Luvrata @ 24.03.2026 14:36Zinat, es eju IDental pie dr.Greke. Bēt diemžel viņa nevar pieņemt jo aizgaja studet talak. Viņa rekomendeja ārstu tadu pašu iejutigu un ļoti mīļu. Bet diemžel manas bailes padara mani par tādu gļavuli ka gribas raudat un kliegt. Var būt tas ari ir no hormona man TSH pielēca līdz 8.9.
TinceD @ 25.03.2026 12:52Nesaprotu, kāpēc jābaidās? Ne jau bez anestēzijas šodien labo, tad kur ir problēma? Kas ir tik šausmīgs turēt neērtā pozīcijā to muti vaļā? Jā, ir smaka un ir skaņa, bet SĀPES taču NAV! Kā var būt tāda neadekvāta un nesamērīga fobija, ja reāli NAV sāpju?
Ļoti saprotu, ja runa būtu par sāpju slieksni, kas ir pamatoti.
Kā jau te rakstīja, pirms tam iedzer nomierinošos un sēdi mierīgi tajā krēslā.
Man liekas reāli debīli maksāt naudu par vispārējo narkozi. Lieks resursu tēriņš gan jums, gan ārstiem!
TinceD @ 25.03.2026 12:52Nesaprotu, kāpēc jābaidās? Ne jau bez anestēzijas šodien labo, tad kur ir problēma? Kas ir tik šausmīgs turēt neērtā pozīcijā to muti vaļā? Jā, ir smaka un ir skaņa, bet SĀPES taču NAV! Kā var būt tāda neadekvāta un nesamērīga fobija, ja reāli NAV sāpju?
Man liekas reāli debīli maksāt naudu par vispārējo narkozi. Lieks resursu tēriņš gan jums, gan ārstiem!
GlorijaGrevcova @ 25.03.2026 19:15
Tu esi muļķe. Davai, ierauj nomierinošu tabletīti, un ielec bedrē pie čūskām, viņas nekodīs vai apēd sauju ar sliekām, veselībai nekaitēs, proteīni taču. Vēl var ieraut nomierinošu tabletīti un pastaigā pa debesskrāpja apmali. Fobijas neārstē ar nomierinošām tabletītēm, tabletītes uz fobijām var arī vispār neiedarboties, pat smieklu gāze var neiedarboties, tam vispār nav nekāda sakara ar sāpēm. Kāda zobu labošana, ja cilvēks sāk ģībt, vemt vai noliekas ar sirdslēkmi pilnai laimei. Vispārējā anestēzija un punkts, autore ir minējusi samaņas zudumu, tur nav citu variantu, kas nebūtu sevis spīdzināšana.
Luvrata @ 24.03.2026 14:36Zinat, es eju IDental pie dr.Greke. Bēt diemžel viņa nevar pieņemt jo aizgaja studet talak. Viņa rekomendeja ārstu tadu pašu iejutigu un ļoti mīļu. Bet diemžel manas bailes padara mani par tādu gļavuli ka gribas raudat un kliegt. Var būt tas ari ir no hormona man TSH pielēca līdz 8.9.
debestinaa @ 27.03.2026 09:48Vai nu meklēt savu īsto zobārstu vai iet uz sedāciju, kad guli, bet elpo pats un neko nejūti, jo tāpat tevi sašpricē.
Man pašai nekad nav arī paticis iet, nekā forša jau nav, vienmēr esmu teikusi ka labāk desmit reizes aiziešu pie ginekologa nekā pie zobārsta😂 Bet vienmēr pirms katras vizītes sev iestāstu, ka es neesmu ne pirmā ne pēdējā, katru dienu tam iet cauri tūkstošiem cilvēku, ka esmu pieaudzis cilvēks un tas vienkārši jādara gribu vai nē.