Cik esmu gājusi ar vīru, tēti vai brāli, viņi ļoti baidās no mūsu vīriešiem
selestine @ 14.01.2026 12:17ja es ari pilnigi pret imigrantiem....jau dienas laika bailigi staigat.Vasara nokaveju autobusu,bij jabrauc ar to nakts busu.Domaju aiziesu uz makdonaldu ko iekost.Biju soka,pilna vecriga ar tiem taboriem.Un vini galii nebija miermiligi.
Nemas te visi par tiem krieviem,bet nesaprot,ka lielakas sausmas bus ar sitiem.Sitie nekluses ka krievi,japriecajas bus,ka dzivs paliks.
Elizabeteeee @ 14.01.2026 12:26Varbūt savā valstī viņi var atļauties tā izturēties, bet te viņi tomēr apzinās, viens solis vairāk pa labi, un viņus pilnīgi mierīgi var izraidīt ārā no valsts.
Par drošību, es piekrītu, ja kādai sanāk vēlu vakarā iet ar kājām vienai, tad iespējams ir bailīgi no tiem bariem. Cik esmu gājusi ar vīru, tēti vai brāli, viņi ļoti baidās no mūsu vīriešiem.
Grurata @ 14.01.2026 13:52Šitie skābju lējēji sejā un ķermeņu dedzinātāji , savas "svētās zemes" piedirsēji mani nepārliecinās ar "saldu smaidu" sejā, ka viņi ir normāli un ,ka viņi ir tādi paši kā mēs. Nav viņi tādā pašā līmenī, kā mēs. Mēs esam saprātīgi domājoši ,bet viņi ir kā dzīvnieki. Kā arī nevienā bukletā un grāmata nevar atrast informāciju, par viņu slikto pusi. Tur viss ir labā gaismā par viņiem. Viņi ir tik nabadzīgi savā zemē, ka viņiem pat WC nav ,kur iet.... Kakā tur pat uz lauka ārā pie mājas vai dzelzceļa. savā miskastē. Palasiet info vairāk par viņu kultūru un uzvedību ,tad jūs sapratīsiet.
Viņi mums atnesīs tikai ļaunu neko labu no viņiem mēs nedabūsim.
Elizabeteeee @ 14.01.2026 11:54
Es ļoti šaubos, ka viņi spēs iedzīvoties Latvijā tā pa īstām. Viņi nav draudzīgi, viņi ir bailīgi.
Diabolus @ 14.01.2026 15:54Mūsu foruma gaiļi ir pārbijušies, jo labi zina, ka tad, kad ments klauvēsies pie durvīm un prasīs, kāpēc ramešu apsaukāji, būs tiem pilnas bikses. Rezultātā nemaz netaisās organizēties.
Godīgi, es uzskatu, ka šīs ir sekas Latvijas vīriešu mīkstmiesībai un garīgam vājumam.
patroneses @ 14.01.2026 17:08
Ja nebūsi mīkstmiesis un kaut ko darīsi - būsi naida kurinātājs un riskē tikt cietumā.
Ja organizēsies - pārkāpsi likumu par organizēšanos un tiksi sodīts.
Visas organizācijas var pastāvēt divos variantos (vai to apvienojumā):
1) tās noziedzīgi iegūst līdzekļus
2) tās tiek finansētas no citām valstīm.
Ārzemju kopienas tiek finansētas no citām valstīm. Mūsu vietējai organizācijai jāgūst līdzekļi no biedra naudām vai ar noziedzīgu darbību.
Ja nēesi organizēts - stāties prertī organizētai grupai ir muļķīgi nevis gļēvulīgi.
Mūsu organizācija ir mūsu policija un armija. Bet tā neko nedarīs lai nebūtu starptautisku diplomātisku problēmu.
Tādējādi ir šahs un mats un mūsu elites muļķības un nodevības apvienojums nevis garīgais vājums. Bet vienā brīdī muļķība beigsies, jo situācija kļūs kritiska un prasīs kritisku rīcību.
Tie kas iebrauc šeit - savās valstīs visu sabojāja un visticamāk ka bojājumu replicēs šeit, neskatoties uz to ka bēg no savas zemes problēmām. (ne nu gluži tie, bet tādi) Un citās zemēs diktatūra/represijas nav tāpēc ka ļauna, bet iespējams tāpēc ka tas ir vienīgais variants kas strādā. Cilvēki ir dažādi nevis vienādi. Un dažādībai vajag dažādu pieeju.
Kādreiz vergi sacēlās, gāza vergturus un uz reiz paši palika par vergturiem, nevis atcēla verdzību. Apspiestie cilvēki nav labāki par apspiedējiem, bet gan vienkārši nokļuva attiecīgā stāvoklī. Mūsu valdība māk apieties ar mums. Imigrantu valstu valdības māk apieties ar tiem cilvēkiem un pareizi būtu mācīties no citām valstīm, kā tas darāms.
Diabolus @ 14.01.2026 17:27
Un kāds taviem prātuļojumiem sakars ar lietu?
Organizējies. Veido kopienu, iesniedz petīcijas, vāc pierādījumus. Aizrādi, ja redzi nejēdzības. Cik daudzas no šīm lietām jau esi paveicis? Parakstīties par manabalss iniciatīvu reizi pusgadā nav aktīvisms.
Tavā prātā organizēties = veidot kaut kādu pagrīdes zorro bandu. Neattīstīta domāšana. Kā jau teicu, sekas redzam.
patroneses @ 14.01.2026 19:43
Pietiek ar organizēšanos. Petīcijas efektīvas tikai tad ja valdība tās pasūta un pēc tam var uz petīcijām atsaukties.
selestine @ 14.01.2026 18:09un kad palasa netu,ka uzraksta kautkur komentu,ka ir pret sitiem ta uzreiz lien ara citi,kas sak murgot,ka nabadzinus apbizo,rasisti utt...es nemaz to neslepju,es pret tadiem vnm busu pret un pofig,lai sauka par rasistu
Džinga @ 14.01.2026 20:22
Kādu organizēšanos, ar dakšām un ugunskuriem? Ko darīsi, iesi uz ielas meklēt indiešus un baidīt? :D