Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Uztura bagātinātāji sportojot

10 gadi
Reitings 47
Reģ: 05.09.2012
Kā jau gadās biroja darbiniekiem,esmu apvēlusies un pa ilgiem laikiem atsāku iet uz sporta zāli,lai drusku izkustētos.Šovakar sanāca saruna ar vīru, viņš apgalvo,ka labāk sākt lietot visādus uztura bagātinātājus,lai paātrinātu efektu un ko tur vēl.Sauca man tos nosaukumus,neko nesapratu🤣 iepriekš neko neesmu lietojusi, netaisos būt par kultūristu.Kā ir ar jums, lietojat kaut ko papildus? Ikdienā tikai D vitamīnu dzeru..
14.01.2026 22:03 |

Reitings 12
Reģ: 25.01.2024
Principā jau jāsāk ar uzturu. Lai visas vielas pietiktu. Olbaltumielām jābūt pienācīgā daudzumā. Nav jau arī nekur jāsteidzas, jo ātrak nometīs tos kg, jo ātrak viņi atnāks atpakaļ un var gadīties ka pat vairāk.
Kādu laiku dzēru proteīnu, tagad kreatīnu, vai palīdz? Nav ne jausmas. Jo daudz ko mainīju un kura tieši komponente dod to lielāko efektu, nezinu. Bet man arī pats pa sevi vairogdziedzeris ne pārak labi funkcionē, līz ar to nezinu vai esmu rādītājs.
Bet jā - uzturs, sports un tad ja progress apstajas vai vēlas tur kko papildus - muskuļus vai hz ko, tad jā var kko padzert.
15.01.2026 11:20 |

10 gadi
Reitings 125
Reģ: 07.03.2011
Ja sporta zāle ir tikai priekš izkustēšanās, tad nekādi baigie uztura bagātinātāji nav vajadzīgi,ievērojot diētu ar sabalansētu uzturu visam vajadzētu pietikt.D vitamīnu gan vajag turpināt lietot, tas vienigais,ka tiešām katru dienu obligāti,plus,muskuļiem,kas pēc ilgāka laika tiks kustināti un sāpēs noderēs magnijs.Mans atklājums ir Nateo,kur jau klāt Magnijs un B vitamīni.Un magnijs ir labā formā-helāts,kas labāk uzņemas kā citas formas.
15.01.2026 14:07 |

Reitings 335
Reģ: 09.08.2024
Neko nevajag lietot, lai kaut ko "paātrinātu" ķermenim ir jāvar pašam adaptēties jaunajiem apstākļiem un atjaunoties- viņš pats visu var, nevajag sekot, kaut kādiem trendiem, vienmēr paturiet prātā, ka visiem "speciālistiem", kas to sludina, mērķis ir pārdot, nevis Jūsu veselība. Vienīgais, ko patiešām vajag, kā jau te minēja- D vitamīns un magnijs, protams, arī olbaltumvielas, bet tām jāseko līdzi arī tiem, kas nesporto, ja nevar uzņemt ar uzturu, tad proteīna pulveris, tas ir kritiski svarīgi, jo olbaltumvielas ir muskuļi, ja organismam trūkst olbaltumvielas, viņš tās paņem no muskuļa, rezultātā, samazinās muskuļu masa, bet palielinās tauku masa- muskuļi vairāk patērē enerģiju, ja zūd muskuļu masa, škiet, ka palēninās vielmaiņa, bet patiesībā zūd muskuļu masa un enerģijas patēriņs (kalorijas, ko sadedzina) samazinās- ēd kā parasti, bet kg nāk klāt.
16.01.2026 14:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits