Ir Hruščovkas un ir Brežņeva māju projekti,kas izskatās diezgan līdzīgi. Brežņeva projekti ir jaunāki un tiem,pat vienistabas dzivoklī,ir atsevišķas tualete un vannasistaba. Hruščovkas mājās tās ir kopā un ir logs starp to un virtuvi. Tām ir caurstaigājamas istabas,bet Brežņeva pusotras un divistabu dzīvokļiem tās ir izolētas. Skaņas izolācija ir daudz labāka kā Hruščovkas projektam vai paneļu mājām. Paneļu mājas manuprāt ir kaut kas šausmīgs. Skaņu izolācija šausmīga un,ja notiek kādā dzivoklī gāzes sprādziens,kā gada sākumā Torņkalnā,tad māja var sabrukt kā karšu namiņš. Brežņeva projektā balkons ir dzīvoklim sākot ar 35km,kas ir pusotras istabas. Balkons daudz plašāks nekā Hruščovkas projektā. Ir vieta pāris dārza kresliem(mazāka izmēra) un galdiņam. No ārpuses šīs mājas var atšķirt pēc logiem kāpņu telpā. Hruščovkas projektam tie ir kvadrāta formas precīzi pa vienam stāvā. Brežņeva tie ir savienoti savā starpā pa visu kāpņu telpu no augšas uz leju īsi garumā un plati. Man ir pusotras istabas dzīvoklis,kas pārveidots par plašu vienistabas,Brežņeva projekta renovētā mājā un esmu ļoti apmierināta. Skaņas izolācija ir ļoti laba! Līdz šim esmu dzīvojusi 103.sērijas dzivoklī un dažādos paneļu māju projektos. Tie bija briesmīgi,jo dzirdēju,kā kaimiņi staigā pa dzivokli,nolaiž ūdeni tualetē… Par hruščovkas projektu nemācēšu teikt,bet noteikti tas ir sliktāks par Brežņeva . Bet Brežņeva un 103. skaņas izolācijas ziņā ir praktiski identiski.