Tu laikam dzīvo savā burbulī. Arvien vairāk sieviešu kļūst tik patstāvīgas, ka vīrieti blakus nemaz nevajag. Izņēmumi būs visur - gan sieviešu, gan vīriešu vidū.patroneses @ 11.02.2026 23:07Neies vīrieši pamestas sievietes dēļ draudzību bojāt.
Sievietei nav nekādas potenciālas vērtības. Izmaksu pozīcija tikai.
Sievietēm šajā ziņā cits skatījums, jo vīriesi parasti ir ienākumu pozīcija. Vairāk aplidojošu vīeiešu - lielāki ienākumi. Ar sievietēm viss pretēji. Ja ir prom - atvieglojums. It īpaši pēc tam kad jau kādu laiku investēts. Tāpat dividendes no sievietes nespīd . Bet jauna objekta medību process spīd. Tāpēc pamainīt forši un nav žēl ka sievietei ir kāds cits. Lai tas investējas. Var tikai pie sevis pasmīnēt un novēlēt veiksmi.
CallMeAnnika @ 12.02.2026 12:26Tu laikam dzīvo savā burbulī. Arvien vairāk sieviešu kļūst tik patstāvīgas, ka vīrieti blakus nemaz nevajag. Izņēmumi būs visur - gan sieviešu, gan vīriešu vidū.
CallMeAnnika @ 12.02.2026 12:26Tu laikam dzīvo savā burbulī. Arvien vairāk sieviešu kļūst tik patstāvīgas, ka vīrieti blakus nemaz nevajag. Izņēmumi būs visur - gan sieviešu, gan vīriešu vidū.
Es ceru, ka Tev ir draudzene, kas guļ ar tavu vīru vai tavu ex un viņai par to Tev nekas nav jāstāsta un ja nav, tad ceru, ka tāda situācija Tev dzīvē vēl tikai būs. Un Tikai tad Tu nesaki, ka Tu noteiksi, kas ar ko un kā. Vispār ir arī tādi ragaiņi, kas zina, ka vecene mauc riņķī, lai tikai paliktu ģimenē kā tētis savam bērnam un tas ir diezgan nožēlojami, ka viņa "draugi" arī kapā to veceni ar ko vinš dzīvo. Tā pasaulē notiek un kamēr būs šādi deģenerāti kā daži labi komentētāji šeit kam nav vērtības, tikmēr būs krāpēji-as un ragaiņi, jo nevienam nebūs nekāda daļa. Tas saucās, pi.. manu tuvāko, kā mani pašu. 😁nikkitta @ 12.02.2026 15:09Mans skatījums no malas:
Kāda gan daļa tai sievietei, ko stāsta vai nestāsta viņas partneris saviem draugiem? Varbūt viņš neko neslēpj, bet nav no tiem, kurš visiem stāsta, ar ko guļ. Un kāpēc tad viņa pati savam ex nepasaka, ka guļ ar viņa draugu? Viņi taču arī nav sveši cilvēki, ir bijuši it kā draugi.
Šī situācija neko nepasaka par viņu vērtībām un raksturu. No malas izskatās, ka tā sieviete grib noteikt ko citiem darīt un kā rīkoties. Viņai pašai jāpadomā – kāpēc viņai ir tik svarīgi, lai visi zin, ar ko viņa guļ. Izskatās, ka tieši viņa šajā situācijā ir tā, kurai nepieciešams, lai visi ir informēti par viņas gultas partneriem. Tad pašai arī visa pasaule par viņiem jāinformē.
Cik ilgi šāda situācija turpināsies? Tikpat ilgi kā tad, ja visi zinātu ar ko kurš guļ. Vai nu līdz kapa malai vai arī kamēr kādam šīs attiecības apniks.
Evuksss @ 12.02.2026 15:47Es ceru, ka Tev ir draudzene, kas guļ ar tavu vīru vai tavu ex un viņai par to Tev nekas nav jāstāsta un ja nav, tad ceru, ka tāda situācija Tev dzīvē vēl tikai būs. Un Tikai tad Tu nesaki, ka Tu noteiksi, kas ar ko un kā. Vispār ir arī tādi ragaiņi, kas zina, ka vecene mauc riņķī, lai tikai paliktu ģimenē kā tētis savam bērnam un tas ir diezgan nožēlojami, ka viņa "draugi" arī kapā to veceni ar ko vinš dzīvo. Tā pasaulē notiek un kamēr būs šādi deģenerāti kā daži labi komentētāji šeit kam nav vērtības, tikmēr būs krāpēji-as un ragaiņi, jo nevienam nebūs nekāda daļa. Tas saucās, pi.. manu tuvāko, kā mani pašu. ?
noteikti nē, man nav vajadzība pēc draudzeņu ex, tā manā skatījumā ir krāpšana jebkurā gadījumā, ja mana draudzene gulētu ar manu ex, tad uzskatītu, ka mūsu draudzība ir nodota un man tādu draudzeni točna nevajadzētu, tas šajā gadījumā arī ir šajā trīsstūrī, tur neviens nav svētais, tur nebūs ne attiecību, ne nākotnē čomu, nav te ko daudz domāt un spriest aplamības.Džinga @ 12.02.2026 15:54
Tu esi tā sieviete par kuru te runā? :D
Ja bez jokiem - tā dāma tak izšķīrās no iepriekšējā drauga un tad sagāja kopā ar to otru, tā kā krāpšana jau tur nav.
Kāds šim sakars ar to, ko uzrakstīju? Man būtu pie kājas, ja kāds gulētu ar manu ex (ok, no sākuma droši vien nebūtu tā feinākā sajūta, ka viņam dzīve turpinās, bet jāsamierinās būtu, citādāk var prātā sajukt). Viņš taču ir mans ex un jāsaprot ka tad, ja mēs izšķiramies, viņam nav krāniņš jāsasien mezglā un klosterī jāiestājas.Evuksss @ 12.02.2026 15:47Es ceru, ka Tev ir draudzene, kas guļ ar tavu vīru vai tavu ex un viņai par to Tev nekas nav jāstāsta un ja nav, tad ceru, ka tāda situācija Tev dzīvē vēl tikai būs. Un Tikai tad Tu nesaki, ka Tu noteiksi, kas ar ko un kā. Vispār ir arī tādi ragaiņi, kas zina, ka vecene mauc riņķī, lai tikai paliktu ģimenē kā tētis savam bērnam un tas ir diezgan nožēlojami, ka viņa "draugi" arī kapā to veceni ar ko vinš dzīvo. Tā pasaulē notiek un kamēr būs šādi deģenerāti kā daži labi komentētāji šeit kam nav vērtības, tikmēr būs krāpēji-as un ragaiņi, jo nevienam nebūs nekāda daļa. Tas saucās, pi.. manu tuvāko, kā mani pašu. ?
Kā redzams neesi apveltīta ar izcilu genofondu, ja pat nespēj saprast ko es rakstu! Draudzenes kā redzams tev arī nav, tad jau tev nav ko uztraukties par maniem vēlējumiem un tie jau nav ļauni, tu taču pati teici, ka tev vienalga, kas ar ko guļ, tagad vairāk nav vienalga kad tevi pašu skar? Te neiet runa par ex pi... bet par savstarpēju draudzību, kas balstās uz izlikšanos. Šausmas, cik sekli prāti te peldās.nikkitta @ 12.02.2026 16:25Kāds šim sakars ar to, ko uzrakstīju? Man būtu pie kājas, ja kāds gulētu ar manu ex (ok, no sākuma droši vien nebūtu tā feinākā sajūta, ka viņam dzīve turpinās, bet jāsamierinās būtu, citādāk var prātā sajukt). Viņš taču ir mans ex un jāsaprot ka tad, ja mēs izšķiramies, viņam nav krāniņš jāsasien mezglā un klosterī jāiestājas.
Un par to, ka man Tu novēli lai kāda tagad gulētu ar manu vīru - sviests pilnīgs. Ja kas, zeme ir apaļa un ka tik Tavi novēlējumi pie Tevis pašas neatgriežas.
Man tiešām ir vienalga kas ar ko guļ. Neesmu nekāds vispasaules tikumības policists.Evuksss @ 12.02.2026 16:33Kā redzams neesi apveltīta ar izcilu genofondu, ja pat nespēj saprast ko es rakstu! Draudzenes kā redzams tev arī nav, tad jau tev nav ko uztraukties par maniem vēlējumiem un tie jau nav ļauni, tu taču pati teici, ka tev vienalga, kas ar ko guļ, tagad vairāk nav vienalga kad tevi pašu skar? Te neiet runa par ex pi... bet par savstarpēju draudzību, kas balstās uz izlikšanos. Šausmas, cik sekli prāti te peldās.
Kur te ir minēts vispār kaut kas par to, ka kāds kādam aizliedz ar kādu gulēt?nikkitta @ 12.02.2026 16:44Man tiešām ir vienalga kas ar ko guļ. Neesmu nekāds vispasaules tikumības policists.
Tev pašai tiešām būtu ok, ja tagad kāds no malas Tev notektu - ar ko vari un ar ko nevari gulēt. Un, ja esi vienreiz savos 18 gados partneri izvēlējusies, tad viss - limits ir izsmelts. Ja attiecības izbeidzās, tad prom uz klosteri.
Man vēl arī interesē, kā virtuāli vari noteikt cilvēka genofondu? Ekstrasens esi? Sarunājies ar eņģeļiem?