cilvēki kas lieto alkoholu parasti paliek vienkārši stulbi un pretigi. Vienigie kuriem apdzerušies cilvēki liekas forši un jautri ir tie kas paši ir apdzerušies. Daudzi kad ir skaidrā var domat normāli runat normāli bet kā iedzer tā viņu IQ ir mīnusā.. Man kā cilvēkam kam jau no bērnibas patīk izmantot smadzenes liekās stulbi kad kads grib tās sev atslēgt.Pīķene @ 29.12.2025 11:35
Tev gadijumā nav kaut kas traģisks dzīve noticis saistībā ar alko lietošanu?
Parunāt var arī skaidrā. Kādēļ vienmēr un visur jāiesaista alkohols tākā tā būtu svēta lieta? Alkohols ir vienkārši legālā narkotika. Nekad nepieņemšu cilvēkus kas to lieto, vai vispar jebkāda veida citas atkarību izraisošas vielas.akul12 @ 29.12.2025 11:50Pasēdēšanas nav nekāda matemātikas olimpiāde un cilvēkiem patīk parunāt stulbības, tenkas u.c tāda tā daba ir ?
Cits stāsts, ka ir cilvēki, kuriem dzerot aiziet jumts un neko neatceras... labu vai sliktu darījuši no tādiem gan jāturas pa gabalu.
KR083 @ 29.12.2025 11:46cilvēki kas lieto alkoholu parasti paliek vienkārši stulbi un pretigi. Vienigie kuriem apdzerušies cilvēki liekas forši un jautri ir tie kas paši ir apdzerušies. Daudzi kad ir skaidrā var domat normāli runat normāli bet kā iedzer tā viņu IQ ir mīnusā.. Man kā cilvēkam kam jau no bērnibas patīk izmantot smadzenes liekās stulbi kad kads grib tās sev atslēgt.
KR083 @ 29.12.2025 12:27Parunāt var arī skaidrā. Kādēļ vienmēr un visur jāiesaista alkohols tākā tā būtu svēta lieta? Alkohols ir vienkārši legālā narkotika. Nekad nepieņemšu cilvēkus kas to lieto, vai vispar jebkāda veida citas atkarību izraisošas vielas.
KR083 @ 29.12.2025 11:46cilvēki kas lieto alkoholu parasti paliek vienkārši stulbi un pretigi. Vienigie kuriem apdzerušies cilvēki liekas forši un jautri ir tie kas paši ir apdzerušies. Daudzi kad ir skaidrā var domat normāli runat normāli bet kā iedzer tā viņu IQ ir mīnusā.. Man kā cilvēkam kam jau no bērnibas patīk izmantot smadzenes liekās stulbi kad kads grib tās sev atslēgt.
akul12 @ 29.12.2025 10:12
Sievietēm uz klubiem slēpta slapja biksīte, visas tik stāsta, ka nepatīk... skaļi, rupji tēviņi, jāvaktē dzēriens... Pa starpai pastāsta šausmu stāstus...
Bet kā tajos pretīgajos klubos kivis (vienalga kas uzstājas) tā jādodas ķipa klausīties, dejot ideālā variantā ar draudzenēm... ? Pievelk tie rupjie tēviņi un viņu uzmanība.
smūtijs @ 29.12.2025 14:29
Tevi sieviete pameta dēļ rupja tēviņa un nevari pārdzīvot? Laikam tāpēc domā, ka visas, kā trakas ir pēc tādiem. ?
tas ka es esmu samācijies dzivē noderigas lietas lietas darit pats? Man nav vajadzīgi ne auto servisi ne santehniķi ne elektriķi ne celtnieki. ūdeni un elektrību varu pats savilkt, dzivokli remontu pats varu sataisit, gan rēģipsi saskruvēt gan gan gridas izklāt gan sienas noflīzēt. mašīnu salabot pats varu. Arī restaurēt, māku gan motorus parlasīt gan virsbuves krāsot, esmu pāris motociklus arī pats uzbuvējis. Jau no agras bērnības esmu izvēlējies iemaņu mācīšanos, kautko uzbuvēt uztaisit kautkadu tusiņu un citu veidu čupošanās vietā.Pīķene @ 29.12.2025 13:52
Un cik tālu tevi šis smadzenes aiznesušas?
KR083 @ 29.12.2025 15:04tas ka es esmu samācijies dzivē noderigas lietas lietas darit pats? Man nav vajadzīgi ne auto servisi ne santehniķi ne elektriķi ne celtnieki. ūdeni un elektrību varu pats savilkt, dzivokli remontu pats varu sataisit, gan rēģipsi saskruvēt gan gan gridas izklāt gan sienas noflīzēt. mašīnu salabot pats varu. Arī restaurēt, māku gan motorus parlasīt gan virsbuves krāsot, esmu pāris motociklus arī pats uzbuvējis. Jau no agras bērnības esmu izvēlējies iemaņu mācīšanos, kautko uzbuvēt uztaisit kautkadu tusiņu un citu veidu čupošanās vietā.
ir arī tādi kam pietiek tā viena vīna glāze vai alus pudele lai smadzenes jau sāktu bremzēt. Bet preškam vajadzīga ir tā viena vīna glāze? Ja slāpst ir daudz citu bezalkoholisku dzērienu ko lietot tā vīna vietā.smūtijs @ 29.12.2025 13:55
Jā, arī tie, kuri izdzer 1 vīna glāzi paliek stulbi (sarkasms). Tev liekas, ka visi vienmēr visur dzer. Tici man, ir tādi cilvēki ap 30 gadiem, kuri ar draugiem var satikties un tēju iedzert. Par to, ka izmanto smadzenes, vēl varētu pastrīdēties. ?
KR083 @ 29.12.2025 15:06ir arī tādi kam pietiek tā viena vīna glāze vai alus pudele lai smadzenes jau sāktu bremzēt. Bet preškam vajadzīga ir tā viena vīna glāze? Ja slāpst ir daudz citu bezalkoholisku dzērienu ko lietot tā vīna vietā.
KR083 @ 29.12.2025 15:06ir arī tādi kam pietiek tā viena vīna glāze vai alus pudele lai smadzenes jau sāktu bremzēt. Bet preškam vajadzīga ir tā viena vīna glāze? Ja slāpst ir daudz citu bezalkoholisku dzērienu ko lietot tā vīna vietā.
smaku gan var just.akul12 @ 29.12.2025 15:09
Ja bremzē pie vienas vīna glāzes, tad tās smadzenes nekad nav braukušas ?
Viena vīna glāzi pat nepamanīsi, ja kāds sāks komunikāciju.
un atkal kādēļ ir jābauda alkohols ja var baudīt arī bezalkoholiskus dzērienus? Redzi cik man alkohola nīdējam bus viedokļi to nelietot tik alkohola piekritējam būs viedokļi kādēļ to jālieto. Bezjēdzīga diskusija sanāk. Es palieku pie sava. Vienmer esmu bijis pret alkoholu un vienmer būšu pret alkoholu.smūtijs @ 29.12.2025 15:15
Nu tad tādiem iepriekš nav bijušas smadzenes, lai bremzētu pie 1 vīna glāzes. Šī tipiska dzērāja domāšana - kāda jēga no vienas vīnas glāzes ? normālā sabiedrībā vīnu bauda un tāpēc to nevajag daudz.
šaubos vai prot visu to pašu ko es. Bet tas nav neiespejami. Ja viņš ar savām prasmēm ir manā līmenī tad visu cieņu. Lai gan es cienu ari tādus vīriešus kuriem īsti nesanak bet vismaz cenšas sīkumus izdrīt, nomainīt eļļu mašīnai vai tekošu krānu vannas istabā. Vienīgie kurus necienu ir klauni šlipsītēs un žaketēs kas powerpointā tikai prezentāciju prot uztaisīt. Kad jasaskarās ar ikdienas problēmām, kaut lustrā spūldzi nomainīt, tā raud pēc elektriķa, jo pats nezin uz kuru pusi jāskruvē vaļā un kuru ciet.Pīķene @ 29.12.2025 15:05
Ok, man vīrs prot tieši visu to pašu. Tālāk?
KR083 @ 30.12.2025 22:42šaubos vai prot visu to pašu ko es. Bet tas nav neiespejami. Ja viņš ar savām prasmēm ir manā līmenī tad visu cieņu. Lai gan es cienu ari tādus vīriešus kuriem īsti nesanak bet vismaz cenšas sīkumus izdrīt, nomainīt eļļu mašīnai vai tekošu krānu vannas istabā. Vienīgie kurus necienu ir klauni šlipsītēs un žaketēs kas powerpointā tikai prezentāciju prot uztaisīt. Kad jasaskarās ar ikdienas problēmām, kaut lustrā spūldzi nomainīt, tā raud pēc elektriķa, jo pats nezin uz kuru pusi jāskruvē vaļā un kuru ciet.
KR083 @ 30.12.2025 22:42šaubos vai prot visu to pašu ko es. Bet tas nav neiespejami. Ja viņš ar savām prasmēm ir manā līmenī tad visu cieņu. Lai gan es cienu ari tādus vīriešus kuriem īsti nesanak bet vismaz cenšas sīkumus izdrīt, nomainīt eļļu mašīnai vai tekošu krānu vannas istabā. Vienīgie kurus necienu ir klauni šlipsītēs un žaketēs kas powerpointā tikai prezentāciju prot uztaisīt. Kad jasaskarās ar ikdienas problēmām, kaut lustrā spūldzi nomainīt, tā raud pēc elektriķa, jo pats nezin uz kuru pusi jāskruvē vaļā un kuru ciet.
Džinga @ 30.12.2025 23:57
nuu, vecīt, nebūs visi auto mehāniķi, kāds būs arī sētnieks un kādam būs jāsēž arī birojā. ir tomēr vērts iemācīties nedžadžot cilvēkus, tev visticamāk nemaz nav ne jausmas ko tieši dara tie klauni šlipsītēs. (ps. katrā profesijā noteikti ir arī klauni, par to nešaubos)
Pīķene @ 31.12.2025 06:01
Tas ir tāds ļoti novecojis viedoklis, ka īstie vīrieši ir smago darbu darītāji, un īsts vecis ir tāds, kurš māk mašīnu salikt no nulles. Jā, manā vīriešu preferencē ietilpst vīrietis, kurš māk izdarīt vīrišķīgas lietas. Taču neuzskatu, ka katram ir jāprot mašīnai eļļu nomainīt. Ir arī sievietes, kurām ir vienalga, vai to dara pašas vīrietis, vai kāds cits autoservisā. Tas ir pilnīgi tāpat, kā visām sievietēm nav jāprot gatavot.