Tev tur laikam bail palika😉 tā tiešām ir skarba tēma. Dalos no savas pieredzes nekādus tumšus toņus vars tad nevar diemžēl, ja negrib pēc klauna izskatīties. Es nekrāsoju nekādus pelēkos toņus vai sirmos, bet var praktiski jebkuru blondu toni. Vienu brīdi arī krāsoju tādu nedaudz iedzeltenu salmu krāsas toni ir labi, tagad ir blondāks, bet ne planīnbalts mēnesi ir ļoti labi par krāsošanu vispār nav jādomā. Der jebkurš gaišais tonis. Nederēs arī izteikti brūngans vienmērīgs pagaišs tonis, 2 nedēļas un jau atkal nav tas, man tas bija pārejas periods no vistumšākā brūnā toņa. Tādu var ar gaišām šķipsnām lai izskatās labi. Ja godīgi, kādreiz vai nav ļoti laika ceļojums vai saslimst, nav nekā traģiska arī 2 mēnešus nostaigāt. Pati mājās vairs nekrāsoju. 3-4x mēnesī nu baigi dārgi sanāks. Par Santu Didžus kādreiz atpakaļ ļoti izbrīnījos nu kā tā aktrise, naudas viņai pietiek, bet sirma galva prasīju klasesbiedrenei viņa viņu pazīst, lai uzjautā: nu kā tā ir sanācis. Viņa viņai vienkārši godīgi pateica, ka vairs netika galā jo viņai tak arī vienmēr bija tumši mati. Tas ir normāli. Vēl man ir divas melno krāsu piekritējas viena krāso katru nedēļu, bet otra cenšās izlīdzēties ar to pūšamo baloniņu, bet esot baigais sūds. Es par tādu nemaz nezināju.Dziedviendziesmiņa @ 27.03.2026 15:06Blakustēmā pavīdēja komentāri par sirmajiem matiem un to krāsošanu/nekrāsošanu. Tā kā tā man šobrīd ATKAL aktuāla lieta ceru, ka kādai būs interesanti/noderīgi vai apdomāšanas vērti ieteikumi.
Sirmot sāku ap 20 gadiem un šobrīd -esmu pilnīgi pelēki balta. Iesākumā krāsoju ķīmiski., pēc tam ar hennu. Bet- jo sirmāka palieku, jo biežāk jākrāso. Apnika. Kādus divus gadus nekrāsoju vispār...bet sākoties pavasarim, jūtu, ka gribas krāsas vairāk dzīvē.
Tātad jautājums - ko varētu darīt, lai nav jākrāso ik pa astoņām dienām... Tiešām vienīgā iespēja ir pāriet uz kaut kādu gaiši pelēko krāso? Gribētos kaut ko košāku..ne tā, ka spilgti zaļu, bet...