Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Bērna vēdersāpes ap nabu

Reitings 4
Reģ: 13.08.2024
Sveiki, vēršos varbūt kādai arī tā ir bijis. Bērns-6.gadi, iet jau otrā nedēļa, ka no rīta atverot acis sāp puncis ap nabas rajonu, paliekot mājās viņa pagulšņā un viss pāriet pats no sevis, tad bērns sāk ēst spēlēties tā kā nekas nebūtu bijis. Vienu rītu bija tik liels saasinājums, ka varēja saprast, ka tās ir pamatīgas vēdera graizes, kas izraisīja vairākas reizes pēc kārtas mīkstu vēdera izeju, ar drausmīgām sāpēm. Aizvedu uz slimnīcu USG viss labi, asins un urīna analīzes labas, fēču analīze laba - vesels bērns. Izrakstīja antiflat un probiotiķus, bet tāpat, ir ka ir jūtīgs. Pirmdien jāiet pie pediatra atrādamīties. Vēl viņai tas puncis iepriekšs sāpējis pēc uztraukumiem, baseiniem, pārdzīvojumiem (arī ap nabu), bet tad viņa apgulās un viss dažu minūšu laikā pārgāja, bet tagad vienkārši otrā nedēļa un visi rīti, ka nezinu ko darīt un kur meklēt palīdzību. Ko Jūs ieteiktu?
19.12.2025 05:25 |

Patīk
Reitings 649
Reģ: 02.05.2020
Man bērnībā bieži vëders sāpēja uz nervu pamata. Pirms skolas pārbaudījumiem, dejošanas koncertiem, mūzikas skola utt. Varbūt šis ir psihosomatiski?
19.12.2025 11:16 |

Reitings 161
Reģ: 18.12.2023
Man meitai ir bijis līdzīgi, veica slimnīcā izmeklējumus, tajā skaitā gastroskopiju, bet nekādas funkcionālas problēmas neatrada, secināja, ka problēmas esot psihoemocionāla rakstura. Ārsts ieteica rakstīt dienasgrāmatu - par uzturu, pašsajūtu u.tml. Ieteica līdzekļus pašsajūtas uzlabošanai. Faktiski izrādījās, ka tas viss bija spriedzes dēļ.
19.12.2025 11:43 |

Reitings 71
Reģ: 12.06.2025
Aklā zarna?
19.12.2025 19:52 |

Reitings 4
Aklā zarna tā nav, jo šī nav pirmā reize, esam nezin cik reizes bijušas uzņemšanā ar šo problēmu-un vnm puncis ir mīksts un usg, asins aina laba (tagad vispār pateica usg-bērns ir vesels). Es pat nezinu ko darīt, jo tas ietekmē mums dārziņa gaitas un šis ir pēdējais gads bērnudārzā.
19.12.2025 21:35 |

Reitings 4
Viņai b-dārzā patīk, spriedzes viņai nav. Var saprast, ka viņa sāk pārdzīvot, jo man prasa, kāpēc ar viņu tā tas notiekot, un es pati sāku pārdzīvot ko darīt un kur meklēt palīdzību. Esmu pieteikusi arī viņu uz smilšu terapiju. Pediatri tik izraksta antiflat un probiotikus un nokrata galvu. Varbūt pie neirologa aizvest-es pat nezinu
19.12.2025 21:39 |

Reitings 24
Reģ: 25.07.2024
Mikins7 @ 19.12.2025 05:25
Sveiki, vēršos varbūt kādai arī tā ir bijis. Bērns-6.gadi, iet jau otrā nedēļa, ka no rīta atverot acis sāp puncis ap nabas rajonu, paliekot mājās viņa pagulšņā un viss pāriet pats no sevis, tad bērns sāk ēst spēlēties tā kā nekas nebūtu bijis. Vienu rītu bija tik liels saasinājums, ka varēja saprast, ka tās ir pamatīgas vēdera graizes, kas izraisīja vairākas reizes pēc kārtas mīkstu vēdera izeju, ar drausmīgām sāpēm. Aizvedu uz slimnīcu USG viss labi, asins un urīna analīzes labas, fēču analīze laba - vesels bērns. Izrakstīja antiflat un probiotiķus, bet tāpat, ir ka ir jūtīgs. Pirmdien jāiet pie pediatra atrādamīties. Vēl viņai tas puncis iepriekšs sāpējis pēc uztraukumiem, baseiniem, pārdzīvojumiem (arī ap nabu), bet tad viņa apgulās un viss dažu minūšu laikā pārgāja, bet tagad vienkārši otrā nedēļa un visi rīti, ka nezinu ko darīt un kur meklēt palīdzību. Ko Jūs ieteiktu?

Ka tik nav plaušu karsoņa vīruss. Pārbaudīt vajadzētu tāpēc, ka šis parādās kā vēdera sāpes
20.12.2025 01:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!