Inguss Ozols @ 19.01.2026 21:40Nu te palasot, varu secināt, ka tādi jau ir tie sievišķi. Pašas nezin ko grib, un gaida princi baltā zirgā. Nu skumji protams, ka sievietes meklē puišus, kuri vairāk ir redzami Holivudas filmu tēlos, ar bentlijiem, un sazin ko vēl. Bet reālajā pasaulē tādi ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi. Un tāpēc arī demogrāfija mums slīd uz leju, ka visi meklē Dievs zin kādus paranormālus pārcilvēkus. Es neko nevaru diemžēl darīt, ja mans augums ir 1.80. Nu atvainojiet, lūdzu. Un ar šo komentāru slēdzam šo sadaļu. Punkts. Variet jūs....?
Un ja runā par mani, neesmu bokseris.
Law9 @ 21.01.2026 18:29Mūžīgā sava 190+ cm auguma izcelšana, jo tas ir vienīgais, ar ko viņš spēj piesaistīt sievietes.
Viņam savulaik bija vēl viens segvārds, kurā viņš tēloja sievieti. Tēmās par attiecībām sievietes vārdā regulāri rakstīja, kā iepazīstoties ar vismaz 190 cm gariem vīriešiem un drīz vien pārguļot.?
Kāpēc vīriešiem nereti šķiet, ka sievietēm būtu jāmetas attiecībās ar kuru katru vīrieša dzimuma pārstāvi?
patroneses @ 22.01.2026 08:29Sievietēm attiecībās ar kuru katru vīrieti jāmetās tāpēc, ka laiks iet un tāpat nekā diži labāka nebūs un atlases kritēriji ir muļķīgi vai neiespējami - reti un savstaspēji izslēdzoši.,
Bez tam neviena jau nemetās attiecībās ar kuru katru, bet gan ar labāko no pieejamajiem.
Ja baļļukā var dejot ar kuru katru, tad arī veidot ģimeni var ar kuru katru. Kur problema? Paiet gadi bet tiek meklēts gaidīts īpašais, lai gan viedoklis par to kas ir jau izveidojies. Nekas tur diži labāks nebūs ilgāk gaidot. Kādas zivis ķerās, tādas jāliek uz pannas.
Law9 @ 21.01.2026 18:29Mūžīgā sava 190+ cm auguma izcelšana, jo tas ir vienīgais, ar ko viņš spēj piesaistīt sievietes.
Viņam savulaik bija vēl viens segvārds, kurā viņš tēloja sievieti. Tēmās par attiecībām sievietes vārdā regulāri rakstīja, kā iepazīstoties ar vismaz 190 cm gariem vīriešiem un drīz vien pārguļot.?
Atminos, ka reiz sāka arī man kantēties, lai gan jau sen zināja, ka man ir vīrietis un bija diezgan šokēts uzzinot, ka tādi vīrieši man nekad nav patikuši.
akul12 @ 22.01.2026 09:04
Gan jau nevietā uzsmaidīji vai uzklausīji/ parunāji un izdomāja, ka vajag kantēties pēc atraidījuma šokēts. ?
smūtijs @ 22.01.2026 09:15
Ja cilvēks kādu smaidu vai sarunu var uztvert kā flirtu, tā ir tikai un vienīgi tā cilvēka problēma.
smūtijs @ 22.01.2026 08:41
Nu bet, protams, labāk nepārbaudīt vai nav alkoholiķis un varmāka. Kāpēc dzīvot laimīgu dzīvi vienatnē, ja var paņemt pirmo pretīmnācēju un dzīvot nelaimīgi. #Sarkasms
patroneses @ 22.01.2026 09:34
Pirmais pretimācējs tev bija pirms desmitiem gadu. Tādējādi to jau nokavēji. Nebija nemaz tik slikts tas pretimnācējs. Gan jau ka nebija ne alkoholiķis ne varmāka. Alkoholiķus un varmākas vēl jāpameklē.
akul12 @ 22.01.2026 09:56
Pirmais pretīmnācējs no kura bikšele slapja ir liela atšķirība ?
Tusētāji un alkoholiķi ir sieviešu vidū iecienīti, tieši nākošie rindā aiz smukulīšiem, kuriem dzīvē iet labi... Protams tādu maz.
Tad vairākums uzraujas uz alkoholiķiem un tusētājiem, jo viņi izstaro harizmu, jeb vienkāršāk sakot ar viņiem ir interesanti pavadīt laiku...
Tas protams līdz kopdzīvei, jo tad izlien šīs grupas sliktās īpašības... Kā piemēram garīgas, fiziskas veselības problēmas, neprasme apieties ar naudu un savu prioritāšu pakārtošanu atkarībai, tusiņiem...
Tas tāpat, kā ar jākļiem, ir forša uzmanība, ko šie sniedz, bet kad draudzenes/ sievas statusā, tad visa uzmanība citām sievietēm.
akul12 @ 22.01.2026 09:56
Pirmais pretīmnācējs no kura bikšele slapja ir liela atšķirība ?
Tusētāji un alkoholiķi ir sieviešu vidū iecienīti, tieši nākošie rindā aiz smukulīšiem, kuriem dzīvē iet labi... Protams tādu maz.
Tad vairākums uzraujas uz alkoholiķiem un tusētājiem, jo viņi izstaro harizmu, jeb vienkāršāk sakot ar viņiem ir interesanti pavadīt laiku...
Tas protams līdz kopdzīvei, jo tad izlien šīs grupas sliktās īpašības... Kā piemēram garīgas, fiziskas veselības problēmas, neprasme apieties ar naudu un savu prioritāšu pakārtošanu atkarībai, tusiņiem...
Tas tāpat, kā ar jākļiem, ir forša uzmanība, ko šie sniedz, bet kad draudzenes/ sievas statusā, tad visa uzmanība citām sievietēm.
Law9 @ 22.01.2026 10:06
Vairums alkoholiķu noteikti neizstaro nekādu harizmu.
akul12 @ 22.01.2026 09:04
Gan jau nevietā uzsmaidīji vai uzklausīji/ parunāji un izdomāja, ka vajag kantēties pēc atraidījuma šokēts. ?
patroneses @ 22.01.2026 10:14
Jākļi paredzēti lai vieglāk būtu ilgi gaidīt kaut ko jēdzīgu.
akul12 @ 22.01.2026 10:19
Tos jēdzīgos atšuj, jo emocionāli nespēj nokāpt no jākļa, normālie vīrieši vienmēr dabū attieksmi "es neesmu gatava attiecībām"
Elīzīte12345 @ 21.01.2026 23:45
Kaut kāda jau daļa patiesības manis rakstītajā ir, ja tik ļoti uzvilkies. Uzskatu tādu Tavu saasinātu reakciju par pagodinājumu.