smūtijs @ 01.01.2026 21:40
Skatos, ka arī patīk uzvesties, kā 5gadniekam.
Nav man daudz brīvā laika jo es visu laiku sevi nodarbinu. Tagad man ir mašīnas restaurācijas projekts. Tur daudz laika vajag, ja es vēlos jau maijā ar viņu braukt.patroneses @ 01.01.2026 23:02
Ja nav sievietes, nevajag īrēt dārgi īpašumu, nevajag maksāt hipotēkas, tu visu ko māki darīt, esi prasmīgs, tevi sieviete neizrīko, bērnus auklēt, audzināt nevajag... Tātad tev viegli visu padarīt, izdevumu nav daudz, jābūt naudai (ja nesaliec kazino) un būtu laiks paplašināt redzesloku. Pie kam gudriem cilvēkiem laiks vienmēr ir. Šāda tipa ļaudīm nav laika tikai tiem, kas iesākt milzīgu projektu, jaunu biznesu un tur ir galvenā vai vienīgā persona. Pat ja tev būtu minimālā alga - tev paliktu pāri, jo visu proti. Un par minimālo algu tu strādātu nedaudz jo efektīvi strādā.
KR083 @ 01.01.2026 23:24Nav man daudz brīvā laika jo es visu laiku sevi nodarbinu. Tagad man ir mašīnas restaurācijas projekts. Tur daudz laika vajag, ja es vēlos jau maijā ar viņu braukt.
KR083 @ 01.01.2026 23:24Nav man daudz brīvā laika jo es visu laiku sevi nodarbinu. Tagad man ir mašīnas restaurācijas projekts. Tur daudz laika vajag, ja es vēlos jau maijā ar viņu braukt.
Mierīgi. Vienmēr saviem projektiem uzstādu saucamo deadline. Un vienmēr visu pabeidzu kā plānoju.patroneses @ 01.01.2026 23:36
Tu nevari vēlēties jau maijā ar viņu braukt.
KR083 @ 02.01.2026 10:47Mierīgi. Vienmēr saviem projektiem uzstādu saucamo deadline. Un vienmēr visu pabeidzu kā plānoju.
Nevaru es nezinu kā šeit ielikt. Ja lieto tiktoku tad pēdējie divi posti ir ar mašīnu https://www.tiktok.com/@kristaps.m.11?_r=1&_t=ZN-92jZOC3peWUpatroneses @ 02.01.2026 12:45
Kas tad tur tai mašīnai vēl atlicis ko darīt? Var būt vari mašīnas bildi ielikt?
KR083 @ 02.01.2026 13:08Nevaru es nezinu kā šeit ielikt. Ja lieto tiktoku tad pēdējie divi posti ir ar mašīnu https://www.tiktok.com/@kristaps.m.11?_r=1&_t=ZN-92jZOC3peWU
Mašīna ir 1983. gada Audi 100. Visa mašīna ir jāparkrāso, (plānoju uz februāra sākumu jau būs. Tad vēl jāsaliek viss atpakaļ, salons jāiztīra, bremžu un degvielas trubas jānomaina un jaunas riepas ar diskiem jāuzliek, citi sīkumi , un jā, plāns ir maijā iziet apskati un kā reiz lai vasaru varu vizināties (šis bus tikai vasaras auto)
Aprīkojums man ir. Parastā garažā ir izdarāms ar vairākiem nosacijumiem. 1. Jābut labam apgaismojumam, jābut apkurināmai garažai, jābūt gana plašai garažai lai var normāli apkārt mašīnai staigāt, un ir jābūt tīrai, principa pirms krāsošanas ar mitru lupatu grīdu jāuzslauka.patroneses @ 02.01.2026 13:49
Hm... interesanti. Tad jau sanāk ka tev ir aprīkojums un telpas piemērotas krāsošanai. Tas parastā garāžā nav izdarāms man liekas.
patroneses @ 02.01.2026 13:49
Hm... interesanti. Tad jau sanāk ka tev ir aprīkojums un telpas piemērotas krāsošanai. Tas parastā garāžā nav izdarāms man liekas.
akul12 @ 02.01.2026 15:49
Nekāds kosmoss perekupi piekrāso tur pat placī ar baloniņu un gerai...
Galvenais lielais kompresors un pēcāk smuki nopulēt.
Zini cik tas ir slikts bizness? Latviešiem nav naudas, visi grib visu pa lēto vai pa velti. Mans vectēvs bija privāti mehāniķis. Tā ir elle ar tiem kapeikpisējiem. Man nervi nav tādām lietām.danielaaaa @ 02.01.2026 19:16Ja jau tev ir tik labas iemaņas tajās lietās tad uzsāc biznesu, atver savu servisu. Apvienosi gan hobiju gan naudas pelnīšanu
Nav tik traki. Nu mitruma līmenim ir jābūt zemam. Bet tā Viss arī atkarīgs ar kāda tipa krāsām krāso. Daži auto body shopi tagad grib būt zaļi un izmanto ūdens bāzes krāsas. Tur gan ar tām krāsām vajag pačakarēties.akul12 @ 02.01.2026 15:49
Nekāds kosmoss perekupi piekrāso tur pat placī ar baloniņu un gerai...
Galvenais lielais kompresors un pēcāk smuki nopulēt.
Protams ir tādi vīrieši kuri dzīvo pie vecākiem, meklēt darbu nemaz netaisās un mērķis ir caurām dienām spelēt datorspēles onlainā ar skolniekiem. Vairākus gadus atpakaļ vecajā darba vietā atnāca stradāt par palīgstrādnieku vīrietis, tolaik 49 gadus vecs. Tā viņam bija pirmā darba vieta viņa visā mūžā. Māte aiztrieca strādāt. Bet knapi mēnesi izturēja tikai... Bet es domāju, ka šādi kadri mūsdienas nav daudz, lai visus vīriešus kas dzīvo kāda iemesla dēļ pie vecākiem samestu vienā maisā.Hildo @ 07.01.2026 22:47Tāds slidīgs jautājums, atkarīgs no vīrieša un viņa mērķa