Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vientulibas sajuta

10 gadiPatīk
Reitings 479
Reģ: 01.03.2015
Meitenes man ir vientulibas sajuta bernu nav un nevar but
Nevar saprast vai man ir depresija vai kas jutos nevertiga
Mani uzlade pozitivi cilveki yn daudz labi vardi ja ta nav es jutos slikti
Sezu istaba viena sturiti un neka negribas darbs majas majas darbs bet ari izrauties nekur negribas nezinu ka lai tiek ara no si stavokla nesaprotu kapec nevaru justies labi pati ar sevi tapat kapec man ir vajadzigi cilveki kas mani uzlade nezinu ko darit ka justies labak
10.01.2026 19:52 |

Reitings 12
Reģ: 16.11.2025
Gan jau viss būs labi ar laiku. Varbūt tev grūtāks periods darbā, bet tas pāries.🌞 Varbūt D vitamīns zems. Atrodi sev kādu jaunu prieku un priecājie par to, varbūt kāds jauns vai vecs hobijs. Ej vairāk dabā staigāties. Atrodi jaunas nodarbes tas palīdz aizmirst nomāktuma sajūtu. Paskaties smieklīgus video vai kādu komēdiju. Būs labi tici man. Tu neesi vienīgā , kurai ir darbs - mājas un viss. Bet iesaku izrauties tomēr no mājām, pat ja sākumā negribas (tas tev var palīdzēt justies labāk) ierastās vides ,pamainīt vidi sev apkārt,.cilvēkus. pavadi laiku ar dzīvniekiem.🌞 Lai izdodas atkal būt mierā ar sevi!
10.01.2026 20:02 |

10 gadiPatīk
Reitings 479
Paldies Senebe cik mili uzrakstiju jau palika labak ❤️
No tava raksta laikam jau pietrukst tas uzmundrinajums ka viss tak bus labi 🙂
10.01.2026 21:19 |

Reitings 1262
Reģ: 29.04.2021
Mums Latvijā ir nepietiekami saules , tas arī varētu viens no iemesliem depresīvām sajūtām . Vismaz es tā jūtos , it īpaši šobrīd ziemas mēnešos,nav tas enerģijas ,garstāvokļa kautko darīt . Pietrūkst saulītes , D vitamīna .
10.01.2026 21:29 |

10 gadiPatīk
Reitings 479
Ja meitenes es jau gaidu pavasari 😃 tik loti pietrukst saulite
10.01.2026 21:32 |

Reitings 3
Reģ: 12.12.2023
Atrast kādu hobiju : dejošana, treniņi. Un arī kādu draudzeni ar ko pastaigāties, parunāties.
10.01.2026 22:48 |

10 gadi
Reitings 1458
Reģ: 13.02.2009
Zini, vēl drausmīgāk ir būt ar kādu kopā un justies vientuļi, vienai, nesaprastai. Man ir zināmas tik daudzas ģimenes un pāri, kur sieviete izdeg un pazaudē sevi.
Viss ir Tavā galvā visupirms. Uzdrīksties kaut ko mainīt savā dzīvē, realizēt sevi. Kaut ko jaunu iemācīties, kaut paplašināt redzesloku ar meistarklasēm, podkāstiem, kursiem vai jaunu izglītību.
Izkāpšana no komforta zonas ir tāds draivs!!!
Iemācies saskatīt sevī labas lietas un galvenais citiem nesūdzēties par savām problēmām,te es nerunāju par tuvāko draudzeni, bet vairāk random satiktiem cilvēkiem. Piedod par tiešumu, bet piepildījumu radīsi tikai tad, kad jutīsies pašpietiekama, mierā ar sevi. Cieni sevi. Mīli sevi.
Apziņa, ka sevi iemili neatnāk vienā dienā, bet raugies uz šo dzīves posmu no gaišās puses - Tu vari darīt ko gribi.Kad gribi.
Klausi savai iekšējai balsij, jo tā vienmēr pasaka, ko gribētu darīt vai pamēģināt un nebaidies no tā. Tad arī būs lieliskas attiecības un viss pārējais, bet nevis kā mērķis, bet papildinājums.
Visu to labāko Tev un novēlu pilnveidot sevi, iemīlēt sevi. 🤍
11.01.2026 02:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits