smūtijs @ 20.01.2026 11:52
Tas ir, ka dzīvo stulbu sieviešu sabiedrībā, ka domā, ka visas ir, kā trakas pēc šāda tipa čaļiem. ?
Kārtējais, kuram laikam sirsniņa ir tikusi dikti salauzta.?
Elīzīte12345 @ 20.01.2026 11:46
Beidz izlikties par glupu! Mēs visi zinām tos vīriešus. Viņi ir gan manā, gan Tavā, gan pārējo diskusijas dalībnieku paziņu lokā. Nu manā vairāki ir noteikti. Varbūt Tu dzīvo zem akmens? Tas, ka Tu un Tavas draudzenes guļat ar viņiem un pēc tam muldat, ka viņi neeksistē, protams, ir ironiski. Tie ir tie visi Džeremija Mīksa (Jeremy Meeks) tipa džeki, kurus sievietes gatavas pat izpirkt no cietuma tikai, lai tiktu viņu apskāvienos. Viņi, protams, ne vienmēr ir noziedznieki, bet vienkārši tas informācijai, uz ko sievietes ir gatavas tādu vīriešu dēļ...un pirms Tu atkal rakstīsi savus stulbumus par to, ka es nevaru nosaukt nevienu latviešu piemēru paskaties sev apkārt! Tie ir Tavi Jānīši, Kristapiņi, Rihardiņi utt., kuri ļoti viegli veido attiecības ar ļoti izskatīgām un jaunām sievietēm.
Es jau varētu šeit rakstīt savus paziņas, kuri ietilpst tajos 10%, bet es atsakos ticēt, ka Tu esi tik glupa. Lai gan tas, ka Tev ir potenciālie dēli transgenderi, pakļauj Tevi zināmām riskam...
Atbildot uz Taviem minējumiem par slavenībām. Top 10% nav jābūt slaveniem un viņi ļoti bieži tādi nav. Vienkārši, atšķirībā no pārējiem, viņiem ir ļoti viegla piekļuve 80-90% sieviešu.
Krišjānis Kariņš @ 20.01.2026 11:56Nez, vīriešu forumos arī tā ir, ka tur gadiem sēž pāris saskābušas vecmeitas un katrā attiecību tēmā iedirš, ka vīrieši ir cūkas?
Elīzīte12345 @ 20.01.2026 11:56
Kāpēc stulbu? Tā vienkārši ir bioloģija. Sievietes ir tā ieprogrammētas.
Džinga @ 20.01.2026 11:58
Galvenais, atkārto šo sev klusiņām, kad vakarā ej gulēt. Nu, ja tas palīdz justies foršākam un labākam. :)
Man, un laikam arī visām pārējam meitenēm šeit, jau sen ir skaidrs, kurš šeit ir tas glupais. Un tev pat nav jāizliekas!
Elīzīte12345 @ 20.01.2026 12:01
Cik smieklīgi tas izskatās, kad to raksta cilvēks ar diviem potenciāliem dēliem transgenderiem...
smūtijs @ 20.01.2026 12:00
Tāpēc, ka tikai stulbas jeb zema inteliģenta sievietes izvēlas vīrieti tikai pēc izskata un tā, kā māk karināt makaronus uz ausīm.
Jūs jau esat apnikuši ar savu bioloģiju ?kā plates mauc visu laiku uz apli.
Elīzīte12345 @ 20.01.2026 12:00
Nu, lūk, jau pārej uz galējībām. Nekur neminēju, ka tāda sieviešu uzvedība ir nepieņemama vai kā tamlīdzīgi. Nu interesē viņas tikai top 10%. Nu un? Mēs joprojām dzīvojam brīvā valstī. Katrs ir tiesīgs meklēt sev tādu partneri, kāds viņu fiziski piesaista.

Elīzīte12345 @ 20.01.2026 12:04
Nu tad nelasi! Visapkārt pilns ar viltus informāciju par Jūsu sniegpārsliņām un sapņu kalniem. Es izvēlos dzīvot realitātē un palīdzēt ar vērtīgu informāciju tādiem cilvēkiem kā diskusijas autors.
Krišjānis Kariņš @ 20.01.2026 12:06
Inguss Ozols @ 20.01.2026 10:39Pēc komentāriem man šķiet ka te daudzas sievietes ir gatavas "pārkost" rīkli cita citai. Nu ja, man nav attiecības sen bijušas. 7 gadi apmēram jau. Nu ar iepazīšanās ir ta. Ka man nav katru dienu jauna iepazīšanās. Reti, kur kādu atrodu, bet šur tur ir kāda, ar kuru iepazīstos. Bet ja teicu, ne visas atsaka, bet iemesli ir tādi, ka viena vai nu par vecu, vai par jaunu, vai jau aizņemta. Ļoti reti ir gadījies, ka iemeslu nenoskaidroju, kāpēc nesanāca attiecības. Nu neko, turpināšu dzīvot tālāk sirds sāpēs. ?
Inguss Ozols @ 20.01.2026 10:39Pēc komentāriem man šķiet ka te daudzas sievietes ir gatavas "pārkost" rīkli cita citai. Nu ja, man nav attiecības sen bijušas. 7 gadi apmēram jau. Nu ar iepazīšanās ir ta. Ka man nav katru dienu jauna iepazīšanās. Reti, kur kādu atrodu, bet šur tur ir kāda, ar kuru iepazīstos. Bet ja teicu, ne visas atsaka, bet iemesli ir tādi, ka viena vai nu par vecu, vai par jaunu, vai jau aizņemta. Ļoti reti ir gadījies, ka iemeslu nenoskaidroju, kāpēc nesanāca attiecības. Nu neko, turpināšu dzīvot tālāk sirds sāpēs. ?
Elīzīte12345 @ 20.01.2026 12:13
...un Tu vēl kaut ko iepriekš rakstīji par "seklumu"... pati ne ar ko neatšķirsies. Tavuprāt, šāds ieraksts norāda uz Tevi kā uz inteliģentu un erudītu cilvēku?
Elīzīte12345 @ 20.01.2026 12:04
Nu tad nelasi! Visapkārt pilns ar viltus informāciju par Jūsu sniegpārsliņām un sapņu kalniem. Es izvēlos dzīvot realitātē un palīdzēt ar vērtīgu informāciju tādiem cilvēkiem kā diskusijas autors.
Krišjānis Kariņš @ 20.01.2026 12:19
Nevienu neinteresē ar tevi vai akulu gadiem, burtiski gadiem, katrā attiecību tēmā malt vienu un to pašu sarunu uz riņķi. Ej glāb vīriešus tur, kur viņu pa pilnam - uz vīriešu forumiem. Ā, bet tur jau jūsu ''padomi'' un ''zināšanas'' nevienam nav vajadzīgi, tieši tāpat kā šeit.
Krišjānis Kariņš @ 20.01.2026 12:19
Nevienu neinteresē ar tevi vai akulu gadiem, burtiski gadiem, katrā attiecību tēmā malt vienu un to pašu sarunu uz riņķi. Ej glāb vīriešus tur, kur viņu pa pilnam - uz vīriešu forumiem. Ā, bet tur jau jūsu ''padomi'' un ''zināšanas'' nevienam nav vajadzīgi, tieši tāpat kā šeit.
Džinga @ 20.01.2026 12:21
Viņš varbūt var uztaisīt kādu bezpeļņas organizāciju inceliem zem 1.80m, drukāt flaijerīšus, rīkot lekcijas.
Elīzīte12345 @ 20.01.2026 13:05
Tev arī varu novadīt. Ā! Pareizi! Tu jau kaut ko saproti tikai "woke" tēmā. Tur Tu esi speciāliste. Visas bērnu dzimuma maiņas utt. tiešām ir Tavs lauciņš. Bravo! Ļauj man Tev aplaudēt! Varbūt nepamanīji, bet šī nav "woke" tēma.
smūtijs @ 20.01.2026 13:08
Es varu atļauties pajautāt, no kurienes tāds naids un agresija pret sievietēm?
Gaby Moreno @ 20.01.2026 13:26
Cilvēks vienkārši ir iestrēdzis Karpmana drāmas trijstūrī, vienlaikus ir gan upuris ("neesmu 180 garš, neesmu topG10,=> sievietēm es neesmu vajadzīgs "), gan varmāka ("sievietes ir muļķes, kas dzīvo vienradžu pasaulē un pašas nezin ko grib ar saviem augstajiem standartiem"), gan glābējs, kas uzņēmies sludināt to blacpill vai inceļu filozofiju plašākām tautu masām.
Būs jāpaiet vairākiem gadiem iekams sapratīs, ka pasaule nav tik melnbalta, kā tā rādās šobrīd...