Laba diena, meitenes. Es, kā jauns puisis, gribēju parunāt par attiecībām. Un gribēju paprasīt, vai mūsdienās tiešām kur reti var sastapt kādu brīvu no attiecībām meiteni. Es personīgi tik daudz jau esmu mēģinājis iepazīties gan internetā, gan reālajā dzīvē kādā pulciņā, vai kur citur. Bet visi mēģinājumi pagaidām bijuši nesekmīgi. Internetā tajā pašā tinder, vai flirts, ja arī kādai uzraksti kaut cik normālu vēstuli, tāpat neviena nekur neatbild. Dzīvē, kur esmu kādu meiteni saticis, arī vai nu ir bijusi attiecībās, vai vēl par jaunu, vai arī par vecu. Esmu bijis gan deju pulciņos, gan dzimšanas dienās pie draugiem. Bet nekā!! Ja par mani runā, es pats esmu aktīvs, simpātisks puisis. Man patīk ceļot, peldēt, pārgājieni, ar velosipēdu braukt, nakšņot teltīs kur, zvejot, sports, pirtis, esmu pēc dabas arī smaidīgs, bet nu ar meiteni kādu nevar nekur atrast un izveidot attiecības. Mīļās meitenes, varbūt šeit ir kāda brīva meitene, vecumā no 25 līdz 35 gadiem, varbūt kādai ir kāda draudzene, kura meklē attiecības vai puisi, var sapazīstināt. Man pašam 32 gadi. Esmu 1.83 cm garš. Īsiem matiem. Simpātisks. Esmu no Rīgas. Lieta tāda, ka vienam dzīvojot paliek skumji jau. Gribas kādu kompāniju. Maniem draugiem visiem jau ir bērni. Ģimenes. Bet man nav . Gribas ar kādu meiteni kur kopa aiziet, kur aizbraukt kopā, kopā iedzert tēju, aiziet uz kino vai vienkārši pavadīt kopā brīvo laiku. Ja kāda ir brīva. Vai kādai draudzene brīva. Rakstiet droši, ja kādai ir intrese iepazīties ar mani. Sākumā sarakstei, tālāk redzēs.
P.S. aizņemtas sievietes mani neinteresē un virspusējās attiecības arī neinteresē.