Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nu kur visi??

Reitings 30
Reģ: 07.08.2022
Laba diena, meitenes. Es, kā jauns puisis, gribēju parunāt par attiecībām. Un gribēju paprasīt, vai mūsdienās tiešām kur reti var sastapt kādu brīvu no attiecībām meiteni. Es personīgi tik daudz jau esmu mēģinājis iepazīties gan internetā, gan reālajā dzīvē kādā pulciņā, vai kur citur. Bet visi mēģinājumi pagaidām bijuši nesekmīgi. Internetā tajā pašā tinder, vai flirts, ja arī kādai uzraksti kaut cik normālu vēstuli, tāpat neviena nekur neatbild. Dzīvē, kur esmu kādu meiteni saticis, arī vai nu ir bijusi attiecībās, vai vēl par jaunu, vai arī par vecu. Esmu bijis gan deju pulciņos, gan dzimšanas dienās pie draugiem. Bet nekā!! Ja par mani runā, es pats esmu aktīvs, simpātisks puisis. Man patīk ceļot, peldēt, pārgājieni, ar velosipēdu braukt, nakšņot teltīs kur, zvejot, sports, pirtis, esmu pēc dabas arī smaidīgs, bet nu ar meiteni kādu nevar nekur atrast un izveidot attiecības. Mīļās meitenes, varbūt šeit ir kāda brīva meitene, vecumā no 25 līdz 35 gadiem, varbūt kādai ir kāda draudzene, kura meklē attiecības vai puisi, var sapazīstināt. Man pašam 32 gadi. Esmu 1.83 cm garš. Īsiem matiem. Simpātisks. Esmu no Rīgas. Lieta tāda, ka vienam dzīvojot paliek skumji jau. Gribas kādu kompāniju. Maniem draugiem visiem jau ir bērni. Ģimenes. Bet man nav . Gribas ar kādu meiteni kur kopa aiziet, kur aizbraukt kopā, kopā iedzert tēju, aiziet uz kino vai vienkārši pavadīt kopā brīvo laiku. Ja kāda ir brīva. Vai kādai draudzene brīva. Rakstiet droši, ja kādai ir intrese iepazīties ar mani. Sākumā sarakstei, tālāk redzēs.
P.S. aizņemtas sievietes mani neinteresē un virspusējās attiecības arī neinteresē.
18.01.2026 15:16 |

Reitings 1472
Reģ: 15.07.2023
Atvaino, bet, ja neesi joprojām izveidojis attiecības, tad pēc noklusējuma nešķieti sievietēm simpātisks. 183 cm nav slikti, bet tas tāpat ir uz robežas. Vēlamais rādītājs būtu 185+ cm. Taču, noprotu, ka Tavs galvenais trūkums tomēr ir izskats. Mūsdienu sievietēm tas ir ārkārtīgi svarīgs. Ja nav auguma virs 185 cm un izteikti vīrišķīgjem (vai tieši pretēji - ļoti sievišķīgiem) sejas pantiem, tad vienīgais variants paliek vai nu nopelnīt daudz naudas, vai veidot attiecības ar vientuļo māmiņu. Retos gadījumos var izveidot arī attiecības ar 30+ sievieti, kura gulējusi ar visu rajonu. Ja vēl neesi pamanījis, tad šis forums ir bēdīgi slavens ar tādu kā Tu sūtīšanu trīs mājas tālāk. Neviens brīvais vīrietis šeit nekad nav izveidojis attiecības un nekad arī neizveidos.
19.01.2026 11:09 |

Reitings 1809
Reģ: 17.06.2024
Elīzīte12345 @ 19.01.2026 11:09
Atvaino, bet, ja neesi joprojām izveidojis attiecības, tad pēc noklusējuma nešķieti sievietēm simpātisks. 183 cm nav slikti, bet tas tāpat ir uz robežas. Vēlamais rādītājs būtu 185+ cm. Taču, noprotu, ka Tavs galvenais trūkums tomēr ir izskats. Mūsdienu sievietēm tas ir ārkārtīgi svarīgs. Ja nav auguma virs 185 cm un izteikti vīrišķīgjem (vai tieši pretēji - ļoti sievišķīgiem) sejas pantiem, tad vienīgais variants paliek vai nu nopelnīt daudz naudas, vai veidot attiecības ar vientuļo māmiņu. Retos gadījumos var izveidot arī attiecības ar 30+ sievieti, kura gulējusi ar visu rajonu. Ja vēl neesi pamanījis, tad šis forums ir bēdīgi slavens ar tādu kā Tu sūtīšanu trīs mājas tālāk. Neviens brīvais vīrietis šeit nekad nav izveidojis attiecības un nekad arī neizveidos.

Tev viss ir kārtībā? 😁😁😁
19.01.2026 11:59 |

Patīk
Reitings 3233
Reģ: 03.11.2023
smūtijs @ 19.01.2026 11:59

Tev viss ir kārtībā? ???

būtu interesanti zināt, ko viņam kāda dāmīte kādreiz ir nodarījusi. šķiroties varbūt atsūtīja īsziņu - sorii, tu par īsu tomēr. 😁
19.01.2026 12:05 |

Reitings 3630
Reģ: 11.04.2023
vienīgais variants paliek vai nu nopelnīt daudz naudas, vai veidot attiecības ar vientuļo māmiņu.

Kāpēc domā, ka vientuļajai māmiņai nevajag daudz naudas?
Cik manīts, tad prasības vēl lielākas, māja/ dzīvoklis viņai un bērniem un laba alga, lai nosegtu visu, ko pati nespēj/ negrib. Neviena nemeklē tēvaini, kuru uzturēt.
Atšķirībā no "brīvajām", kurām, ja esi izskatīgs un labi braukā pa ausīm vari gadiem dzīvot bez saistībām vai pat FWB.
19.01.2026 12:31 |

Reitings 491
Reģ: 07.09.2023
smūtijs @ 19.01.2026 11:59

Tev viss ir kārtībā? ???

Tak tur stabili viss nav kārtībā. Vecis sēž sieviešu forumā un ne pa ķeksi pie katra ar attiecībām saistītā posta sprauž savu red pilled lisā alpha mužika Andrew Tate "viedokli" par kaut kādiem 10% top vīriešiem, kuri varot dabūt tur kaut kādu random % ar sievietēm. Ā, un to, ka visas sievietes patiesībā ir golddigeres, viņām interesē tikai 2,10 m+ čuvaki ar 10+ ļimoniem kontā, un īstenībā tak visas ir vientuļās muteres, kurām ir viss rajons gājis pāri.
Kāda jēga ar tik aprobežotu izpratni par sievietēm kaut ko vispār komentēt. Pasaulē ir ļoti daudz foršu un sirsnīgu, kā arī tajā pašā laikā skaistu un piezemētu sieviešu, bet ar tādu domāšanu tādas dāmas - lai jau iet procentiņi - 100% nesanāks sastapt.
19.01.2026 14:55 |

Patīk
Reitings 3233
kotlete @ 19.01.2026 14:55

Tak tur stabili viss nav kārtībā. Vecis sēž sieviešu forumā un ne pa ķeksi pie katra ar attiecībām saistītā posta sprauž savu red pilled lisā alpha mužika Andrew Tate "viedokli" par kaut kādiem 10% top vīriešiem, kuri varot dabūt tur kaut kādu random % ar sievietēm. Ā, un to, ka visas sievietes patiesībā ir golddigeres, viņām interesē tikai 2,10 m+ čuvaki ar 10+ ļimoniem kontā, un īstenībā tak visas ir vientuļās muteres, kurām ir viss rajons gājis pāri.
Kāda jēga ar tik aprobežotu izpratni par sievietēm kaut ko vispār komentēt. Pasaulē ir ļoti daudz foršu un sirsnīgu, kā arī tajā pašā laikā skaistu un piezemētu sieviešu, bet ar tādu domāšanu tādas dāmas - lai jau iet procentiņi - 100% nesanāks sastapt.

smuki pateici.
Nu cilvēks vienkārši mēģina sev ieskaidrot, ka vispār ir lielisks, bet viņš sievietēm neinteresē tikai kaut kādu tur parametru un ciparu dēļ. Nespēj pieņemt, ka lohiem lohu problēmas un normāla, froša sieviete ar tādu sarunās neielaidīsies.
Protams, ja tu esi pilnīgs cūka ar zemu pašvērtējumu un sievietes vērtību reducē tikai vecumā (nu varbūt arī intelektā, jo dumjāka, jo labāk), tad pāris miljoni kontā var palīdzēt kādu losenīti nokoļīt. Auguma garums virs 2m gan diez vai tur kaut kā palīdzēs. :D
19.01.2026 15:03 |

Reitings 1809
Reģ: 17.06.2024
kotlete @ 19.01.2026 14:55

tas ir vīrietis? 😮 nu laikam, kāda vai kādas ir ļoti salauzušas sirsniņu, ka šādas lietas raksta. 😁
19.01.2026 15:11 |

Reitings 3630
Top10 ir realitāte, iespējams, ka procentos nobīdes uz vienu vai otru pusi, bet tas ir tas procents pēc kura skrien sievietes.
Pārējiem jāaudzē 6 pakas, jātrennē harizma, jākrāj nauda, jāpērk dzīvoklis, auto un citas lietas... Tad šo vīriešu klātbūtnē dāmas pat nespēj atšķirt rupjumu, agresivitāti no pašpārliecinātības, kuru bieži vien piemin, kā neveiklo vīrieša neveiksmju iemeslu.
19.01.2026 15:34 |

Patīk
Reitings 3233
akul12 @ 19.01.2026 15:34
Top10 ir realitāte, iespējams, ka procentos nobīdes uz vienu vai otru pusi, bet tas ir tas procents pēc kura skrien sievietes.
Pārējiem jāaudzē 6 pakas, jātrennē harizma, jākrāj nauda, jāpērk dzīvoklis, auto un citas lietas... Tad šo vīriešu klātbūtnē dāmas pat nespēj atšķirt rupjumu, agresivitāti no pašpārliecinātības, kuru bieži vien piemin, kā neveiklo vīrieša neveiksmju iemeslu.

nu nav realitāte, beidz stāstīt sev muļķības :D
Vienīgais, kur tas darbojas ir, kā jau teicu - ja esi piiilnīgs lohs, tad miljoni var palīdzēt vismaz nokoļīt kādu golddigeri, tas arī viss.
19.01.2026 15:43 |

Reitings 3630
Džinga @ 19.01.2026 15:43

nu nav realitāte, beidz stāstīt sev muļķības :D
Vienīgais, kur tas darbojas ir, kā jau teicu - ja esi piiilnīgs lohs, tad miljoni var palīdzēt vismaz nokoļīt kādu golddigeri, tas arī viss.

Pastāsti kāda ir realitāte 😁
Jādzīvo zem akmeņa, lai noliegtu, ka eksistē top10 vīrieši, kurus iekāro liela daļā sieviešu, kaut vai dažreiz nemaz nenes tās vērtības, kāpēc tiek iekāroti.
Bet tas jau vienalga, jo kad rozas brilles krīt, vīrietim jau nākošā, kura paņems.
19.01.2026 15:50 |

Patīk
Reitings 3233
akul12 @ 19.01.2026 15:50

Pastāsti kāda ir realitāte ?
Jādzīvo zem akmeņa, lai noliegtu, ka eksistē top10 vīrieši, kurus iekāro liela daļā sieviešu, kaut vai dažreiz nemaz nenes tās vērtības, kāpēc tiek iekāroti.
Bet tas jau vienalga, jo kad rozas brilles krīt, vīrietim jau nākošā, kura paņems.

Tepat, pāris ziņas atpakaļ viena lietotāja jau pastāstīja un pēc tam es papildināju. Jūs vienīgie te dzīvojat zem akmeņa, ar Andrew Tate plakātiem pie sienas :D
19.01.2026 15:54 |

Reitings 3630
Džinga @ 19.01.2026 15:54

Tepat, pāris ziņas atpakaļ viena lietotāja jau pastāstīja un pēc tam es papildināju. Jūs vienīgie te dzīvojat zem akmeņa, ar Andrew Tate plakātiem pie sienas :D

Cik saprotu viņš ir izbijis bokseris un apsūdzētais? Viņa piemērs tikai apstiprina male gaze teorijas nemaz neklausoties viņa jutubes rullīšus.
Arī mums te pat Latvijā ir bokserīši, kuriem sieviešu rindas stāv un laiž pa kreisi un labi...
19.01.2026 16:02 |

Patīk
Reitings 1238
Reģ: 08.09.2025
Džinga @ 19.01.2026 12:05

būtu interesanti zināt, ko viņam kāda dāmīte kādreiz ir nodarījusi. šķiroties varbūt atsūtīja īsziņu - sorii, tu par īsu tomēr. ?

Otrādi. Aldis-> Elīzīte un vēl dažādu segvārdu īpašnieks te ir sen zināma persona. Viņa vienīgā kvalitāte ir augums 190+cm. Viņš meklē tikai seksu un sekss viņam mēdz būt arī ar vīriešiem.
19.01.2026 16:17 |

Patīk
Reitings 3233
akul12 @ 19.01.2026 16:02

Cik saprotu viņš ir izbijis bokseris un apsūdzētais? Viņa piemērs tikai apstiprina male gaze teorijas nemaz neklausoties viņa jutubes rullīšus.
Arī mums te pat Latvijā ir bokserīši, kuriem sieviešu rindas stāv un laiž pa kreisi un labi...

Nu neizliecies, ka tu nezini, kas viņš tāds ir :D
19.01.2026 17:02 |

Reitings 3630
Džinga @ 19.01.2026 17:02

Nu neizliecies, ka tu nezini, kas viņš tāds ir :D

Es izliekos? Konkrēti pateicu, kas viņš ir! Bet kāpēc izliecies, ka nepastāv top10 vīriešu likumi!
Tā tas bija un ir, protams arī vīrieši lūzt pie vienām un tām pašām sievietēm un ir ko pabrīnīties, bet vīriešu vērtējums tomēr ir stipri vienlīdzīgāks.
Mēs jau to esam diskutējuši, nepatīk apzīmējumi simpi, topG, top10, alfas, varam runāt pa vecmodīgo.
19.01.2026 17:18 |

Patīk
Reitings 3233
akul12 @ 19.01.2026 17:18

Es izliekos? Konkrēti pateicu, kas viņš ir! Bet kāpēc izliecies, ka nepastāv top10 vīriešu likumi!
Tā tas bija un ir, protams arī vīrieši lūzt pie vienām un tām pašām sievietēm un ir ko pabrīnīties, bet vīriešu vērtējums tomēr ir stipri vienlīdzīgāks.
Mēs jau to esam diskutējuši, nepatīk apzīmējumi simpi, topG, top10, alfas, varam runāt pa vecmodīgo.

Jā, esam diskutējuši un sen jau izdiskutējām, ka tas viss ir fufelis. Tu vari neticēt un liegties, bet tas viss ir sviests un attiecas tikai uz kaut kādiem atsevišķiem cilvēku tipāžiem, tas arī viss.
19.01.2026 19:22 |

Reitings 3630
Džinga @ 19.01.2026 19:22

Jā, esam diskutējuši un sen jau izdiskutējām, ka tas viss ir fufelis. Tu vari neticēt un liegties, bet tas viss ir sviests un attiecas tikai uz kaut kādiem atsevišķiem cilvēku tipāžiem, tas arī viss.

"Fufelis ar sviestu" vecāks, kā domā... Paldies atmiņu kladēm... 😁
19.01.2026 20:25 |

Reitings 30
Reģ: 07.08.2022
Nu te palasot, varu secināt, ka tādi jau ir tie sievišķi. Pašas nezin ko grib, un gaida princi baltā zirgā. Nu skumji protams, ka sievietes meklē puišus, kuri vairāk ir redzami Holivudas filmu tēlos, ar bentlijiem, un sazin ko vēl. Bet reālajā pasaulē tādi ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi. Un tāpēc arī demogrāfija mums slīd uz leju, ka visi meklē Dievs zin kādus paranormālus pārcilvēkus. Es neko nevaru diemžēl darīt, ja mans augums ir 1.80. Nu atvainojiet, lūdzu. Un ar šo komentāru slēdzam šo sadaļu. Punkts. Variet jūs....🤣
Un ja runā par mani, neesmu bokseris.
19.01.2026 21:40 |

Patīk
Reitings 3233
Inguss Ozols @ 19.01.2026 21:40
Nu te palasot, varu secināt, ka tādi jau ir tie sievišķi. Pašas nezin ko grib, un gaida princi baltā zirgā. Nu skumji protams, ka sievietes meklē puišus, kuri vairāk ir redzami Holivudas filmu tēlos, ar bentlijiem, un sazin ko vēl. Bet reālajā pasaulē tādi ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi. Un tāpēc arī demogrāfija mums slīd uz leju, ka visi meklē Dievs zin kādus paranormālus pārcilvēkus. Es neko nevaru diemžēl darīt, ja mans augums ir 1.80. Nu atvainojiet, lūdzu. Un ar šo komentāru slēdzam šo sadaļu. Punkts. Variet jūs....?

Es atvainojos, bet ko, lūdzu?? :D To visu, ko tu tikko nolasīji tev rakstīja vīrieši un sievietes teica pretējo.
Bet nuuuu, redzot šo attieksmi man top skaidrs, kāpēc neesi attiecībās.
19.01.2026 22:04 |

Reitings 162
Reģ: 09.12.2025
Inguss Ozols @ 19.01.2026 21:40
Nu te palasot, varu secināt, ka tādi jau ir tie sievišķi. Pašas nezin ko grib, un gaida princi baltā zirgā. Nu skumji protams, ka sievietes meklē puišus, kuri vairāk ir redzami Holivudas filmu tēlos, ar bentlijiem, un sazin ko vēl. Bet reālajā pasaulē tādi ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi. Un tāpēc arī demogrāfija mums slīd uz leju, ka visi meklē Dievs zin kādus paranormālus pārcilvēkus. Es neko nevaru diemžēl darīt, ja mans augums ir 1.80. Nu atvainojiet, lūdzu. Un ar šo komentāru slēdzam šo sadaļu. Punkts. Variet jūs....?

Man visu laiku ir tāda sajūta pakausī, ka tas ir mīts par kaut kādām golddigerēm, prinčiem vai ko tik vel tur ne. Vienkārši cilvēkiem nav pacietības gaidīt savu cilvēku, tapēc meklē attaisnojumus neveiksmei.
Demogrāfija slīd uz leju, jo bērnus vairs neviens nevar atļauties.
19.01.2026 22:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits