Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Izmisums

Reitings 181
Reģ: 13.06.2025
Sveikas!
Ir uznākusi diezgan liela depresija 🥹 , esmu jau vairākus gadus ar bērnu mājas kā arī desmit gadus savs bizness, iztikt var.
Gribu cilvēkus, kolektīvu un meklēju darba iespējas uz nepilnu slodzi, pagaidām arī derētu pilnas slodzes darbs.
Visur meklēju, esmu bijusi pāris intervijas taču nekādu ziņu.
Tiešām tik grūti darbu atrast? Ir arī augstāka izglītība un valodu zināšanas, bet atbildes pēc intervijām nav vai arī uzaicinājumu uz tām.
Varbūt kāda var dalīties kāda veida pašas dabūjušas darbu? Ko darīt? Iet uz vietas pa taisno pieteikties?
06.01.2026 22:00 |

Patīk
Reitings 3091
Reģ: 03.11.2023
Droši vien pie vainas tas, ka tev ilgi nav bijusi pieredze ofisā, varbūt kaut kāda neuzticība tajā, ka esi pieradusi strādāt viena, savā biznesā.
Nu man liekas, ka turpini meklēt, bet piestrādā pie pirmā e-pasta, ko sūti un motivācijas vēstules, īsi, kodolīgi, bet tā, lai kaut kas viņus aizķer.
Atceros, ka sen atpakaļ man nācās sijāt darba pieteikumus cilvēkam, nebiju HR, vienkārši tika meklēts mans tiešais kolēģis. Atceros, cik ļoti no svara bija tieši pirmā uzruna, pirmā informācija, izteiksmes veids, tikai pēc tam paskatījos izglītību (bet nu, manā profesijā portfolio bija svarīgāks kā izglītība)
06.01.2026 22:10 |

Reitings 1270
Reģ: 13.12.2023
Labi saprotama vēlme.
Kurā nozarē/amatā?
06.01.2026 23:29 |

Reitings 38
Reģ: 28.01.2023
Es pēc 10 gadu pauzes un arī ar savu biznesu pieteicos pilnas slodzes darbā. Uzreiz brīdināju, ka man ir savs bizness, bet tas netraucēs veikt jaunos darba pienākumus. Mani pieņēma un ļoti labi tāpat spēju visu apvienot. Uz pusslodzi mūsdienās neviens nekur negrib ņemt, jo, manuprāt, darba devējam tas nav izdevīgi, jo jāmaksā nodokļi par pilnu slodzi.
07.01.2026 14:10 |

Reitings 2202
Reģ: 31.01.2023
Ja ir valodas, tad jebkurā zvanu centrā paņems atplestām rokām.
07.01.2026 15:48 |

Reitings 11
Reģ: 12.07.2024
Domāju, spriežu pec sevis, daudzi negrib ņemt, jo saprot, kas spējīgs uz savu, nebus ilgs darbinieks, jo tomēr pierod pie brīvāka rezima un ofisa darbs var ātri apnikt utt.
Tas pec pieredzes, bet varbūt tagad kas mainījies
07.01.2026 16:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits