Inguss Ozols @ 19.01.2026 21:40Nu te palasot, varu secināt, ka tādi jau ir tie sievišķi. Pašas nezin ko grib, un gaida princi baltā zirgā. Nu skumji protams, ka sievietes meklē puišus, kuri vairāk ir redzami Holivudas filmu tēlos, ar bentlijiem, un sazin ko vēl. Bet reālajā pasaulē tādi ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi. Un tāpēc arī demogrāfija mums slīd uz leju, ka visi meklē Dievs zin kādus paranormālus pārcilvēkus. Es neko nevaru diemžēl darīt, ja mans augums ir 1.80. Nu atvainojiet, lūdzu. Un ar šo komentāru slēdzam šo sadaļu. Punkts. Variet jūs....?
Un ja runā par mani, neesmu bokseris.
Džinga @ 19.01.2026 12:05
būtu interesanti zināt, ko viņam kāda dāmīte kādreiz ir nodarījusi. šķiroties varbūt atsūtīja īsziņu - sorii, tu par īsu tomēr. ?
akul12 @ 19.01.2026 12:31
Kāpēc domā, ka vientuļajai māmiņai nevajag daudz naudas?
Cik manīts, tad prasības vēl lielākas, māja/ dzīvoklis viņai un bērniem un laba alga, lai nosegtu visu, ko pati nespēj/ negrib. Neviena nemeklē tēvaini, kuru uzturēt.
Atšķirībā no "brīvajām", kurām, ja esi izskatīgs un labi braukā pa ausīm vari gadiem dzīvot bez saistībām vai pat FWB.
atrodas diezgan zemu seksuālā tirgus skalā.
akul12 @ 19.01.2026 15:34Top10 ir realitāte, iespējams, ka procentos nobīdes uz vienu vai otru pusi, bet tas ir tas procents pēc kura skrien sievietes.
Pārējiem jāaudzē 6 pakas, jātrennē harizma, jākrāj nauda, jāpērk dzīvoklis, auto un citas lietas... Tad šo vīriešu klātbūtnē dāmas pat nespēj atšķirt rupjumu, agresivitāti no pašpārliecinātības, kuru bieži vien piemin, kā neveiklo vīrieša neveiksmju iemeslu.
Gaby Moreno @ 20.01.2026 07:51
Katrā diskusijā par un ap attiecībām uzpeld tie mistiskie top10 vīrieši, kurus visas iekāro. Vai var lūdzu konkrētus piemērus minēt, kurš tas varētu but? Īlons Masks? Bezoss? Ļoti interesanti palika, jo dažbrīd rodas sajūta, ka tās ir kaut kādas būtnes MGTOW vai inceļu mitoloğijā, par kuriem visi zin, bet neviens nekad nav redzējis.
Gaby Moreno @ 20.01.2026 07:51
Katrā diskusijā par un ap attiecībām uzpeld tie mistiskie top10 vīrieši, kurus visas iekāro. Vai var lūdzu konkrētus piemērus minēt, kurš tas varētu but? Īlons Masks? Bezoss? Ļoti interesanti palika, jo dažbrīd rodas sajūta, ka tās ir kaut kādas būtnes MGTOW vai inceļu mitoloğijā, par kuriem visi zin, bet neviens nekad nav redzējis.
Inguss Ozols @ 19.01.2026 21:40Nu te palasot, varu secināt, ka tādi jau ir tie sievišķi. Pašas nezin ko grib, un gaida princi baltā zirgā. Nu skumji protams, ka sievietes meklē puišus, kuri vairāk ir redzami Holivudas filmu tēlos, ar bentlijiem, un sazin ko vēl. Bet reālajā pasaulē tādi ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi. Un tāpēc arī demogrāfija mums slīd uz leju, ka visi meklē Dievs zin kādus paranormālus pārcilvēkus. Es neko nevaru diemžēl darīt, ja mans augums ir 1.80. Nu atvainojiet, lūdzu. Un ar šo komentāru slēdzam šo sadaļu. Punkts. Variet jūs....?
akul12 @ 20.01.2026 08:49
Top10 nav jābūt Īlonam!
Bet jebkurā vietā iezīmējas šāda top10 vīriešu grupiņa, kurus sievietes iekāro, vienalga vai skola, draugu loks, darbavieta, hobiju pulciņš u.c vietas.
Pret šiem vīriešiem sievietes ir ļoti saprotošas, piecietīs trūkumus, necieņu, dzeršanu, mīļākās u.t.t
Tajā pašā laikā ir grupa vīriešu, kuriem jāizdarās, kā klauniem un tāpat sievietei vienmēr pa īsu... kaut kā trūkst, ja arī attiecības izveidojas, tad šajās attiecībās sievietes meklē top10 validāciju apkārt.
Cerams, ka apmērām skaidrs, kas ir top10, nekāda sakara ar miljonāriem vai inceļiem.
Pīķene @ 20.01.2026 08:54
Tad jau pat lielākais losis kaut kādā attiecīgā grupiņā ir top10. Tik viņam jāatrod vieta, kur paspīdēt starp pārējiem.
akul12 @ 20.01.2026 08:49
Top10 nav jābūt Īlonam!
Bet jebkurā vietā iezīmējas šāda top10 vīriešu grupiņa, kurus sievietes iekāro, vienalga vai skola, draugu loks, darbavieta, hobiju pulciņš u.c vietas.
Pret šiem vīriešiem sievietes ir ļoti saprotošas, piecietīs trūkumus, necieņu, dzeršanu, mīļākās u.t.t
Tajā pašā laikā ir grupa vīriešu, kuriem jāizdarās, kā klauniem un tāpat sievietei vienmēr pa īsu... kaut kā trūkst, ja arī attiecības izveidojas, tad šajās attiecībās sievietes meklē top10 validāciju apkārt.
Cerams, ka apmērām skaidrs, kas ir top10, nekāda sakara ar miljonāriem vai inceļiem.
Dizzy @ 20.01.2026 09:56Atkal šis lūzeris uzradies. Nu nebùs tev nekad nekā, no tevis neplūst vīrišķā enerģija vispār. Nūģis un čīkstētājs pa dzīvi, joprojām nevainīgs, dzīvo ar māti un omi.
Džinga @ 20.01.2026 10:13
Reālus piemērus, lūdzu, nevis to vispārīgo spriedelēšanu.
akul12 @ 20.01.2026 10:23
Kādus reālus piemērus gribi? Mēs visticamāk nedzīvojam pat vienā Latvijas nostūrī, tākā mani dzīves novērojumi būs kārtējie spriedelējumi.
akul12 @ 20.01.2026 10:17
Kāda izskatās vīrišķā enerģija, kuru jāizstaro vīrietim? ?
Ar ko šis čīkstētājs sliktāks par alfa veci, kurš savām daudzajām mīļākajām čīkst virs austiņas, ka mājās sieva slikta un mīļākā saprot?