

Reitings 1504
Rumblerx @ 26.05.2026 08:33

Kā tad nepiedāvā? Piemēram, Zveja vēl nesen augšupielādēja video Facebook vietnē ar savu risinājumu.
26.05.2026 11:03 |

Reitings 1504
Rumblerx @ 26.05.2026 08:14
Man nevajag, lai man kàds ar pirkstiņu kko paràda vai noràda. Tev arī nebūtu nekà, ko man paràdīt vai norádīt 😁

Nu tad man nav īsti skaidrs, ko Tu dari šajā foruma diskusijā. Ja Tev šķiet, ka pie mums viss ir vislabākajā kārtībā, kā arī mēs esam pilnīgā drošībā un Tu šī iemesla dēļ izvēlies neredzēt risinājumus, tad kāpēc Tu vispār šeit kaut ko raksti? Tevi, acīmredzami, šis jautājums neskars.
26.05.2026 11:07 |

Reitings 1595
Elīzīte12345 @ 26.05.2026 11:07

Nu tad man nav īsti skaidrs, ko Tu dari šajā foruma diskusijā. Ja Tev šķiet, ka pie mums viss ir vislabākajā kārtībā, kā arī mēs esam pilnīgā drošībā un Tu šī iemesla dēļ izvēlies neredzēt risinājumus, tad kāpēc Tu vispār šeit kaut ko raksti? Tevi, acīmredzami, šis jautājums neskars.
Tev laikam follijs uz acīm uzslīdējis, ka pat izlasīt nejēdz rakstīto 😁
26.05.2026 11:45 |

Reitings 2950
Reģ: 19.05.2022
Rumblerx @ 26.05.2026 11:45

Folijgalvas, vate, utmldz ir tik primitīvi uzbraucieni tiem, kuri nedzied ar pūli vienu dziesmu?
Vai Tu vari ar zinātniskiem pamatojumiem pierādīt, ka folijgalvas ir aprobežoti cilvēki ar pazeminātu intelektu un vate- ir cilvēki, kuri piekrīt citas valsts politikai?
Visdrīzāk jau nē. Vienkārši Tu esi JV politikas pārstāve, bet politikā viss mainās, ko tad?
26.05.2026 11:51 |

Reitings 1504
Rumblerx @ 26.05.2026 11:45

Nu un kāda ir sajūta, ka Tev nav nekādu pretargumentu tādam "aprobežotam un glupam" cilvēkam? Ko, Tavuprāt, tas liecina par Tevi? Ja Tu pat glupam cilvēkam neko jēdzīgu nevari atbildēt, tas par Tevi liecina, ka Tu esi intelektuāla būtne?
26.05.2026 12:06 |

Reitings 1595
Elīzīte12345 @ 26.05.2026 12:06

Nu un kāda ir sajūta, ka Tev nav nekādu pretargumentu tādam "aprobežotam un glupam" cilvēkam? Ko, Tavuprāt, tas liecina par Tevi? Ja Tu pat glupam cilvēkam neko jēdzīgu nevari atbildēt, tas par Tevi liecina, ka Tu esi intelektuāla būtne?
Kāds ir jautājums uz kuru ir jāatbild? 😁
26.05.2026 12:34 |

Reitings 1504
Rumblerx @ 26.05.2026 12:34
Kāds ir jautājums uz kuru ir jāatbild? 😁

Ko tas par Tevi liecina?
26.05.2026 12:57 |

Reitings 1595
Elīzīte12345 @ 26.05.2026 11:07

Es te lasu, ka dirsa nāk, x stunda nāk, kas arī šobrīd izskatās tīri reāli, lasu - jāgatavojas, jàsagatavojas, bet neviena ieteikuma, kam tieši gatavoties vai kā gatavoties te nav, kam gatavoties - tankam pagalmā? sprāgstošam dronam pagalmā? Kiberizbrukumiem? Kam? Ieteikumu, idejas, kà gatavoties te neizlasīju. Es veselu palagu uzrakstīju ar reāliem ieteikumiem, ko pārdomāt domājot par x stundu - atšķirībā no - “ neviens ar pirkstiņu neko nenorādīs”. Jā un visdrizak mani tas neskars, jo esmu nodefinejusi 3 trigerus, kad vismaz 2 no tiem izpildīsies, tad būšu jau tālēs zilajās. Visu labu! 😁
26.05.2026 13:10 |

Reitings 1504
Rumblerx @ 26.05.2026 13:10
Es te lasu, ka dirsa nāk, x stunda nāk, kas arī šobrīd izskatās tīri reāli, lasu - jāgatavojas, jàsagatavojas, bet neviena ieteikuma, kam tieši gatavoties vai kā gatavoties te nav, kam gatavoties - tankam pagalmā? sprāgstošam dronam pagalmā? Kiberizbrukumiem? Kam? Ieteikumu, idejas, kà gatavoties te neizlasīju. Es veselu palagu uzrakstīju ar reāliem ieteikumiem, ko pārdomāt domājot par x stundu - atšķirībā no - “ neviens ar pirkstiņu neko nenorādīs”. Jā un visdrizak mani tas neskars, jo esmu nodefinejusi 3 trigerus, kad vismaz 2 no tiem izpildīsies, tad būšu jau tālēs zilajās. Visu labu! 😁

Jā - uzrakstīji veselu palagu, bet beigās piebildi
Un jūs varat šim visam sagatavoties, bet x stunda izràdísies HES uzlaiśana gaisà un jums pie májas nebūs laivas…
, kas liecina par to, ka Tu neveiksi pat nevienu no pašas (kur nu vēl citu) minētajiem pasākumiem un tas faktiski ir pretstatā Tavam jaunākajam apgalvojumam, ka
x stunda nāk
Sanāk, ka Tu netici nekādai x stundai un/vai neiespringsti par to. Tad kā tur īsti ir?
26.05.2026 13:29 |

Reitings 1504
RumblerX
Uz šo ļoti labi var attiecināt aptieciņas gadījumu. Pēc Tavas loģikas sanāk, ka tā kā Tu nezini, vai ar Tevi kādreiz kaut kas notiks, tad aptieciņa mājās Tev principā nav nepieciešama. Jo var jau arī nenotikt. Kāpēc iespringt, vai ne?
26.05.2026 13:42 |

Reitings 1595
Elīzīte12345 @ 26.05.2026 13:29

Jā - uzrakstīji veselu palagu, bet beigās piebildi , kas liecina par to, ka Tu neveiksi pat nevienu no pašas (kur nu vēl citu) minētajiem pasākumiem un tas faktiski ir pretstatā Tavam jaunākajam apgalvojumam, ka Sanāk, ka Tu netici nekādai x stundai un/vai neiespringsti par to. Tad kā tur īsti ir?
Jā piebildu, jo visiem sūdiem sagatavoties nevar! Atkārtoju, ja lasīt nemākam, x stunda šobrīd izskatās agrāk vai vēlāk reāla, tāpēc dalījos ar tiem ieteikumiem, kurus esmu realizējusi pati sirdmieram! Un dalījos ar tiem šeit, jo varbūt kāds “projāmbraucējs” sapratīs, ka automašīnā nemaz nav atslēgas, ar ko to riteni noskrūvēt! Vai bērna pasei derīguma termiņš pēc pusgada beigsies! “Kur nu vēl citu minētos pasākumus” šeit neesmu izlasījusi! Kas tieši Tevi mulsina manā tekstā?😁
26.05.2026 13:46 |

Reitings 1504
Rumblerx @ 26.05.2026 13:46
Jā piebildu, jo visiem sūdiem sagatavoties nevar! Atkārtoju, ja lasīt nemākam, x stunda šobrīd izskatās agrāk vai vēlāk reāla, tāpēc dalījos ar tiem ieteikumiem, kurus esmu realizējusi pati sirdmieram! Un dalījos ar tiem šeit, jo varbūt kāds “projāmbraucējs” sapratīs, ka automašīnā nemaz nav atslēgas, ar ko to riteni noskrūvēt! Vai bērna pasei derīguma termiņš pēc pusgada beigsies! “Kur nu vēl citu minētos pasākumus” šeit neesmu izlasījusi! Kas tieši Tevi mulsina manā tekstā?😁

Ja Tu tiešām šos visus pasākumus esi ievērojusi, tad kāpēc piebilde par HES un kāpēc neminēji agrāk, ka esi pati veikusi šos pasākumus? Pārāk daudz nesakritību Tavā tekstā.
Tas ir apmēram no sērijas, ka Tu esi dūrusies ar Covid šļuru, bet mēģini visus pārējos atrunāt par spīti tam, ka vēl turpini "būsteroties" ar desmito šļuru.
26.05.2026 13:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits