Grurata @ 13.01.2026 16:02
1. Var vākt cilvēki parakstus pret to un iebilst. Ir iespējama parakstu vākšana.?
2. Nepirkt viņu valsts ražojumu mantas, ja redz uz iepakojuma, ka tās ražotas ir ind....un citās Āzijās valstīs.?
3. Nevajag atbalstīt viņu biznesu un pirkt no viņiem visādus kebabu ēdienus.?
Elīzīte12345 @ 13.01.2026 16:39
1. Mums pat pret SK spēja savākt tikai ap 30-40 tūkstošiem. Arī Covid laikā maksimums bija ap 10 tūkstošiem, kuri ieradās uz mītiņem. Vidējais latvietis vispār, pēc savas būtības, ir ļoti kluss, noslēpumains, pacietīgs un neko neiebilstošs cilvēks, kurš gatavs samierināties pat ar ārkārtīgi nelabvēlīgiem dzīves apstākļiem. Visai šai balsošanai ar parakstu skaitu zem 50 tūkstošiem nav pilnīgi nekādas jēgas, jo tā, pēc savas būtības, ir sūdzēšanās par kaitējumu tieši šī kaitējuma nodarītājam. Vienvārdsakot, tas ir muļķīgi. Vienīgais variants, kad valdība varētu kaut vai apsvērt kaut ko mainīt savā rīcībā, būtu, ja nobalsotu vismaz puse tautas, bet nu tas, protams, ir neiespējami mūsu mentalitātes dēļ.
2. un 3. Es un Tu varbūt nepirksim, bet ļoti daudzi pirks, jo viņiem patīk tādi produkti/pakalpojumi un viņiem ir pilnīgi vienalga, kas notiek viņiem apkārt.
Elīzīte12345 @ 13.01.2026 13:04
Nu un ko, Tavuprāt, mēs, parastie mirstīgie, varam izdarīt? Pirmkārt, šos visus jautājumus ietekmē un regulē valdība, kura milzu tempos visu iznīcina, jo viņiem ir dots tāds uzstādījums no augšas. Mūsu viesmīlība vai neviesmīlība neko neietekmēs. Vienīgais potenciālais risinājums būtu, ja vismaz puse tautas ierastos uz protestiem, bet mums pat uz garīgi slimo un neadekvāto kadru akcijām (SK) neierodas tāds skaits cilvēku un mums tādu indivīdu, kā uzskatāmi redzējām, ir ļoti daudz.
Vēl viens neapstrīdams fakts ir tas, ka nu negrib vairs vidējā latvju meita sev blakus vidējo latvju puisi. Pirmkārt, viņām nav un nekad vairs nebūs ne mazākās izpratnes par tikumību vai pazemību (feminisma dēļ). Otrkārt, viņas visas sev meklē tikai un vienīgi augumā raženos (185+) un izskatīgos un tas ir tikai pašsaprotami, jo mēs ietekmējamies no mūsu rietumu draugiem, kur ir tieši tāda pati (vai pat sliktāka) demogrāfiskā situācija nekā pie mums. Vienīgā atšķirība ir tāda, ka mūsu ir daudz mazāk nekā viņu.
patroneses @ 13.01.2026 19:23
Parastie mirstīgie var izdarīt tieši to pašu ko imigranti - veidot valdībai paralēlas struktūras un organizēties.
Krišjānis Kariņš @ 13.01.2026 17:41Te es piekritīšu blackpilled Elīzītim. Anglijā, Īrijā u.tml. valstīs regulāri notiek plaši protesti pret migrāciju, jau gadiem publiski tiek gari un plaši klāstītas negatīvās sekas migrācijai, strauji augošā noziedzība, grooming gangs kas izvaro un nogalina visneaizsargātākos (bērnus) utt. - bet pat tas viss valdības īpaši neinteresē. Kā veda migrantus, tā turpina vest. Kur nu vēl saraksts ar parakstiem liktu te kaut ko mainīt.
Manuprāt, situāciju mainīs vai nu labējo nonākšana pie varas, vai ES sabrukums. Es neticu, ka pēc gadiem 20 ES joprojām pastāvēs, un visdrīzāk izzudīs jau krietni ātrāk. Pārāk daudzās valstīs labējie bīda ideju par izstāšanos no ES un gūst arvien lielāku popularitāti. Tagad arī ASV iedeva papildus leģitimitāti šai idejai, vairākkārt norādot uz ES augošo vājumu, nabadzību, un globālo trivialitāti.
Krišjānis Kariņš @ 13.01.2026 15:08Tāpat kā daudzi Latvijas krievi, tā arī daudzi migranti *negrib* pārņemt rietumu vērtības. Nevis tās nezina. Zina, un ir kategoriski pret tām.
Btw, nevienam inteliģentam cilvēkam nav vajadzīgi valsts kursi, lai uzzinātu, kādā valstī viņš atrodas un kādas tur ir normas. Tie nav ārsti un inženieri, kas sēž tādās programmās.
Law9 @ 14.01.2026 10:42Šogad Saeimas vēlēšanas. Viss atkarīgs no vēlētāju politiskā pasūtījuma. Jāņem gan vērā, ka Latvijas piloņu kopums ir gana dažāds ar dažādiem uzskatiem.
Grurata @ 14.01.2026 10:34
Tieši tā atslēgas vārds ir NEGRIB.? Neviens indiets vai pakistānis neklanīs mums galvu un nedomās pie sevis, cik ļoti es gribu līdzināties viņiem un darīt ko viņi dara. Viņi uztaisa saldu izrādi ar runāšanu kameras priekšā cik ļoti viņiem" patīk" mūsu vērtības un kultūra. Patiesībā viņi ir dzimuši un auguši tur savā valstī ar savu izpratni , kultūras normām un morāli 18-25 gadus un nedomā mainīt savā uztverē neko, tikai tādēļ ka ieradās pie mums.? Viņi joprojām Ir un Būs savas kulturas, vērību, morāles piekopēji un praktizētāji, viņi nedomā mainīties mūsu vai kādas citas valsts dēļ neesiet naivi un naivas , kas cer, ka viņi tiešām grib un spēj pielāgoties mums. Viņi tikai pašā sakumā demonstrēs lielo patiku pret mums un kautko drusciņ mēģinās darīt lai radītu mānīgu iespaidu par sevi un sevi rādīs no labās gaismas. Jo viņi negrib tikt nomelnoti tagad, kad tikko nāk iekšā. Cilvēki kas ir dzimuši citā kontinentā tik tālu prom mums nekad nemainīs savus ieradumus uz visiem laikiem tikai dēļ mums un mūsu mazās valsts. Cik liela ir viņu valsts ar miljardu iedzīvotājiem un cik mums ir iedzīvotāju?
Elizabeteeee @ 14.01.2026 11:54
Es ļoti šaubos, ka viņi spēs iedzīvoties Latvijā tā pa īstām. Viņi nav draudzīgi, viņi ir bailīgi.
Grurata @ 14.01.2026 10:57Daudzi no viņiem jau ir veiksmīgi sapārojušies ar latvietēm un apprecējušies. Daudzi mēģina kalt plānus jau lai varētu ieperināties, pie kādas sievietes ar māju/ dzīvokli. Diezvai indiete atradīs kādu latvieti vīrieti, kas būs ar mieru precēties. Bet virieši ātri sameklē vientuļas meitenes un sievietes. Sastāsta pilnus brīnumus viņam, jo viņam izmisums deļ vīrešu trūkuma. Kas piedzims? Indiesu- latviešu izcelsmes bērns! Kuram tiks mācītas viņu paražas, viņu kultūra nevis mūsu kūltūra un vērtības. Viņs tiks pārveidots par indiesu nevis mūsu vērtību cilvēku. Kamēr kūtrie lēnīgie latvieši neko nedara, tikmēr viņi jau apprec latvietes un dzīvo uz urā.viņi pasteidzas priekšā un viss jau gatavs.
Grurata @ 14.01.2026 12:14
Viņi nemaz nav bailīgi,un nobijušies, tad viņi šeit nebūtu braukuši tik tālu, pie mums, jo viņus brīdināja. Viņi pakļauj savas sievas un viņiem ir liela vara pār sievieti savā valstī. Viņi ir galvenie un sieviete ir daudz zemāk stāvoša. ?Iesaku noskatīties dokumentālās filmas par viņiem, kur viņi salej sejā sievietēm skābi, jo viņus atraidīja par precībām. Un tad sieviete paliek visu mūžu ar sakropļotu seju ,bez acīm un akla. Šito daudzi cilvēki nemaz nezin, ka viņi lej sievietēm skābi sejā. Viņiem Gangas upē peld līķi ar cilvēkiem. Nu dikti viņi ir nobijušies no citiem. Viņiem nav bail ne no kriminālatbildības, ne no sekām, viņi dara ,ko grib savā valstī.?