Šeit vispar nekam vairāk nav sakara ar šo diskusijas sākumu 😀 Un ok ja uzskati mani par sabiedrības padibeni, kad es pieminēju kad es čupošanās tusēšanās vietā vienmēr esmu izvēlējies kauko iemācīties, (saucamās blue collar lietas) te bija tādas kuras paņirgājas tikai un vēl pateica ka es neizmantoju savas smadzenes.Krišjānis Kariņš @ 01.01.2026 12:33
Nevienai šeit tā neliekas, kā tu tur murgo. Viss ko raksti ir par sabiedrības padibenēm. Nu jā, salīdzinot ar padibenēm - alkoholiķiem/narkomāniem ar 5 novārtā pamestiem bērniem - tu esi latiņu augstāk. Un esi uz viņiem nenormāli ieciklējies, jo tev vajag to sajūtu, ka esi vismaz par kādu labāks, nevis dzīvo nožēlojamu dzīvi. Tāpēc drillē visu tēmu par alkāniem, kam nav sakara ne ar šo forumu, ne diskusiju.
uzskati mani par sabiedrības padibeni, kad es pieminēju kad es čupošanās tusēšanās vietā vienmēr esmu izvēlējies kauko iemācīties
KR083 @ 01.01.2026 14:40Šeit vispar nekam vairāk nav sakara ar šo diskusijas sākumu ? Un ok ja uzskati mani par sabiedrības padibeni, kad es pieminēju kad es čupošanās tusēšanās vietā vienmēr esmu izvēlējies kauko iemācīties, (saucamās blue collar lietas) te bija tādas kuras paņirgājas tikai un vēl pateica ka es neizmantoju savas smadzenes.
Tādēļ es te biju minējis, ka es sievietēm nepalīdzu. Kad sievietei ir dzīvē viss kārtībā, tad liela mute - nožēlojams, padibenis, bomārs utt. Kā kautkas notiek tā kucēna acis un grib lai izpalīdz. Citi grib būt varoņi un izglābt nabaga sievietei dienu, lūdzu, nav problēmu. Ka tikai mani liek mierā.
Es jau minēju ka es biju aizmirsis ka es 2 gadi atpakaļ vecajā profilā to uztaisīju. Bet arī es šo diskusiju netaisīju par sevi, bet gan par tādiem vīriešiem kopumā. Un es saku no sākuma diskusija bija kā nākās līdz man uzdeva jautājumu kādēļ man personīgi nav un nebūs ģimene, un tad šeit panesās viss šitas murgs.Pīķene @ 01.01.2026 15:20
Tu jau pats šo diskusiju izveidoji un tagad saki, lai tik tevi liek mierā? Tu šīs diskusijas veido gadiem. GADIEM! Nekas nemainās, tavā dzīvē viss ir konstants.
par tādiem vīriešiem kopumā
Nu kā to ņem mans zināšanu logs manās interesēs ir ļoti plašs. Bet ir lietas par kurām man vienkārši nevajag neko zināt. Piemēram kādēļ lai es tērētu laiku un sevi pielīdzinātu vīriem un tēviem, ja es nēesmu ne viens ne otrs?Diabolus @ 01.01.2026 16:54Autor, pamēģini kādreiz salīdzināt savu dzīvi ar veiksmīgiem uzņēmējiem, lieliskiem tēviem un vīriem, nevis ar dzērājiem un sērijveida apaugļotājiem.
Kopumā diskutēt ar tevi ir garlaicīgi. Tev ir ļoti šaurs zināšanu loks, tāpēc arī vari spriest tikai galējībās, bez niansēm. Tāpat arī neproti iedziļināties komentāros - piefiksē virspusējo informāciju, bet ideju nesaproti. Es tādu problēmu bieži novēroju tehniski domājošiem cilvēkiem.
Par vīrišķību… nu jā, būtu vēlams, ka vīrietis prot šo to mājās vai auto salabot. Bet ir vēl daudzas citas īpašības, kas piesaista (uzņēmība, erudīcija, saziņas prasmes, izskats, drosme, empātija…) Tehniskās prasmes vien nepadara par vīrieti. Grūti spriest, vai to tev neviens nestāstīja vai arī pats izvēlējies ignorēt, jo tu savas tehniskās prasmes pasniedz kā kaut ko, kas tevi padara labāku par citiem. ?
KR083 @ 01.01.2026 18:16Nu kā to ņem mans zināšanu logs manās interesēs ir ļoti plašs. Bet ir lietas par kurām man vienkārši nevajag neko zināt. Piemēram kādēļ lai es tērētu laiku un sevi pielīdzinātu vīriem un tēviem, ja es nēesmu ne viens ne otrs?
Es nepielīdzinu es saku ka man tādi cilvēki nepatīk.Pīķene @ 01.01.2026 19:08
Un kapēc tu pielīdzini sevi dzērājam, ja tāds neesi?
KR083 @ 01.01.2026 18:16Nu kā to ņem mans zināšanu logs manās interesēs ir ļoti plašs. Bet ir lietas par kurām man vienkārši nevajag neko zināt. Piemēram kādēļ lai es tērētu laiku un sevi pielīdzinātu vīriem un tēviem, ja es nēesmu ne viens ne otrs?
piecās tēmās. Un kā jau saku attīstu savu domāšanu tēmās kas man ir noderīgas un kuras mani interesē. Piemēram mani neinteresē sports, politika, botānika māksla, tad kādēļ lai es tērētu laiku uz tādām lietām?smūtijs @ 01.01.2026 19:53
Tev ir ļoti šaurs interešu loks un nav svarīgi, ka ir padziļinātas zināšanas 1-2 tēmās.
akul12 @ 01.01.2026 13:47
Tas tev atņem labu daļu cilvēku, pie tam, ja uzskati, ka dzērāji sākas no 1 glāzes. Atrast pilnīgu atturībnieci būs grūti.
KR083 @ 01.01.2026 14:26Nu kā kuram, šeit vairs runa neies par dzeršanu, kas vienam ir labs sarunu partneris tas otram neder. Es dzīvē kontaktējos tikai ar cilvēkiem ar kuriem man ir kopīgas intereses, Visi ko pazīstu ir auto mehāniķi un elektriķi. Tāpat arī darba vietā vienīgie ar kuriem darbā ikdienā pavadu laiku ir mehāniķi un elektriķi. Ar pārējiem man vienkārši nav par ko runāt.
KR083 @ 01.01.2026 20:32piecās tēmās. Un kā jau saku attīstu savu domāšanu tēmās kas man ir noderīgas un kuras mani interesē. Piemēram mani neinteresē sports, politika, botānika māksla, tad kādēļ lai es tērētu laiku uz tādām lietām?
Jekunee @ 01.01.2026 20:38
Ļoti daudzas sievietes nelieto pilnībā alkoholu , tikai to neafišē un tāpec rodas sajūta, ka viņu nav daudz patiesībā atrībnieki cilvēki ir ļoti daudz sabiedrībā , tikai neviens ar to nelielas .
Es esmu sekls un neizglītots. Tev neinteresēs. 👍smūtijs @ 01.01.2026 20:50
Un kādas ir tās 5 tēmas?
KR083 @ 01.01.2026 21:12Es esmu sekls un neizglītots. Tev neinteresēs. ?
KR083 @ 01.01.2026 20:32piecās tēmās. Un kā jau saku attīstu savu domāšanu tēmās kas man ir noderīgas un kuras mani interesē. Piemēram mani neinteresē sports, politika, botānika māksla, tad kādēļ lai es tērētu laiku uz tādām lietām?
pamato, kādēļ tu uzskati ka man ir laiks?patroneses @ 01.01.2026 21:54
Tāpēc ka tev ir laiks.
KR083 @ 01.01.2026 22:48pamato, kādēļ tu uzskati ka man ir laiks?