Nu kur visi??

Reitings 30
Reģ: 07.08.2022
Laba diena, meitenes. Es, kā jauns puisis, gribēju parunāt par attiecībām. Un gribēju paprasīt, vai mūsdienās tiešām kur reti var sastapt kādu brīvu no attiecībām meiteni. Es personīgi tik daudz jau esmu mēģinājis iepazīties gan internetā, gan reālajā dzīvē kādā pulciņā, vai kur citur. Bet visi mēģinājumi pagaidām bijuši nesekmīgi. Internetā tajā pašā tinder, vai flirts, ja arī kādai uzraksti kaut cik normālu vēstuli, tāpat neviena nekur neatbild. Dzīvē, kur esmu kādu meiteni saticis, arī vai nu ir bijusi attiecībās, vai vēl par jaunu, vai arī par vecu. Esmu bijis gan deju pulciņos, gan dzimšanas dienās pie draugiem. Bet nekā!! Ja par mani runā, es pats esmu aktīvs, simpātisks puisis. Man patīk ceļot, peldēt, pārgājieni, ar velosipēdu braukt, nakšņot teltīs kur, zvejot, sports, pirtis, esmu pēc dabas arī smaidīgs, bet nu ar meiteni kādu nevar nekur atrast un izveidot attiecības. Mīļās meitenes, varbūt šeit ir kāda brīva meitene, vecumā no 25 līdz 35 gadiem, varbūt kādai ir kāda draudzene, kura meklē attiecības vai puisi, var sapazīstināt. Man pašam 32 gadi. Esmu 1.83 cm garš. Īsiem matiem. Simpātisks. Esmu no Rīgas. Lieta tāda, ka vienam dzīvojot paliek skumji jau. Gribas kādu kompāniju. Maniem draugiem visiem jau ir bērni. Ģimenes. Bet man nav . Gribas ar kādu meiteni kur kopa aiziet, kur aizbraukt kopā, kopā iedzert tēju, aiziet uz kino vai vienkārši pavadīt kopā brīvo laiku. Ja kāda ir brīva. Vai kādai draudzene brīva. Rakstiet droši, ja kādai ir intrese iepazīties ar mani. Sākumā sarakstei, tālāk redzēs.
P.S. aizņemtas sievietes mani neinteresē un virspusējās attiecības arī neinteresē.
18.01.2026 15:16 |

Reitings 502
Reģ: 07.09.2023
Inguss Ozols @ 19.01.2026 21:40
Nu te palasot, varu secināt, ka tādi jau ir tie sievišķi. Pašas nezin ko grib, un gaida princi baltā zirgā. Nu skumji protams, ka sievietes meklē puišus, kuri vairāk ir redzami Holivudas filmu tēlos, ar bentlijiem, un sazin ko vēl. Bet reālajā pasaulē tādi ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi. Un tāpēc arī demogrāfija mums slīd uz leju, ka visi meklē Dievs zin kādus paranormālus pārcilvēkus. Es neko nevaru diemžēl darīt, ja mans augums ir 1.80. Nu atvainojiet, lūdzu. Un ar šo komentāru slēdzam šo sadaļu. Punkts. Variet jūs....?
Un ja runā par mani, neesmu bokseris.

Autor, Tev tomēr mēs, sievišķi, ieteiktu ieslēgt veselo saprātu, loģisko domāšanu + acīmredzot arī monitoru, un iespējams arī lieku reizi uzlikt brilles, jo nevienā vietā neviena foruma lietotāja neminēja neko no šīm seklajām pazīmēm, kā prasības, ko meklētu vīrietī.
Šo visu pieminēja foruma vīrieši, diskusija varbūt aizgāja nedaudz neceļos, bet jau pēc šīs ziņas ir pilnīgi skaidrs, ka problēma nav ne “simpātiskajā sejā”, ne kur citur no tā visa pasaku stāsta.
Bet kopumā iesaku visas sievietes turpmāk saukt par “sievišķiem”, kas grib bentlijus, noteikti viss izdosies. Trollis.
19.01.2026 22:11 |

Reitings 1472
Reģ: 15.07.2023
Džinga @ 19.01.2026 12:05

būtu interesanti zināt, ko viņam kāda dāmīte kādreiz ir nodarījusi. šķiroties varbūt atsūtīja īsziņu - sorii, tu par īsu tomēr. ?

Vismaz es, atšķirībā no Tevis, rakstu par reālo situāciju nevis par slimām fantāzijām. Tas, ka Jūs visas viņam samuldētu, ka viss būs kārtībā un ka viņam kaut kādas Jūsu izdomātās utopiskās attiecības ir vēl tikai priekšā, pakļautu viņu milzu emocionāliem pārdzīvojumiem, jo sievietes viņu, par spīti visiem viņa pūliņiem, turpinātu pasūtīt (vai, kā minimums, - ignorēt), kā tas, spriežot pēc sākotnējā komentāra, noticis jau daudzu gadu garumā.
Nu, lūk, es viņam šos pārdzīvojumus ietaupīju. Cilvēks tagad, pateicoties man, zina iemeslu, kāpēc viņam tik ilgi neizdevās izveidot normālas attiecības.
Pats baismīgākais šajā visā ir tas, ka Tu un vairums pārējo sieviešu šajā diskusijā arī to zināt, bet Jūs tāpat turpināt vīriešiem atklāti melot.
20.01.2026 04:14 |

Reitings 1472
Reģ: 15.07.2023
akul12 @ 19.01.2026 12:31

Kāpēc domā, ka vientuļajai māmiņai nevajag daudz naudas?
Cik manīts, tad prasības vēl lielākas, māja/ dzīvoklis viņai un bērniem un laba alga, lai nosegtu visu, ko pati nespēj/ negrib. Neviena nemeklē tēvaini, kuru uzturēt.
Atšķirībā no "brīvajām", kurām, ja esi izskatīgs un labi braukā pa ausīm vari gadiem dzīvot bez saistībām vai pat FWB.

Nu nauda vienmēr ir pluss, bet, cik zinu, parasti tādas sievietes tomēr ir piezemētākas savā izvēlē, jo instinktīvi apzinās, ka viņas pēc dzemdībām un šķiršanās no bērna tēva atrodas diezgan zemu seksuālā tirgus skalā. Turklāt vairums no viņām iniciē šķiršanos, kas apliecina viņu nespēju saglabāt pilnu ģimeni.
20.01.2026 04:34 |

Reitings 3674
Reģ: 11.04.2023
atrodas diezgan zemu seksuālā tirgus skalā.

Pateicoties kulturālu normu maiņām, šis nav aktuāli, jo, ja pirms 25 gadiem internets bija iepazīšanās vieta priekš fetišistiem, precētajiem un kautrīgajiem, tad šobrīd gandrīz visa iepazīšanās pārnesta uz internetu.
Līdz ar to sievietēm netrūkst vīriešu uzmanības, ja neviens neskatās vietējā ciemā, tad 100km attālumā ir kāds tēvainis, kurš simpo un dod validāciju.
Tajā pašā laikā iepazīšanās globalizācija ir palielinājusi prasības pret vīrieti.
20.01.2026 07:19 |

Reitings 4712
Reģ: 07.09.2023
akul12 @ 19.01.2026 15:34
Top10 ir realitāte, iespējams, ka procentos nobīdes uz vienu vai otru pusi, bet tas ir tas procents pēc kura skrien sievietes.
Pārējiem jāaudzē 6 pakas, jātrennē harizma, jākrāj nauda, jāpērk dzīvoklis, auto un citas lietas... Tad šo vīriešu klātbūtnē dāmas pat nespēj atšķirt rupjumu, agresivitāti no pašpārliecinātības, kuru bieži vien piemin, kā neveiklo vīrieša neveiksmju iemeslu.

Katrā diskusijā par un ap attiecībām uzpeld tie mistiskie top10 vīrieši, kurus visas iekāro. Vai var lūdzu konkrētus piemērus minēt, kurš tas varētu but? Īlons Masks? Bezoss? Ļoti interesanti palika, jo dažbrīd rodas sajūta, ka tās ir kaut kādas būtnes MGTOW vai inceļu mitoloğijā, par kuriem visi zin, bet neviens nekad nav redzējis.
20.01.2026 07:51 |

Reitings 3674
Gaby Moreno @ 20.01.2026 07:51

Katrā diskusijā par un ap attiecībām uzpeld tie mistiskie top10 vīrieši, kurus visas iekāro. Vai var lūdzu konkrētus piemērus minēt, kurš tas varētu but? Īlons Masks? Bezoss? Ļoti interesanti palika, jo dažbrīd rodas sajūta, ka tās ir kaut kādas būtnes MGTOW vai inceļu mitoloğijā, par kuriem visi zin, bet neviens nekad nav redzējis.

Top10 nav jābūt Īlonam!
Bet jebkurā vietā iezīmējas šāda top10 vīriešu grupiņa, kurus sievietes iekāro, vienalga vai skola, draugu loks, darbavieta, hobiju pulciņš u.c vietas.
Pret šiem vīriešiem sievietes ir ļoti saprotošas, piecietīs trūkumus, necieņu, dzeršanu, mīļākās u.t.t
Tajā pašā laikā ir grupa vīriešu, kuriem jāizdarās, kā klauniem un tāpat sievietei vienmēr pa īsu... kaut kā trūkst, ja arī attiecības izveidojas, tad šajās attiecībās sievietes meklē top10 validāciju apkārt.
Cerams, ka apmērām skaidrs, kas ir top10, nekāda sakara ar miljonāriem vai inceļiem.
20.01.2026 08:49 |

Reitings 174
Reģ: 09.12.2025
Gaby Moreno @ 20.01.2026 07:51

Tulīt tev minēs par piemēru Tate, visu alfa male alfīgāko meilu. 😀
Man arī sāk jau apnikt katrā attiecību diskusijā tā mūžīgā top10 pieminēšana. Tāda kā mitoloģija, kam vītieši pilnā nopietnībā noticējuši, jo tā ir laba atruna, kapēc nav blakus sieviete. Vieglāk teikt, ka neesi 1.80 un ar jahtu, nekā atzīt pašam sev, ka esi galvā sists. Un tad, protams, loģiskā saikne ir vainot sievietes, jo tās visas jau grib tos naudas maisus. 😀
20.01.2026 08:52 |

Reitings 2010
Reģ: 17.06.2024
Nu te palasot, varu secināt, ka tādi jau ir tie sievišķi. Pašas nezin ko grib, un gaida princi baltā zirgā. Nu skumji protams, ka sievietes meklē puišus, kuri vairāk ir redzami Holivudas filmu tēlos, ar bentlijiem, un sazin ko vēl. Bet reālajā pasaulē tādi ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi. Un tāpēc arī demogrāfija mums slīd uz leju, ka visi meklē Dievs zin kādus paranormālus pārcilvēkus. Es neko nevaru diemžēl darīt, ja mans augums ir 1.80. Nu atvainojiet, lūdzu. Un ar šo komentāru slēdzam šo sadaļu. Punkts. Variet jūs....?

Ar šo tu tikai parādi, ka esi vienā katlā ar pārējiem vīriešiem, kuri te uzpeld 😁
20.01.2026 08:53 |

Reitings 174
Reģ: 09.12.2025
akul12 @ 20.01.2026 08:49

Top10 nav jābūt Īlonam!
Bet jebkurā vietā iezīmējas šāda top10 vīriešu grupiņa, kurus sievietes iekāro, vienalga vai skola, draugu loks, darbavieta, hobiju pulciņš u.c vietas.
Pret šiem vīriešiem sievietes ir ļoti saprotošas, piecietīs trūkumus, necieņu, dzeršanu, mīļākās u.t.t
Tajā pašā laikā ir grupa vīriešu, kuriem jāizdarās, kā klauniem un tāpat sievietei vienmēr pa īsu... kaut kā trūkst, ja arī attiecības izveidojas, tad šajās attiecībās sievietes meklē top10 validāciju apkārt.
Cerams, ka apmērām skaidrs, kas ir top10, nekāda sakara ar miljonāriem vai inceļiem.

Tad jau pat lielākais losis kaut kādā attiecīgā grupiņā ir top10. Tik viņam jāatrod vieta, kur paspīdēt starp pārējiem.
20.01.2026 08:54 |

Reitings 3674
Pīķene @ 20.01.2026 08:54

Tad jau pat lielākais losis kaut kādā attiecīgā grupiņā ir top10. Tik viņam jāatrod vieta, kur paspīdēt starp pārējiem.

Tieši tā arī "lohs" var būt top10, ja viņam ir sieviešu izdaudzinātā un meklētā harizma.
Šādi tipiņi tiek žēloti līdz pēdējam, mājās slikta sieva mīļākā samīļos un gaidīs, kad izdomās pārvākties. Vienmēr naudas trūkst, sieviete piemetīs vīrieša sapnim.
Bet sievietes viņus nekad neuzskata par lohiem, bet vīriešus bez šīs harizmas gan.
20.01.2026 09:01 |

Reitings 299
Reģ: 29.01.2020
Tu būtu labs ķēriens kādai ukraiņu emigrantei.
20.01.2026 09:18 |

Reitings 2339
Reģ: 31.01.2023
Atkal šis lūzeris uzradies. Nu nebùs tev nekad nekā, no tevis neplūst vīrišķā enerģija vispār. Nūģis un čīkstētājs pa dzīvi, joprojām nevainīgs, dzīvo ar māti un omi.
20.01.2026 09:56 |

Patīk
Reitings 3318
Reģ: 03.11.2023
akul12 @ 20.01.2026 08:49

Top10 nav jābūt Īlonam!

Reālus piemērus, lūdzu, nevis to vispārīgo spriedelēšanu.
20.01.2026 10:13 |

Reitings 3674
Dizzy @ 20.01.2026 09:56
Atkal šis lūzeris uzradies. Nu nebùs tev nekad nekā, no tevis neplūst vīrišķā enerģija vispār. Nūģis un čīkstētājs pa dzīvi, joprojām nevainīgs, dzīvo ar māti un omi.

Kāda izskatās vīrišķā enerģija, kuru jāizstaro vīrietim? 😁
Ar ko šis čīkstētājs sliktāks par alfa veci, kurš savām daudzajām mīļākajām čīkst virs austiņas, ka mājās sieva slikta un mīļākā saprot?
20.01.2026 10:17 |

Reitings 429
Reģ: 20.02.2024

Ja cilvēks ir ilglaicīgi viens kaut arī attiecības meklē, tad 99% gadījumu iemesli šai situācijai kļūst acīmredzami pēc 1-2 īsām sarunām ar šo cilvēku. Kā arī šajā gadījumā.
20.01.2026 10:23 |

Reitings 3674
Džinga @ 20.01.2026 10:13

Reālus piemērus, lūdzu, nevis to vispārīgo spriedelēšanu.

Kādus reālus piemērus gribi? Mēs visticamāk nedzīvojam pat vienā Latvijas nostūrī, tākā mani dzīves novērojumi būs kārtējie spriedelējumi.
20.01.2026 10:23 |

Patīk
Reitings 3318
akul12 @ 20.01.2026 10:23

Kādus reālus piemērus gribi? Mēs visticamāk nedzīvojam pat vienā Latvijas nostūrī, tākā mani dzīves novērojumi būs kārtējie spriedelējumi.

Nu nosauc kādu, kuru visticamāk visi latvieši zinās. Citādāk izklausās pēc tukšas muldēšanas, un tas nav domāts provokatīvi, vienkārši tiešām bez piemēriem baigias wtf par ko tu vispār runā.
20.01.2026 10:30 |

Patīk
Reitings 3318
akul12 @ 20.01.2026 10:17

Kāda izskatās vīrišķā enerģija, kuru jāizstaro vīrietim? ?
Ar ko šis čīkstētājs sliktāks par alfa veci, kurš savām daudzajām mīļākajām čīkst virs austiņas, ka mājās sieva slikta un mīļākā saprot?

Ne ar ko nav sliktāks, un to viņam seeeen jau te cenšās ieskaidrot. (pieņemot, ka tas ir tas pats džeks, kas vienmēr te klejo) Pats sev visu sačakarē sakot "Nu te palasot, varu secināt, ka tādi jau ir tie sievišķi. Pašas nezin ko grib, un gaida princi baltā zirgā." / "Un tāpēc arī demogrāfija mums slīd uz leju, ka visi meklē Dievs zin kādus paranormālus pārcilvēkus. Es neko nevaru diemžēl darīt, ja mans augums ir 1.80."
Nu ko domāt par viņu pēc šitās čīkstēšanas, ka baigais nazis un labias ķēriens? :D
20.01.2026 10:33 |

Reitings 30
Reģ: 07.08.2022
Pēc komentāriem man šķiet ka te daudzas sievietes ir gatavas "pārkost" rīkli cita citai. Nu ja, man nav attiecības sen bijušas. 7 gadi apmēram jau. Nu ar iepazīšanās ir ta. Ka man nav katru dienu jauna iepazīšanās. Reti, kur kādu atrodu, bet šur tur ir kāda, ar kuru iepazīstos. Bet ja teicu, ne visas atsaka, bet iemesli ir tādi, ka viena vai nu par vecu, vai par jaunu, vai jau aizņemta. Ļoti reti ir gadījies, ka iemeslu nenoskaidroju, kāpēc nesanāca attiecības. Nu neko, turpināšu dzīvot tālāk sirds sāpēs. 🫢
20.01.2026 10:39 |

Reitings 429
Reģ: 20.02.2024
Kārtējais delulu indivīds forumā.
20.01.2026 10:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits