Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

budžeta vieta medicīnā

Reitings 5
Reģ: 18.01.2026
šobrīd mācos 10.klasē un manas spējas un griba mācīties vienmēr svārstijās. Šobrīd mācos attālināti lai nekas netraucētu un varētu savā tempā mācīties. Mācos es tā ka ķīmiju, bioloğiju, matemātiku un latviešu valodu mācos dikti un 2 stundas dienā, kopā mācos 5-7 stundas dienā, pārējos priekšmetus pildu ar chat gpt, tākā mācos abus semestrus vienā un savadāk laika nav. Es tikai šogad apņēmos mācīties un mācis kārtīgi, zināšanu dēļ nevis tikai atzīmju. Ar latviešu valodu man vienmēr gāja pašvaki, jo tā nav mana dzimtā valoda, ar matemātiku gan labāk, 9.klašu CE ieguvu augstāku vērtējumu nekā latviešu valodā.
Es vēl īsti nezinu ko tālāk vēlos studēt, mani uzrunā fizioterapēts, psihologs, biologs un pirmajā vietā psihiatrs. Man patīk tas kas tur jāmācās un tas ir tas kas pievelk mani vairāk, bet man bail ka netikšu budžetā jo uz medicīnu ir liela konkurence, ja 9.klasē es knapi mācoties visos eksāmenos ieguvu virs 50% domāju ka tagad kad mācos iegūšu vismaz 70% bio un ķīmijā. Bioloğija man patīk, ķīmija ne tik ļoti, bet ja saprotu tad ir ļoti interesanti. Bet jautājums tāds, vai kāds no jums studē medicīnu universitātē budžetā? Ja jā, tad cik % eksāmenos jūs ieguvāt, man bail ka es netikšu un tad palikšu strādāt un pelnīt kapeikas darbā kurš pat nepatīk. Padalaties ar zināšanām par to kā vieglāk tikt budžetā uz medicīnu
20.01.2026 01:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)