Nu kur visi??

Reitings 30
Reģ: 07.08.2022
Laba diena, meitenes. Es, kā jauns puisis, gribēju parunāt par attiecībām. Un gribēju paprasīt, vai mūsdienās tiešām kur reti var sastapt kādu brīvu no attiecībām meiteni. Es personīgi tik daudz jau esmu mēģinājis iepazīties gan internetā, gan reālajā dzīvē kādā pulciņā, vai kur citur. Bet visi mēģinājumi pagaidām bijuši nesekmīgi. Internetā tajā pašā tinder, vai flirts, ja arī kādai uzraksti kaut cik normālu vēstuli, tāpat neviena nekur neatbild. Dzīvē, kur esmu kādu meiteni saticis, arī vai nu ir bijusi attiecībās, vai vēl par jaunu, vai arī par vecu. Esmu bijis gan deju pulciņos, gan dzimšanas dienās pie draugiem. Bet nekā!! Ja par mani runā, es pats esmu aktīvs, simpātisks puisis. Man patīk ceļot, peldēt, pārgājieni, ar velosipēdu braukt, nakšņot teltīs kur, zvejot, sports, pirtis, esmu pēc dabas arī smaidīgs, bet nu ar meiteni kādu nevar nekur atrast un izveidot attiecības. Mīļās meitenes, varbūt šeit ir kāda brīva meitene, vecumā no 25 līdz 35 gadiem, varbūt kādai ir kāda draudzene, kura meklē attiecības vai puisi, var sapazīstināt. Man pašam 32 gadi. Esmu 1.83 cm garš. Īsiem matiem. Simpātisks. Esmu no Rīgas. Lieta tāda, ka vienam dzīvojot paliek skumji jau. Gribas kādu kompāniju. Maniem draugiem visiem jau ir bērni. Ģimenes. Bet man nav . Gribas ar kādu meiteni kur kopa aiziet, kur aizbraukt kopā, kopā iedzert tēju, aiziet uz kino vai vienkārši pavadīt kopā brīvo laiku. Ja kāda ir brīva. Vai kādai draudzene brīva. Rakstiet droši, ja kādai ir intrese iepazīties ar mani. Sākumā sarakstei, tālāk redzēs.
P.S. aizņemtas sievietes mani neinteresē un virspusējās attiecības arī neinteresē.
18.01.2026 15:16 |

Reitings 928
Reģ: 13.06.2024
Inguss Ozols @ 19.01.2026 21:40
Nu te palasot, varu secināt, ka tādi jau ir tie sievišķi. Pašas nezin ko grib, un gaida princi baltā zirgā. Nu skumji protams, ka sievietes meklē puišus, kuri vairāk ir redzami Holivudas filmu tēlos, ar bentlijiem, un sazin ko vēl. Bet reālajā pasaulē tādi ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi. Un tāpēc arī demogrāfija mums slīd uz leju, ka visi meklē Dievs zin kādus paranormālus pārcilvēkus. Es neko nevaru diemžēl darīt, ja mans augums ir 1.80. Nu atvainojiet, lūdzu. Un ar šo komentāru slēdzam šo sadaļu. Punkts. Variet jūs....?
Un ja runā par mani, neesmu bokseris.

Lasīju komentārus, līdz apstājos pie šī komentāra un aizdomājos... Kāpēc vīriešiem nereti šķiet, ka sievietēm būtu jāmetas attiecībās ar kuru katru vīrieša dzimuma pārstāvi? Jo diezgan bieži esmu lasījusi līdzīgus komentārus tieši no vīriešu puses.
Atcerējos sevi jaunībā, kad man patiesi bija vienalga par to, kāds vīrietis man bija blakus, jo uz acīm bija rozā brilles. Tikos gan ar par sevi īsāku džeku, gan ar tādu, kuram pārāk ļoti pie sirds gāja alkohols, gan tādu, kurš gāja pa kreisi, jo uz daudz ko pievēru acis. Bet, laikam ejot uz priekšu, es izaugu. Mainījās mans skatījums uz dzīvi, manas vērtības, mans dzīves līmenis. Un, jā, mainījās arī gaume attiecībā uz vīriešiem. Jā, varbūt izklausīsies, ka esmu augstprātīga vai kas tik vēl ne, taču es vēlos, lai vīrietis man blakus būtu izskatīgs, garāks par mani, rūpētos par savu augumu, labi ģērbtos, būtu finansiāli nodrošināts (spoiler alert: es tādu atradu). Kāpēc man vajadzētu lauzt sevi un stāties attiecībās ar kādu, kurš neatbilst nevienam no šiem kritērijiem? Tikai tāpēc, lai nebūtu viena?
Es personīgi uzskatu, ka jebkura sieviete, neatkarīgi ne no kā, drīkst vēlēties būt kopā tieši ar tādu vīrieti, kurš atbilstu viņas gaumei. Pat ja šīs sievietes tādu vīrieti nekad dzīvē nesatiks, viņām ir visas tiesības vēlēties būt kopā tieši ar tādu vīrieti, kādu viņas vēlas, nevis ņemt kādu, kas pagadās. Katram cilvēkam drīkst būt sava gaume un prasības attiecībā uz pretējo dzimumu. Un, ja es sapņoju, ka reiz būšu kopā ar Džoniju Depu, es labāk pavadu visu atlikušo dzīvi viena, nekā esmu kopā ar kaimiņu Janku, kurš vispār neatbilst mana vīrieša ideālam, tikai tāpēc, lai es nebūtu viena. Vīrieši, ticat man - sievietes no vientulības nebaidās tik ļoti, cik ļoti no tās baidaties jūs.
21.01.2026 22:25 |

Reitings 928
P.S. Tāpat jāpiebilst vēl viena interesanta lieta, ko esmu novērojusi un kas pierādās arī šajā diskusijā: džeks ir tik labiņš, tik labiņš, līdz brīdim, kad dzird to, ko nevēlas dzirdēt. Redz, šeit tēmas autors arī sevi aprakstīja kā teju vai ideālo vīrieti, taču pāris komentārus vēlāk, izlasot ne tādus viedokļus, kādus varbūt būtu gribējis dzirdēt, sākās: "(..) tādi jau ir tie sievišķi."
Manā dzīvē ne reizi vien ir bijis tā, ka iepazīstos ar teju vai vīrieša ideālu, bet brīdī, kad šis vīrietis saprot, ka tālāk par draudzīgu papļāpāšanu netiks vai arī dzird kritiku par sevi, pār "ideālā" vīrieša lūpām sāk birt tādi vārdi, ka dzērājs Koļa nobāl. Līdz ar to mani jau sen dara piesardzīgu visi šie vīrieši, kuri, vēlēdamies iepazīties, sevi apraksta kā ideālos potenciālos partnerus, bet atliek kaut ko pateikt ne tā, kā šie vīrieši uzreiz liks saprast, ka esi nepateicīgs sievišķis un kas tik vēl ne. Ja tāda ir tēmas autora komunikācija arī dzīvē, tad nebrīnos par to, ka attiecību statuss šim mačo joprojām rakstās kā "brīvs".
21.01.2026 22:34 |

Reitings 928
Reini, un kā tas nākas, ka vienas dienas laikā paliki gan par gadu vecāks, gan par 3 centimetriem paaugies? Jo, šeku reku, citā diskusijā tajā pašā dienā Tu raksti, ka Tev ir 31 gads un esi 1,80cm garš. Tomēr tie centimetri ir sāpīga tēma, ja reiz, rakstot iepazīšanās sludinājumu, 3 centimetrus piemeti klāt?
21.01.2026 22:43 |

Reitings 1472
Reģ: 15.07.2023
Law9 @ 21.01.2026 18:29
Mūžīgā sava 190+ cm auguma izcelšana, jo tas ir vienīgais, ar ko viņš spēj piesaistīt sievietes.
Viņam savulaik bija vēl viens segvārds, kurā viņš tēloja sievieti. Tēmās par attiecībām sievietes vārdā regulāri rakstīja, kā iepazīstoties ar vismaz 190 cm gariem vīriešiem un drīz vien pārguļot.?

Kaut kāda jau daļa patiesības manis rakstītajā ir, ja tik ļoti uzvilkies. Uzskatu tādu Tavu saasinātu reakciju par pagodinājumu.
21.01.2026 23:45 |

Reitings 3674
Reģ: 11.04.2023
Kāpēc vīriešiem nereti šķiet, ka sievietēm būtu jāmetas attiecībās ar kuru katru vīrieša dzimuma pārstāvi?

Jo pašas sievietes iestāsta, ka pastāv iespējas... Te pat tēmā piemērs, kur daža grib iestāstīt šo, lai tik neatzītu top10, topG teorijas, ne jau redpileri šo izdomāju. Šāds iedalījums vienmēr bijis.
22.01.2026 07:21 |

Reitings 463
Reģ: 28.01.2025
Sievietēm attiecībās ar kuru katru vīrieti jāmetās tāpēc, ka laiks iet un tāpat nekā diži labāka nebūs un atlases kritēriji ir muļķīgi vai neiespējami - reti un savstaspēji izslēdzoši.,
Bez tam neviena jau nemetās attiecībās ar kuru katru, bet gan ar labāko no pieejamajiem.
Ja baļļukā var dejot ar kuru katru, tad arī veidot ģimeni var ar kuru katru. Kur problema? Paiet gadi bet tiek meklēts gaidīts īpašais, lai gan viedoklis par to kas ir jau izveidojies. Nekas tur diži labāks nebūs ilgāk gaidot. Kādas zivis ķerās, tādas jāliek uz pannas.
22.01.2026 08:29 |

Reitings 2010
Reģ: 17.06.2024
patroneses @ 22.01.2026 08:29
Sievietēm attiecībās ar kuru katru vīrieti jāmetās tāpēc, ka laiks iet un tāpat nekā diži labāka nebūs un atlases kritēriji ir muļķīgi vai neiespējami - reti un savstaspēji izslēdzoši.,
Bez tam neviena jau nemetās attiecībās ar kuru katru, bet gan ar labāko no pieejamajiem.
Ja baļļukā var dejot ar kuru katru, tad arī veidot ģimeni var ar kuru katru. Kur problema? Paiet gadi bet tiek meklēts gaidīts īpašais, lai gan viedoklis par to kas ir jau izveidojies. Nekas tur diži labāks nebūs ilgāk gaidot. Kādas zivis ķerās, tādas jāliek uz pannas.

Nu bet, protams, labāk nepārbaudīt vai nav alkoholiķis un varmāka. Kāpēc dzīvot laimīgu dzīvi vienatnē, ja var paņemt pirmo pretīmnācēju un dzīvot nelaimīgi. #Sarkasms
22.01.2026 08:41 |

Reitings 174
Reģ: 09.12.2025
Law9 @ 21.01.2026 18:29
Mūžīgā sava 190+ cm auguma izcelšana, jo tas ir vienīgais, ar ko viņš spēj piesaistīt sievietes.
Viņam savulaik bija vēl viens segvārds, kurā viņš tēloja sievieti. Tēmās par attiecībām sievietes vārdā regulāri rakstīja, kā iepazīstoties ar vismaz 190 cm gariem vīriešiem un drīz vien pārguļot.?

Man bija kolēģis, nu tāds 2m bez kakla. Cēli virpuļoja apkārt, domādams, ka tieši tas ir tas simpātiskums, ja runājot ar cilvēku kakls jāizmežģī skatoties uz augšu. Atminos, ka reiz sāka arī man kantēties, lai gan jau sen zināja, ka man ir vīrietis un bija diezgan šokēts uzzinot, ka tādi vīrieši man nekad nav patikuši. Nesaprotu, kas garos vīriešos varētu būt simpātisks. Tāds garšs cirvja kāts, lai gan es pati arī neesmu 1.60.
22.01.2026 08:42 |

Reitings 3674
Atminos, ka reiz sāka arī man kantēties, lai gan jau sen zināja, ka man ir vīrietis un bija diezgan šokēts uzzinot, ka tādi vīrieši man nekad nav patikuši.

Gan jau nevietā uzsmaidīji vai uzklausīji/ parunāji un izdomāja, ka vajag kantēties pēc atraidījuma šokēts. 😁
22.01.2026 09:04 |

Reitings 2010
Reģ: 17.06.2024
akul12 @ 22.01.2026 09:04

Gan jau nevietā uzsmaidīji vai uzklausīji/ parunāji un izdomāja, ka vajag kantēties pēc atraidījuma šokēts. ?

Ja cilvēks kādu smaidu vai sarunu var uztvert kā flirtu, tā ir tikai un vienīgi tā cilvēka problēma.
22.01.2026 09:15 |

Reitings 3674
smūtijs @ 22.01.2026 09:15

Ja cilvēks kādu smaidu vai sarunu var uztvert kā flirtu, tā ir tikai un vienīgi tā cilvēka problēma.

Noteikti un tika atšūts.
Bet viss nav tik vienkārši, jo pieklājīga flirta robežas mierīgi var sajaukt ar vienkārši draudzīgu klaču. Itsevišķi cilvēki, kuri flirtē reizi 5 gados...
Bet labāk, tā nekā rupjš vīrietis, kurš mētā ķipa jokus par pišu un skatās, kā nu reaģēs...
22.01.2026 09:19 |

Reitings 463
smūtijs @ 22.01.2026 08:41

Nu bet, protams, labāk nepārbaudīt vai nav alkoholiķis un varmāka. Kāpēc dzīvot laimīgu dzīvi vienatnē, ja var paņemt pirmo pretīmnācēju un dzīvot nelaimīgi. #Sarkasms

Pirmais pretimācējs tev bija pirms desmitiem gadu. Tādējādi to jau nokavēji. Nebija nemaz tik slikts tas pretimnācējs. Gan jau ka nebija ne alkoholiķis ne varmāka. Alkoholiķus un varmākas vēl jāpameklē.
22.01.2026 09:34 |

Reitings 3674
patroneses @ 22.01.2026 09:34

Pirmais pretimācējs tev bija pirms desmitiem gadu. Tādējādi to jau nokavēji. Nebija nemaz tik slikts tas pretimnācējs. Gan jau ka nebija ne alkoholiķis ne varmāka. Alkoholiķus un varmākas vēl jāpameklē.

Pirmais pretīmnācējs no kura bikšele slapja ir liela atšķirība 😁
Tusētāji un alkoholiķi ir sieviešu vidū iecienīti, tieši nākošie rindā aiz smukulīšiem, kuriem dzīvē iet labi... Protams tādu maz.
Tad vairākums uzraujas uz alkoholiķiem un tusētājiem, jo viņi izstaro harizmu, jeb vienkāršāk sakot ar viņiem ir interesanti pavadīt laiku...
Tas protams līdz kopdzīvei, jo tad izlien šīs grupas sliktās īpašības... Kā piemēram garīgas, fiziskas veselības problēmas, neprasme apieties ar naudu un savu prioritāšu pakārtošanu atkarībai, tusiņiem...
Tas tāpat, kā ar jākļiem, ir forša uzmanība, ko šie sniedz, bet kad draudzenes/ sievas statusā, tad visa uzmanība citām sievietēm.
22.01.2026 09:56 |

Patīk
Reitings 1660
Reģ: 08.09.2025
akul12 @ 22.01.2026 09:56

Pirmais pretīmnācējs no kura bikšele slapja ir liela atšķirība ?
Tusētāji un alkoholiķi ir sieviešu vidū iecienīti, tieši nākošie rindā aiz smukulīšiem, kuriem dzīvē iet labi... Protams tādu maz.
Tad vairākums uzraujas uz alkoholiķiem un tusētājiem, jo viņi izstaro harizmu, jeb vienkāršāk sakot ar viņiem ir interesanti pavadīt laiku...
Tas protams līdz kopdzīvei, jo tad izlien šīs grupas sliktās īpašības... Kā piemēram garīgas, fiziskas veselības problēmas, neprasme apieties ar naudu un savu prioritāšu pakārtošanu atkarībai, tusiņiem...
Tas tāpat, kā ar jākļiem, ir forša uzmanība, ko šie sniedz, bet kad draudzenes/ sievas statusā, tad visa uzmanība citām sievietēm.

Vairums alkoholiķu noteikti neizstaro nekādu harizmu.
22.01.2026 10:06 |

Reitings 463
akul12 @ 22.01.2026 09:56

Pirmais pretīmnācējs no kura bikšele slapja ir liela atšķirība ?

Jākļi paredzēti lai vieglāk būtu ilgi gaidīt kaut ko jēdzīgu.
22.01.2026 10:14 |

Reitings 3674
Law9 @ 22.01.2026 10:06

Vairums alkoholiķu noteikti neizstaro nekādu harizmu.

Ko mēs saprotam ar alkoholiķi, protams, ka netīrs bezpajumtnieks nekādu harizmu neizstaro...
Apzīmēsim tā, pirmās stadijas alkoholiķi/ atkarībnieki izstaro kaut kādu harizmu un piekopj sociālāku dzīvi...
Vismaz jaunībā sievietes, kā magnēts pievelk vīrieši, kuri bauda nakts dzīvi, klubos, bāros, dejo, tusējas... vairākumam viņiem apakšā ir alkoholisms, jo šie pasākumi nekad nav skaidrā prātā...
Pie tam sievietēm bieži vien prātā, iedot pa zobiem dzērumā = ar varēs aizsargāt mani...
Bet kopdzīvē alkoholisms, agresija u.c saistītās problēmas drīz kļūst par sievietes problēmām...
Te es neaprakstu tikai Latgales lauku dzērājus, bet tādi paši dzīvo arī pierīgā...
22.01.2026 10:16 |

Reitings 174
Reģ: 09.12.2025
akul12 @ 22.01.2026 09:04

Gan jau nevietā uzsmaidīji vai uzklausīji/ parunāji un izdomāja, ka vajag kantēties pēc atraidījuma šokēts. ?

Varbūt. Bet tas jau viņa domu auglis, ne manējais.
22.01.2026 10:18 |

Reitings 3674
patroneses @ 22.01.2026 10:14

Jākļi paredzēti lai vieglāk būtu ilgi gaidīt kaut ko jēdzīgu.

Tos jēdzīgos atšuj, jo emocionāli nespēj nokāpt no jākļa, normālie vīrieši vienmēr dabū attieksmi "es neesmu gatava attiecībām"
22.01.2026 10:19 |

Reitings 463
akul12 @ 22.01.2026 10:19

Tos jēdzīgos atšuj, jo emocionāli nespēj nokāpt no jākļa, normālie vīrieši vienmēr dabū attieksmi "es neesmu gatava attiecībām"

Nē... jēdzīgo nav. Un no jākļa māk nokāpt. Jākļi paredzēti tieši tam un nav problēmu, ka tam ir vairākas sievietes. Sievietes dalās ar info kur jākļi atrodami veselības nolūkos. Un nekāds brīnums nav ka tie nodzeras un degradējas.
Filmā ekstāze tas rādīts - draudzenes sazinās un stāsta ka māklsinieks nodeīgs krāns.
tur gan iemīlās.. Bet tā ir filma. Tieši tāpēc dalās ka var forši un droši paseksot, jo jāklis pie loga serenādes nedziedās. Padarīs darbu un viss.
22.01.2026 11:00 |

Patīk
Reitings 3318
Reģ: 03.11.2023
Elīzīte12345 @ 21.01.2026 23:45

Kaut kāda jau daļa patiesības manis rakstītajā ir, ja tik ļoti uzvilkies. Uzskatu tādu Tavu saasinātu reakciju par pagodinājumu.

Vispār neizskatījās, ka komentāra autore būtu uzvilkusies. Tu gan diskusijas laikā sāc palikt ar vien seklāks savos komentāros.
Ja tā būtu bijusi saasināta reakcija, kāpēc uzskati par pagodinājumu? Vai beidzot atzīsti, ka tavs vienīgais mērķis šeit ir troļļot nevis "palīdzēt citiem vīriešiem"?
Vari neatbildēt, man šķiet, ka te visiem sen jau tas ir skaidrs. :D
22.01.2026 11:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits