Nu kur visi??

Reitings 30
Reģ: 07.08.2022
Laba diena, meitenes. Es, kā jauns puisis, gribēju parunāt par attiecībām. Un gribēju paprasīt, vai mūsdienās tiešām kur reti var sastapt kādu brīvu no attiecībām meiteni. Es personīgi tik daudz jau esmu mēģinājis iepazīties gan internetā, gan reālajā dzīvē kādā pulciņā, vai kur citur. Bet visi mēģinājumi pagaidām bijuši nesekmīgi. Internetā tajā pašā tinder, vai flirts, ja arī kādai uzraksti kaut cik normālu vēstuli, tāpat neviena nekur neatbild. Dzīvē, kur esmu kādu meiteni saticis, arī vai nu ir bijusi attiecībās, vai vēl par jaunu, vai arī par vecu. Esmu bijis gan deju pulciņos, gan dzimšanas dienās pie draugiem. Bet nekā!! Ja par mani runā, es pats esmu aktīvs, simpātisks puisis. Man patīk ceļot, peldēt, pārgājieni, ar velosipēdu braukt, nakšņot teltīs kur, zvejot, sports, pirtis, esmu pēc dabas arī smaidīgs, bet nu ar meiteni kādu nevar nekur atrast un izveidot attiecības. Mīļās meitenes, varbūt šeit ir kāda brīva meitene, vecumā no 25 līdz 35 gadiem, varbūt kādai ir kāda draudzene, kura meklē attiecības vai puisi, var sapazīstināt. Man pašam 32 gadi. Esmu 1.83 cm garš. Īsiem matiem. Simpātisks. Esmu no Rīgas. Lieta tāda, ka vienam dzīvojot paliek skumji jau. Gribas kādu kompāniju. Maniem draugiem visiem jau ir bērni. Ģimenes. Bet man nav . Gribas ar kādu meiteni kur kopa aiziet, kur aizbraukt kopā, kopā iedzert tēju, aiziet uz kino vai vienkārši pavadīt kopā brīvo laiku. Ja kāda ir brīva. Vai kādai draudzene brīva. Rakstiet droši, ja kādai ir intrese iepazīties ar mani. Sākumā sarakstei, tālāk redzēs.
P.S. aizņemtas sievietes mani neinteresē un virspusējās attiecības arī neinteresē.
18.01.2026 15:16 |

Patīk
Reitings 1660
Reģ: 08.09.2025
Krišjānis Kariņš @ 20.01.2026 10:23

Ja cilvēks ir ilglaicīgi viens kaut arī attiecības meklē, tad 99% gadījumu iemesli šai situācijai kļūst acīmredzami pēc 1-2 īsām sarunām ar šo cilvēku. Kā arī šajā gadījumā.

Precīzi. Šis iezīmējas ar 30+ vecuma draudzeņu, kurām ir, vai nesen bija, aktuāla iepazīšanās, pieredzē. Diezgan labi varianti ilgtermiņa attiecībām finālā ir izrādījušies bezbērnu vecpuiši, kuri vnk bijuši slinki attiecību meklēšanā, t.i., tās nav meklējuši kādu laiku, iespējams, diezgan ilgu laiku. Taču noteikti ne tādi, kas attiecības ilgu laiku mērķtiecīgi meklē, bet kuriem nekas nesanāk, jo sievietes vainīgas.
20.01.2026 10:41 |

Reitings 3674
Reģ: 11.04.2023
Džinga @ 20.01.2026 10:30

Nu nosauc kādu, kuru visticamāk visi latvieši zinās. Citādāk izklausās pēc tukšas muldēšanas, un tas nav domāts provokatīvi, vienkārši tiešām bez piemēriem baigias wtf par ko tu vispār runā.

Ārpus foruma nesekoju līdzi Latviešu slavenībām, kuras man uzrādīt par piemēru. Bet ok, pacilāsim darba romānus, kuri nez kāpēc vienmēr izveidojās darba kolēģitēm ar vieniem un tiem pašiem vīriešiem bieži vien aizņemtiem... 😁
20.01.2026 10:57 |

Patīk
Reitings 3318
Reģ: 03.11.2023
akul12 @ 20.01.2026 10:57

Ārpus foruma nesekoju līdzi Latviešu slavenībām, kuras man uzrādīt par piemēru. Bet ok, pacilāsim darba romānus, kuri nez kāpēc vienmēr izveidojās darba kolēģitēm ar vieniem un tiem pašiem vīriešiem bieži vien aizņemtiem... ?

Nu tad acīm redzot reālu piemēru tev vienkārši nav un tā tiešām ir tukša muldēšana. Neticu, ka nevari nosaukt 10 latvijā zināmus vīriešus.
20.01.2026 10:58 |

Patīk
Reitings 3318
Inguss Ozols @ 20.01.2026 10:39
Pēc komentāriem man šķiet ka te daudzas sievietes ir gatavas "pārkost" rīkli cita citai. Nu ja, man nav attiecības sen bijušas. 7 gadi apmēram jau. Nu ar iepazīšanās ir ta. Ka man nav katru dienu jauna iepazīšanās. Reti, kur kādu atrodu, bet šur tur ir kāda, ar kuru iepazīstos. Bet ja teicu, ne visas atsaka, bet iemesli ir tādi, ka viena vai nu par vecu, vai par jaunu, vai jau aizņemta. Ļoti reti ir gadījies, ka iemeslu nenoskaidroju, kāpēc nesanāca attiecības. Nu neko, turpināšu dzīvot tālāk sirds sāpēs. ?

Laikam komentārus neesi lasījis, ja tāds viedoklis. Šeit sievietes tīri draudzīgi čato savā starpā un tad ir 2 vīrieši, kuru tev teica, ka tev nekas nespīd, jo neesi 2m garš.
Bet, ja uzreiz esi gatavs visas sievietes tā norakstīt, tad kāpēc vispār veidot tēmu?
Tiešām laikam trollis, nu tad laimīgu taciņu un veiksmes turpmākajās diskusijās. :D
20.01.2026 11:00 |

Reitings 3674
Džinga @ 20.01.2026 10:58

Nu tad acīm redzot reālu piemēru tev vienkārši nav un tā tiešām ir tukša muldēšana. Neticu, ka nevari nosaukt 10 latvijā zināmus vīriešus.

Mierīgi, tikai negribu meklēt... Vismaz 5 te pat forumā apspriež... un tikai kivis te pamests zem ceļa ruļļa pārējiem, tā gadās...
Un svingeru pasākumus apmeklēt ar draudzeni, kamēr sieva pa mājām sēž ar pieņemami. 👍
20.01.2026 11:03 |

Patīk
Reitings 1660
Reģ: 08.09.2025
akul12 @ 20.01.2026 10:57

Ārpus foruma nesekoju līdzi Latviešu slavenībām, kuras man uzrādīt par piemēru. Bet ok, pacilāsim darba romānus, kuri nez kāpēc vienmēr izveidojās darba kolēģitēm ar vieniem un tiem pašiem vīriešiem bieži vien aizņemtiem... ?

Krāpnieki ir cita tēma. Viņiem raksturīgi, ka ļoti aktīvi piecērt kanti ļoti daudzām sievietēm. Iespējams, ka viņiem tas salīdzinoši labi izdodas, jo viņi tādā veidā arī trenējas uzrunāt sievietes. Tad nu kāda vienmēr uzķeras, kaut ļoti daudzas atšuj.
Taču viņu dzīvesveids nekādi nenozīmē, ka normāliem vīriešiem nav izredžu izveidot attiecības.
20.01.2026 11:04 |

Patīk
Reitings 3318
akul12 @ 20.01.2026 11:03

Mierīgi, tikai negribu meklēt... Vismaz 5 te pat forumā apspriež... un tikai kivis te pamests zem ceļa ruļļa pārējiem, tā gadās...
Un svingeru pasākumus apmeklēt ar draudzeni, kamēr sieva pa mājām sēž ar pieņemami. ?

Kāpēc lai kāda ticētu tam, ko tu runā, ja nevari nosaukt nevienu konkrētu piemēru?
20.01.2026 11:04 |

Reitings 429
Reģ: 20.02.2024
Džinga @ 20.01.2026 10:58

Izskatās, ka foruma blackpilleriem nav sapratnes par dzīvi Latvijā. Tā ka vispār. Saskatās kaut kādus ASV podkāstus, kur uz šovu uzaicina 200 dolārus mēnesī pelnošu meičuku no onlyfans, viņa stāsta kā grib modeli-miljonāru par vīru, un foruma blackipelleri tik klausās un cepjas, cik gan visas latvietes ir seklas.
20.01.2026 11:05 |

Reitings 3674
Law9 @ 20.01.2026 11:04

Krāpnieki ir cita tēma. Viņiem raksturīgi, ka ļoti aktīvi piecērt kanti ļoti daudzām sievietēm. Iespējams, ka viņiem tas salīdzinoši labi izdodas, jo viņi tādā veidā arī trenējas uzrunāt sievietes. Tad nu kāda vienmēr uzķeras, kaut ļoti daudzas atšuj.
Taču viņu dzīvesveids nekādi nenozīmē, ka normāliem vīriešiem nav izredžu izveidot attiecības.

Neesmu strādājis lielos uzņēmumos, visi darba kolēģi vairāk vai mazāk informēti, precēts, neprecēts, staigulis, vecpuisis, mājās bērni...
Šis nebūtu no sērijas, atnāca svešinieks un savaldzināja, neko nezināju, ka mājās sieva... Lai gan atkal tās parasti sieviešu atrunas... Bet labi, tie atkal personīgi novērojumi un pasakas.
20.01.2026 11:09 |

Reitings 3674
Džinga @ 20.01.2026 11:04

Kāpēc lai kāda ticētu tam, ko tu runā, ja nevari nosaukt nevienu konkrētu piemēru?

Viens piemērs, tev nosaukts kivis... Pirms lieņuka staigāja pa kreisi un labi...
Krišjānis Kariņš @ 20.01.2026 11:05

Izskatās, ka foruma blackpilleriem nav sapratnes par dzīvi Latvijā. Tā ka vispār. Saskatās kaut kādus ASV podkāstus, kur uz šovu uzaicina 200 dolārus mēnesī pelnošu meičuku no onlyfans, viņa stāsta kā grib modeli-miljonāru par vīru, un foruma blackipelleri tik klausās un cepjas, cik gan visas latvietes ir seklas.

Kur kas teikts par seklumu?
Vienkārši tādi dabas likumi, tikai nezin kāpēc jūs gribat pierādīt pretējo.
20.01.2026 11:14 |

Patīk
Reitings 3318
akul12 @ 20.01.2026 11:14

Viens piemērs, tev nosaukts kivis... Pirms lieņuka staigāja pa kreisi un labi...

Kivičš ir viens no taviem top 10 top g vīriešiem? :D
Un nē vecīt, tu esi tas, kurš spirinās un mēģina pierādīt kaut ko, kas neeksistē.
20.01.2026 11:17 |

Reitings 429
akul12 @ 20.01.2026 11:14

Ja tu nesaproti, ka sievietes kuras dzenas tikai pēc izskata un naudas vīriešos, ir seklas, tad lūdzu te arī tava problēma.
20.01.2026 11:19 |

Patīk
Reitings 3318
Krišjānis Kariņš @ 20.01.2026 11:05

mhm, tas vispār visu diezgan labi arī izskaidro.
20.01.2026 11:20 |

Reitings 3674
Džinga @ 20.01.2026 11:17

Un nē vecīt, tu esi tas, kurš spirinās un mēģina pierādīt kaut ko, kas neeksistē.

Jā viņš ierakstās topg, jo viņam ir viena no sieviešu iekārotajām īpašībām- slavevība
Jau iepriekš teicu, ka top10 nenozīmē miljonārs...
Parasti tā ir sociāla atpazīstamība, piemērām skolas populārākie čaļi.
Sievietei svarīga grupas akcepts un atstumtos uzskata par izbrāķētiem.
20.01.2026 11:26 |

Reitings 429
akul12 @ 20.01.2026 11:26

Jā viņš ierakstās topg, jo viņam ir viena no sieviešu iekārotajām īpašībām- slavevība

Jā, un visās skolās vērojam pretēju uzvedību no vīriešiem - populārās meitenes nevienam nepatīk, toties atstumtās, "zubres" u.tml. nevar atkauties no puišiem.
20.01.2026 11:30 |

Patīk
Reitings 3318
akul12 @ 20.01.2026 11:26

Diez vai kādai latviešu sievietei būs grupas akcepts esot kopā ar Kiviču. :D :D
Okei, šis jau paliek smieklīgi.
20.01.2026 11:31 |

Reitings 1472
Reģ: 15.07.2023
Džinga @ 20.01.2026 11:17

Beidz izlikties par glupu! Mēs visi zinām tos vīriešus. Viņi ir gan manā, gan Tavā, gan pārējo diskusijas dalībnieku paziņu lokā. Nu manā vairāki ir noteikti. Varbūt Tu dzīvo zem akmens? Tas, ka Tu un Tavas draudzenes guļat ar viņiem un pēc tam muldat, ka viņi neeksistē, protams, ir ironiski. Tie ir tie visi Džeremija Mīksa (Jeremy Meeks) tipa džeki, kurus sievietes gatavas pat izpirkt no cietuma tikai, lai tiktu viņu apskāvienos. Viņi, protams, ne vienmēr ir noziedznieki, bet vienkārši tas informācijai, uz ko sievietes ir gatavas tādu vīriešu dēļ...un pirms Tu atkal rakstīsi savus stulbumus par to, ka es nevaru nosaukt nevienu latviešu piemēru paskaties sev apkārt! Tie ir Tavi Jānīši, Kristapiņi, Rihardiņi utt., kuri ļoti viegli veido attiecības ar ļoti izskatīgām un jaunām sievietēm.
Es jau varētu šeit rakstīt savus paziņas, kuri ietilpst tajos 10%, bet es atsakos ticēt, ka Tu esi tik glupa. Lai gan tas, ka Tev ir potenciālie dēli transgenderi, pakļauj Tevi zināmām riskam...
Atbildot uz Taviem minējumiem par slavenībām. Top 10% nav jābūt slaveniem un viņi ļoti bieži tādi nav. Vienkārši, atšķirībā no pārējiem, viņiem ir ļoti viegla piekļuve 80-90% sieviešu.
20.01.2026 11:46 |

Reitings 2010
Reģ: 17.06.2024
Elīzīte12345 @ 20.01.2026 11:46

Beidz izlikties par glupu! Mēs visi zinām tos vīriešus. Viņi ir gan manā, gan Tavā, gan pārējo diskusijas dalībnieku paziņu lokā. Nu manā vairāki ir noteikti. Varbūt Tu dzīvo zem akmens? Tas, ka Tu un Tavas draudzenes guļat ar viņiem un pēc tam muldat, ka viņi neeksistē, protams, ir ironiski. Tie ir tie visi Džeremija Mīksa (Jeremy Meeks) tipa džeki, kurus sievietes gatavas pat izpirkt no cietuma tikai, lai tiktu viņu apskāvienos. Viņi, protams, ne vienmēr ir noziedznieki, bet vienkārši tas informācijai, uz ko sievietes ir gatavas tādu vīriešu dēļ...un pirms Tu atkal rakstīsi savus stulbumus par to, ka es nevaru nosaukt nevienu latviešu piemēru paskaties sev apkārt! Tie ir Tavi Jānīši, Kristapiņi, Rihardiņi utt., kuri ļoti viegli veido attiecības ar ļoti izskatīgām un jaunām sievietēm.
Es jau varētu šeit rakstīt savus paziņas, kuri ietilpst tajos 10%, bet es atsakos ticēt, ka Tu esi tik glupa. Lai gan tas, ka Tev ir potenciālie dēli transgenderi, pakļauj Tevi zināmām riskam...
Atbildot uz Taviem minējumiem par slavenībām. Top 10% nav jābūt slaveniem un viņi ļoti bieži tādi nav. Vienkārši, atšķirībā no pārējiem, viņiem ir ļoti viegla piekļuve 80-90% sieviešu.

Tas ir, ka dzīvo stulbu sieviešu sabiedrībā, ka domā, ka visas ir, kā trakas pēc šāda tipa čaļiem. 😁
Kārtējais, kuram laikam sirsniņa ir tikusi dikti salauzta.😁
20.01.2026 11:52 |

Reitings 1472
Reģ: 15.07.2023
Krišjānis Kariņš @ 20.01.2026 11:19

Ja tu nesaproti, ka sievietes kuras dzenas tikai pēc izskata un naudas vīriešos, ir seklas, tad lūdzu te arī tava problēma.

Tāds ir lielākais vairums mūsdienu sieviešu. Iepazīšanās vietnes ir lielisks piemērs.
20.01.2026 11:54 |

Reitings 429
Nez, vīriešu forumos arī tā ir, ka tur gadiem sēž pāris saskābušas vecmeitas un katrā attiecību tēmā iedirš, ka vīrieši ir cūkas?
20.01.2026 11:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits