es mācos pašlaik 10. klasē un mēğinu saprast par ko vēlos strādāt nākotnē.
man īsti nekad nav bijuši priekšmeti kuri mani piesaista, bet ir pāris. Bioloğija, ķīmija un matemātika. Bioloğijā man patika uzzināt kaut ko jaunu, man patīk pierakstīt un meklēt atbildes uz to ko nesaprotu. Ķīmija man patīk tikai tad ja saprotu, es varu viņu mācīties līdz saprotu, skolā arī patika eksperimenti, bet matemātika man patīk tikai ja to saprotu, tas ir atkarīgs no tā kā skolotājs to man paskaidro. Es neteiktu ka matemātika man padodas, bet man viņa patīk.
Man ļoti patīk dzīvnieki un daba, man patīk veselīgs dzīvesveids un palīdzēt cilvēkiem. Nākotnē gribētu ceļot, palīdzēt cilvēkiem un būt kontaktā ar dzīvniekiem. Man prātā bija medicīna, bet tur ir liela konkurence, ļoti grūti tikt budžetā, man ļoti nepatīk asinis un nevaru ciest skatu kad kāds sagriežas, tad man galvā bija biologs, bet es nezinu vai līdz galam mani tas piesaista, man bail ka ja tagad nēesmu pārliecināta vēlāk man apniks, es ļoti gribu ceļot un būt brīvā dabā, vēlos ğimeni un bērnus kā arī dzīvniekus.
Mani ļoti satrauc mana izvēle jo man ir obligāti jādabūn budžeta vietu, jo atļauties studijas es nevaru, man bail ka ja tagad es mācīšos par biologu, un netikšu budžetā universitātē, vēl cik es dzirdēju tur alga nav tā lielākā. Es priecāšos dzirdēt jūsu ieteikumus jo es esmu mērķtiecīgs cilvēks ja zinu ka sasniegšu. Šobrīd ši doma par nākotni mani biedē un šķiet ka jūku prātā tapēc gaidīšu nepacietīgi jūsu ieteikumus!