Manā pasaulē slepenas sarakstes, zvani,kas jādzēš pirms atbrauc uz mājām ir nodevība. Bučiņas, sirsniņas, mīlu,ilgojos ir nodevība.
Law9 @ 21.03.2026 10:43Izklausās pēc kràpnieka tipa. Tev pašai ir jāaizdomājas, vai tu vēlies turpināt attiecības ar tādu.
Cik ilgi esi kopā ar viņu un cik jums ir gadu?
pradacandy @ 21.03.2026 11:36
Man šķiet, ka nav pat vērts izskatīt robežas, tā ir krāpšana. Esi atradusi drauga mīļāko. Ar pretējo dzimumu tā nekomunicē pat ja ir tikai draudzīgas attiecības.
Lilu5 @ 21.03.2026 11:47Paņem viņu aiz pautiem un noliec fakta priekšā, ka tādas lietas necietīsi. Ja raksta vārdus, mīlu, ilgojos, tas taču ir skaidrs, ka tur ir mīļākā un viņiem ir intīmās attiecības. Tev pašai priekš sevis ir jāizlemj, vai tev tas ir okey un pievērsi acis vai arī visu atklāti izrunāsi un iesi prom. Jo viņš turpinās to darīt. Viņam ir ērti sēdēt uz diviem krēsliem un čakarēt divas sievietes. Tas vien, ka viņš tās ziņas izdzēš, liecina par to, ka viņš viņu slēpj. Nekādas draudzības tur nav.
akul12 @ 21.03.2026 11:55Manipulācija, veikli sagroza faktus, iežēlina un beigās ķirsītis uz kūkas- greizsirdīga 😁
Ūdensvīriņš @ 21.03.2026 11:59
Jā, par šo domāju. Jo sarunās es jūtu,ka beigu beigās vainīga palieku es. Jo es par to runāju. Jo es par to domāju. Bet viņš taču saka,ka tas ir pārpratums un mīlot tikai mani!
Ūdensvīriņš @ 21.03.2026 11:48
Vai ne? Bet tie attaisnojumi. Es dzēšu jo Tu pārprastu. Vai var pārprast sirsniņas citai? Un zini, kas ir interesantākais? Ka tā cita saka manam vīram, ka es esmu vienkārši greizsirdīga. Tālāk būs tikai sliktāk ar mani. Bet jautājums meitenes? Ja pašu skartu šāda situācija tā arī būtu vienkārši greizsirdība?
Pajautā viņam, ko viņš teiktu, ja tu sāktu slepus sarakstīties ar citu vīrieti un sūtītu viņam sirsniņas. Vai vēl labāk - tiešām tā arī izdari, un tad paskaties uz viņa reakciju.
LabaDabaDa @ 21.03.2026 12:46
Pajautā viņam, ko viņš teiktu, ja tu sāktu slepus sarakstīties ar citu vīrieti un sūtītu viņam sirsniņas. Vai vēl labāk - tiešām tā arī izdari, un tad paskaties uz viņa reakciju.
Tev ir jābeidz domāt par tiem makaroniem, ko viņš tev kar uz ausīm. Tā ir tukša laika tērēšana. Īstais jautājums, vai tu esi ar mieru dzīvot trijatā ar vīru un viņa mīļāko, kam vēl pietiek bezkaunības tevi nomelnot, vai neesi.
Jūtu tev līdzi, no sirds.
Lilu5 @ 21.03.2026 12:55Interesanti, cik tajai sievietei ir gadu, izklausās pēc sīkās.
Vīrietis, kurš mīl, nekad nepieļautu situāciju, kur viņš sarakstās ar citu sievieti un raksta, mīlu, ilgojos. Kas tas vispār ir?😵💫 Ja arī tu vēl nav seksa, tad pavisam drīz būs. No kurienes viņam vispār šī "draudzene" ir parādījusies?
Nesen bija nu jau cita kolēģe ar divdomībām
akul12 @ 21.03.2026 13:15
Uzraksti šo kolēģu otrajām pusītēm, jeb tās kolēģes mūžīgās vecmeitas, kurām hobijs maisīt gaisu... 😁