Vai jūs tas nemaz nesatrauc? Iebraucēji no Āzijas.

Reitings 16
Reģ: 16.11.2025
Par indiešu un āziešu iebraukšanu Latvijā!
Tagad katru dienu viņi ir redzami, sabiedriskajā transportā un uz ielām, veikalos, visur redzami un tas nav tikai Rīgā, viņi ir arī izplatījušies ārpuss Rīgas robežām , apdzīvotos ciematos pat atrodami. Fakts ir tāds, ka viņi drīz uzstadīs savus noteikumus, un liks pielāgoties viņiem un viņu vajadzībām. Sākumā protams, viņi tēlos "labiņos" un "kautrīgos" iebraucējus. Iebraukšana ir pats sākums tikai, patiesība viņi te ir uz patstāvīgu dzīvi un palikšanu Latvijā! Latvija neko nedara, lai atgrieztu latviešus aizbraucējus prom. Tiek viss apzināti darīts, lai viņi te tukstošiem katru gadu brauktu iekšā ...
Vai jūs nemaz nesatrauc, tas ka drīz pie veikala kasēm jūs apkalpos indiešu izcelsmes cilvēki nevis paši latvieši. Slimnīcās strādās indieši. Kāds būs liktenis Latvijā ar šo visu?
Kāds ir jūsu viedoklis? Kur jūs ikdienā redzat āziešus? Ir redzēti arī arpuss Rīgas? Un kāda būs Latvijas nākotne pašiem latviešiem, ja te beigās būs tonnas ar iebraucējiem no Āzijas? Vai jums ir bijusi saskarsme ar indiešiem?
10.01.2026 01:02 |

Reitings 34
Reģ: 13.01.2026
Indija nav nekāda svētā vieta uz zemes un garīgums tur arī nav atrodams. Garīgumu tur nevajag braukt meklēt. Garīgumu var cilvēks pats atrast šeit pie mums. Viss ir mūsu galvā. Nevajag atbalstīt viņus ar braukšanu turp viņiem nauda no tā protams, nāk par tūrismu. Nekada svētā zeme tā nav. Tur ir aktritumu kalni un viss piesārņots sākot ar gaisu un ūdens beidzot ar zemi. Viss ir piesārņots tur.
Kāpēc viņi brauc prom no savas tā saucamās garīgās un svētās zemes ???😀
Tik tālu viss piedirsts, tur ka visi kas var atļauties jau bēg no turienes prom. Krāj gadiem ilgi naudu lia tiktu prom no turienes.
14.01.2026 12:37 |

Reitings 34
Cik esmu gājusi ar vīru, tēti vai brāli, viņi ļoti baidās no mūsu vīriešiem

Nebaidās viņi ,viņi varbūt notēlo bailīgus. Nekādu baiļu nav. Varbūt mazs bērns var baidities. Pieaugušie nebaidās gan😶‍🌫️
14.01.2026 13:08 |

Reitings 34
selestine @ 14.01.2026 12:17
ja es ari pilnigi pret imigrantiem....jau dienas laika bailigi staigat.Vasara nokaveju autobusu,bij jabrauc ar to nakts busu.Domaju aiziesu uz makdonaldu ko iekost.Biju soka,pilna vecriga ar tiem taboriem.Un vini galii nebija miermiligi.
Nemas te visi par tiem krieviem,bet nesaprot,ka lielakas sausmas bus ar sitiem.Sitie nekluses ka krievi,japriecajas bus,ka dzivs paliks.

viņiem jābrauc atpakaļ uz savu "garīgo zemi" te viņi nav un nebūs welcome.👎❌
14.01.2026 13:20 |

Reitings 1472
Reģ: 15.07.2023
Elizabeteeee @ 14.01.2026 12:26
Varbūt savā valstī viņi var atļauties tā izturēties, bet te viņi tomēr apzinās, viens solis vairāk pa labi, un viņus pilnīgi mierīgi var izraidīt ārā no valsts.
Par drošību, es piekrītu, ja kādai sanāk vēlu vakarā iet ar kājām vienai, tad iespējams ir bailīgi no tiem bariem. Cik esmu gājusi ar vīru, tēti vai brāli, viņi ļoti baidās no mūsu vīriešiem.

Neviens viņus nekur neizraidīs. Mums ir vairāki ļoti labi piemēri Eiropā (piem., Francija, Vācija, Anglija un Spānija), kur viņi terorizē un fiziski ietekmē gan vietējos, gan tūristus, kā arī nodarbojas ar krāpniecību. Pat, ja cietušie ziņo policijai, tā neko nedara. Labākajā gadījumā visus izkliedē.
Iesaku paskatīties Youtube kanālu Tyler Oliveira. Tur ļoti uzskatāmi redzama policijas attieksme.
14.01.2026 13:34 |

Reitings 34
Šitie skābju lējēji sejā un ķermeņu dedzinātāji , savas "svētās zemes" piedirsēji mani nepārliecinās ar "saldu smaidu" sejā, ka viņi ir normāli un ,ka viņi ir tādi paši kā mēs. Nav viņi tādā pašā līmenī, kā mēs. Mēs esam saprātīgi domājoši ,bet viņi ir kā dzīvnieki. Kā arī nevienā bukletā un grāmata nevar atrast informāciju, par viņu slikto pusi. Tur viss ir labā gaismā par viņiem. Viņi ir tik nabadzīgi savā zemē, ka viņiem pat WC nav ,kur iet.... Kakā tur pat uz lauka ārā pie mājas vai dzelzceļa. savā miskastē. Palasiet info vairāk par viņu kultūru un uzvedību ,tad jūs sapratīsiet.
Viņi mums atnesīs tikai ļaunu neko labu no viņiem mēs nedabūsim.
14.01.2026 13:52 |

Reitings 34
Grurata @ 14.01.2026 13:52
Šitie skābju lējēji sejā un ķermeņu dedzinātāji , savas "svētās zemes" piedirsēji mani nepārliecinās ar "saldu smaidu" sejā, ka viņi ir normāli un ,ka viņi ir tādi paši kā mēs. Nav viņi tādā pašā līmenī, kā mēs. Mēs esam saprātīgi domājoši ,bet viņi ir kā dzīvnieki. Kā arī nevienā bukletā un grāmata nevar atrast informāciju, par viņu slikto pusi. Tur viss ir labā gaismā par viņiem. Viņi ir tik nabadzīgi savā zemē, ka viņiem pat WC nav ,kur iet.... Kakā tur pat uz lauka ārā pie mājas vai dzelzceļa. savā miskastē. Palasiet info vairāk par viņu kultūru un uzvedību ,tad jūs sapratīsiet.
Viņi mums atnesīs tikai ļaunu neko labu no viņiem mēs nedabūsim.

💩💩💩 Lai iet kakāt uz savu svēto zemi!
14.01.2026 14:03 |

Reitings 34
Sadarbība izglītības un kultūras jomās
2023./2024.m.g. Latvijas augstskolās mācās 2865 studenti no Indijs.
14.01.2026 14:16 |

Reitings 3674
Reģ: 11.04.2023
Pilnmēness vai? 😁
14.01.2026 14:32 |

Reitings 34
Elizabeteeee @ 14.01.2026 11:54

Es ļoti šaubos, ka viņi spēs iedzīvoties Latvijā tā pa īstām. Viņi nav draudzīgi, viņi ir bailīgi.

Bet viņi jau ir iedzīvojušies, jau viss sen ir noticis un notiek joprojām. Pieņemsim viens intervijā stāstija, ka atbrauca pie mums 2018 gadā un laimīgi dzīvo jau līdz šodienai .Strādā viņi dažādās nozarēs ražošanas rūpnīcās utt. Viņiem pensiju Indijā nemaksā neviens, vecākus uztur bērni. Tad domā, ka nostrādājot LV 20 gadus viņi saņems pensiju.
14.01.2026 15:28 |

Reitings 1273
Reģ: 13.12.2023
Mūsu foruma gaiļi ir pārbijušies, jo labi zina, ka tad, kad ments klauvēsies pie durvīm un prasīs, kāpēc ramešu apsaukāji, būs tiem pilnas bikses. Rezultātā nemaz netaisās organizēties.
Godīgi, es uzskatu, ka šīs ir sekas Latvijas vīriešu mīkstmiesībai un garīgam vājumam.
14.01.2026 15:54 |

Reitings 463
Reģ: 28.01.2025
Diabolus @ 14.01.2026 15:54
Mūsu foruma gaiļi ir pārbijušies, jo labi zina, ka tad, kad ments klauvēsies pie durvīm un prasīs, kāpēc ramešu apsaukāji, būs tiem pilnas bikses. Rezultātā nemaz netaisās organizēties.
Godīgi, es uzskatu, ka šīs ir sekas Latvijas vīriešu mīkstmiesībai un garīgam vājumam.

Ja nebūsi mīkstmiesis un kaut ko darīsi - būsi naida kurinātājs un riskē tikt cietumā.
Ja organizēsies - pārkāpsi likumu par organizēšanos un tiksi sodīts.
Visas organizācijas var pastāvēt divos variantos (vai to apvienojumā):
1) tās noziedzīgi iegūst līdzekļus
2) tās tiek finansētas no citām valstīm.
Ārzemju kopienas tiek finansētas no citām valstīm. Mūsu vietējai organizācijai jāgūst līdzekļi no biedra naudām vai ar noziedzīgu darbību.
Ja nēesi organizēts - stāties prertī organizētai grupai ir muļķīgi nevis gļēvulīgi.
Mūsu organizācija ir mūsu policija un armija. Bet tā neko nedarīs lai nebūtu starptautisku diplomātisku problēmu.
Tādējādi ir šahs un mats un mūsu elites muļķības un nodevības apvienojums nevis garīgais vājums. Bet vienā brīdī muļķība beigsies, jo situācija kļūs kritiska un prasīs kritisku rīcību.
Tie kas iebrauc šeit - savās valstīs visu sabojāja un visticamāk ka bojājumu replicēs šeit, neskatoties uz to ka bēg no savas zemes problēmām. (ne nu gluži tie, bet tādi) Un citās zemēs diktatūra/represijas nav tāpēc ka ļauna, bet iespējams tāpēc ka tas ir vienīgais variants kas strādā. Cilvēki ir dažādi nevis vienādi. Un dažādībai vajag dažādu pieeju.
Kādreiz vergi sacēlās, gāza vergturus un uz reiz paši palika par vergturiem, nevis atcēla verdzību. Apspiestie cilvēki nav labāki par apspiedējiem, bet gan vienkārši nokļuva attiecīgā stāvoklī. Mūsu valdība māk apieties ar mums. Imigrantu valstu valdības māk apieties ar tiem cilvēkiem un pareizi būtu mācīties no citām valstīm, kā tas darāms.
14.01.2026 17:08 |

Reitings 1273
Reģ: 13.12.2023
patroneses @ 14.01.2026 17:08

Ja nebūsi mīkstmiesis un kaut ko darīsi - būsi naida kurinātājs un riskē tikt cietumā.
Ja organizēsies - pārkāpsi likumu par organizēšanos un tiksi sodīts.
Visas organizācijas var pastāvēt divos variantos (vai to apvienojumā):
1) tās noziedzīgi iegūst līdzekļus
2) tās tiek finansētas no citām valstīm.
Ārzemju kopienas tiek finansētas no citām valstīm. Mūsu vietējai organizācijai jāgūst līdzekļi no biedra naudām vai ar noziedzīgu darbību.
Ja nēesi organizēts - stāties prertī organizētai grupai ir muļķīgi nevis gļēvulīgi.
Mūsu organizācija ir mūsu policija un armija. Bet tā neko nedarīs lai nebūtu starptautisku diplomātisku problēmu.
Tādējādi ir šahs un mats un mūsu elites muļķības un nodevības apvienojums nevis garīgais vājums. Bet vienā brīdī muļķība beigsies, jo situācija kļūs kritiska un prasīs kritisku rīcību.
Tie kas iebrauc šeit - savās valstīs visu sabojāja un visticamāk ka bojājumu replicēs šeit, neskatoties uz to ka bēg no savas zemes problēmām. (ne nu gluži tie, bet tādi) Un citās zemēs diktatūra/represijas nav tāpēc ka ļauna, bet iespējams tāpēc ka tas ir vienīgais variants kas strādā. Cilvēki ir dažādi nevis vienādi. Un dažādībai vajag dažādu pieeju.
Kādreiz vergi sacēlās, gāza vergturus un uz reiz paši palika par vergturiem, nevis atcēla verdzību. Apspiestie cilvēki nav labāki par apspiedējiem, bet gan vienkārši nokļuva attiecīgā stāvoklī. Mūsu valdība māk apieties ar mums. Imigrantu valstu valdības māk apieties ar tiem cilvēkiem un pareizi būtu mācīties no citām valstīm, kā tas darāms.

Un kāds taviem prātuļojumiem sakars ar lietu?
Organizējies. Veido kopienu, iesniedz petīcijas, vāc pierādījumus. Aizrādi, ja redzi nejēdzības. Cik daudzas no šīm lietām jau esi paveicis? Parakstīties par manabalss iniciatīvu reizi pusgadā nav aktīvisms.
Tavā prātā organizēties = veidot kaut kādu pagrīdes zorro bandu. Neattīstīta domāšana. Kā jau teicu, sekas redzam.
14.01.2026 17:27 |

Reitings 34
Vai zināji, ka katrs paraksts mana balss platformā izmaksā 0,77 eiro?
14.01.2026 17:53 |

10 gadi
Reitings 1505
Reģ: 22.10.2009
bet vai nav ta,ka vispar valdiba nemaz nevar aizliegt viniem iebraukt?vai nav kautkada Eiropas prasiba,ka atteikt nevar?Kautkur lasiju,ka Polija itka samaksaja lielu sodu,lai atteiktos un sitos murgus vairs ieksa nelaidis
14.01.2026 18:08 |

10 gadi
Reitings 1505
Reģ: 22.10.2009
un kad palasa netu,ka uzraksta kautkur komentu,ka ir pret sitiem ta uzreiz lien ara citi,kas sak murgot,ka nabadzinus apbizo,rasisti utt...es nemaz to neslepju,es pret tadiem vnm busu pret un pofig,lai sauka par rasistu
14.01.2026 18:09 |

Reitings 463
Diabolus @ 14.01.2026 17:27

Un kāds taviem prātuļojumiem sakars ar lietu?
Organizējies. Veido kopienu, iesniedz petīcijas, vāc pierādījumus. Aizrādi, ja redzi nejēdzības. Cik daudzas no šīm lietām jau esi paveicis? Parakstīties par manabalss iniciatīvu reizi pusgadā nav aktīvisms.
Tavā prātā organizēties = veidot kaut kādu pagrīdes zorro bandu. Neattīstīta domāšana. Kā jau teicu, sekas redzam.

Pietiek ar organizēšanos. Petīcijas efektīvas tikai tad ja valdība tās pasūta un pēc tam var uz petīcijām atsaukties.
14.01.2026 19:43 |

Patīk
Reitings 3321
Reģ: 03.11.2023
patroneses @ 14.01.2026 19:43

Pietiek ar organizēšanos. Petīcijas efektīvas tikai tad ja valdība tās pasūta un pēc tam var uz petīcijām atsaukties.

Kādu organizēšanos, ar dakšām un ugunskuriem? Ko darīsi, iesi uz ielas meklēt indiešus un baidīt? :D
14.01.2026 20:22 |

Patīk
Reitings 3321
Reģ: 03.11.2023
selestine @ 14.01.2026 18:09
un kad palasa netu,ka uzraksta kautkur komentu,ka ir pret sitiem ta uzreiz lien ara citi,kas sak murgot,ka nabadzinus apbizo,rasisti utt...es nemaz to neslepju,es pret tadiem vnm busu pret un pofig,lai sauka par rasistu

Izklausās, ka tev nav gan pofig, ja saukā par rasistu.
Es piekrītu, ka migrāciju ir jāierobežo un jāskatās visus gadījumus rūpīgāk, nevis visus jālaiž iekšā, bet nu nevar noliegt, ka tas ir rasisms arī tajā visā. Un protams ne jau bez iemesla, es arī esmu dzirdējusi stāstu, kā bars ar indiešiem dzīvo 15 vienā dzīvoklī un samēslo tur visu. Bet nu tas ir vienīgais, kas dzirdēts ārpus "viena tante teica" vai "man uz ielas garām iet neomulīgi".
Protams, ka kaut ko ir jādara lietas labā, bet jūs te daži izklausāties vienkārši rēcīgi, lielie darītāji. Interneta komentāru kareivji. Īpaši jau tēmas autors, pilmēness delīrijā. :D
14.01.2026 20:28 |

Reitings 463
Džinga @ 14.01.2026 20:22

Kādu organizēšanos, ar dakšām un ugunskuriem? Ko darīsi, iesi uz ielas meklēt indiešus un baidīt? :D

Ja būs organizēti - nevajadzēs baidīt. Visi paši baidīsies.
14.01.2026 21:41 |

Reitings 24330
Reģ: 27.11.2018
Tā ir liela problēma ar migrāciju. Es uzskatu, ka tā ir pārāk atšķirīga kultūra viņi ir netīrīgi, agresīvi, savu zemi nespēj sakārtot, bet brauc iekšā svešās valstīs un diktē savus noteikumus un kultūru. Netīrība, visas tās smakas un vainīga ir valsts, kas to pieļauj, kā arī darba devēji, kuri negrib maksāt normālu algu. Vieglāk maksāt kapeikas, lai kāds indietis dzīvo barā ar 15 cilvēkiem vienistabas dzīvoklī, un viņam pietiek ar tām kapeikām, jo tāpat ir labāk nekā savā trešās pasaules valstī. Arī augstskolas tik uz naudu vien skatās , gadiem varēja iztikt bez visiem studentiem, bet tagad pēkšņi vajag trešo valstu studentus, jo bez tiem nevarot izdzīvot. Tā iznīkst kultūra un valsts! No Eiropas un baltajiem drīz nekas vairs nepaliks pāri.
14.01.2026 21:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits