KR083 @ 27.12.2025 20:12Es ar cilvēkiem komunicēju maz man viss kārtībā, bet iepriekš es biju minējis ka cilvēki dzīvo vadoties pēc saviem dzīvnieciskajiem instinktiem, un reku akul tikai to apliecināja, kad sievietēm sekss ir svarīgāks par draudzibu un emocionālajām velmēm
KR083 @ 27.12.2025 20:12Es ar cilvēkiem komunicēju maz man viss kārtībā, bet iepriekš es biju minējis ka cilvēki dzīvo vadoties pēc saviem dzīvnieciskajiem instinktiem, un reku akul tikai to apliecināja, kad sievietēm sekss ir svarīgāks par draudzibu un emocionālajām velmēm
KR083 @ 27.12.2025 21:15Man ar kolēģiem nav naidīgas attiecības. Es vienīgi nepiedalos nekādās darba vietas organizētajās aktivitātēs.
Neinteresē mani nekādi publiski pasākumi un publiskas cilvēku čupošanās. Piemēram arī ar laukā iešanu. Kad pilsētā viss ir kluss un mierigs nav problēmu iet pavazāties. Ja piemēram ir pilsētas svētki, tajās dienas es pazudu, nekur mani nevar sastapt.Jekunee @ 28.12.2025 00:30
Tev ir apzināta izvairišanās no cilvekiem. Ar draugiem nekur neej un neko kopīgu nedari. Jautajums kāpēc izvairies no cilvekiem un sabiedrības? Vai varbūt sabiedrība no tevis novēršas? Tads ir jautājums man par tevi!
KR083 @ 28.12.2025 15:48Neinteresē mani nekādi publiski pasākumi un publiskas cilvēku čupošanās. Piemēram arī ar laukā iešanu. Kad pilsētā viss ir kluss un mierigs nav problēmu iet pavazāties. Ja piemēram ir pilsētas svētki, tajās dienas es pazudu, nekur mani nevar sastapt.
patroneses @ 28.12.2025 20:26
Te izskatās pēc smagām vardarbības sekām. Pareizi būtu šādus gadījumus izmeklēt līdzīgi kā izmeklē slepkavības. Atrast vainīgos un piespriest bargus sodus. Iespējams tās bija bērudārza audzinātājas, skolotājas...
jebšu ir sociāli cilvēki un ir tādi kas nav sociāli, par to neaizdomājaties? Protams sociālie ir vairāk nekā tie kas nav sociali tapec tas ir dabiski ka 20 cilvēkiem patiks aiziet uz baļļuku un rivēties vienam gar otru, bet piemeram 2 izvēlēsies mājas sēdēt.patroneses @ 28.12.2025 20:26
Te izskatās pēc smagām vardarbības sekām. Pareizi būtu šādus gadījumus izmeklēt līdzīgi kā izmeklē slepkavības. Atrast vainīgos un piespriest bargus sodus. Iespējams tās bija bērudārza audzinātājas, skolotājas...
KR083 @ 28.12.2025 21:27jebšu ir sociāli cilvēki un ir tādi kas nav sociāli, par to neaizdomājaties? Protams sociālie ir vairāk nekā tie kas nav sociali tapec tas ir dabiski ka 20 cilvēkiem patiks aiziet uz baļļuku un rivēties vienam gar otru, bet piemeram 2 izvēlēsies mājas sēdēt.
Plus vēl jūsu izmeklēšanai - runājot par to rīvēšanos tusiņos - man nepatīk arī ja man pieskarās kāds.
Galvenais iemesls kādēļ es esmu pasākumu nīdējs jo tādos lielākā daļa ir apdzērušies deģenerāti. Nu kā jau latvieši - alkohols dieva vietā alkoholisms reliģija. Un man Nepatīk dzērāji un man nepatīk būt vietās kur cilvēki lieto alkoholu.smūtijs @ 28.12.2025 21:41
Es pazīstu dažus nesociālus cilvēkus, bet pat tie nav tik lieli cilvēku un pasākumu nīdēji kā tu. Jā, visos pasākumos cilvēki rīvējas viens gar otru (sarkasms). Labi, mēs sapratām, ka esi sēne, draugu tev nav un cilvēku klātbūtne izraisa riebumu. Vienīgā vieta, kurā vari izlikt emocijas ir forums ?
KR083 @ 28.12.2025 22:14Galvenais iemesls kādēļ es esmu pasākumu nīdējs jo tādos lielākā daļa ir apdzērušies deģenerāti. Nu kā jau latvieši - alkohols dieva vietā alkoholisms reliģija. Un man Nepatīk dzērāji un man nepatīk būt vietās kur cilvēki lieto alkoholu.
KR083 @ 28.12.2025 21:27jebšu ir sociāli cilvēki un ir tādi kas nav sociāli, par to neaizdomājaties? Protams sociālie ir vairāk nekā tie kas nav sociali tapec tas ir dabiski ka 20 cilvēkiem patiks aiziet uz baļļuku un rivēties vienam gar otru, bet piemeram 2 izvēlēsies mājas sēdēt.
Plus vēl jūsu izmeklēšanai - runājot par to rīvēšanos tusiņos - man nepatīk arī ja man pieskarās kāds.
Tieši tā ir fucked up domāšana. "Visi tā dara, man arī jāpielāgojās visiem" Nē, katram ir jābūt savai galvai uz pleciem un savai individuālai domāšanai. Ja man kautkas nepatīk es to nedaru neskatoties uz to ko "visi" dara. Tieši tā arī ar tiem pasākumiem - Visi tur iet nodzerties un koļīties. Redz tie visi to dara jo tādas lietas viņiem patīk, un un interesē. Mani savkārt tas neinteresē tādēļ uz tādām vietām neeju.smūtijs @ 28.12.2025 22:33Sorry, bet izskatās, ka esi kaut kāds memmis, tas viņam nepatīk un tas viņam nepatīk. 35 gadi un nesaproti vēl, ka dzīvē nenotiek viss kā mēs gribam, tāpēc ir jāpielāgojas situācijām, nevis jāslēpjas.
Es nekad neesmu teicis ka es ienīstu visu un visus un ka sievietes ir seklas. To jūs šeit paši izdomājāt. Bet jā pret alkoholu un alkoholiķiem man ir naids. Nevēlos ar lietotājem nekādu kontaktu dzīvē.Krišjānis Kariņš @ 28.12.2025 22:37
Es arī sevi uzskatu par nesociālu (reti eju uz pasākumiem, šaurs draugu loks utt.), bet tev ir pilnīgi cits gadījums - ienīsti visu un visus, visi tavi komentāri ir par to cik ļoti kādu/kaut ko ienīsti/cilvēki ir dzīvnieki/sievietes seklas/nav jēgas neko dzīvē darīt/bla bla. Man kā nesociālam cilvēkam bez mentālām problēmām nav tāda riebuma pret pilnīgi visu, nav totālas nolemtības sajūtas dzīvē. Tev tas viss ir. Neskatoties uz izskatu un citiem te jau pārrunātajiem apstākļiem, es neredzu kā kāda sieviete varētu tevi izturēt attiecībās, 24/7 klausīties nepārtrauktā čerņā.
Krišjānis Kariņš @ 28.12.2025 21:20
Idejai piekrītu, bet statistiski bērni visbiežāk ar vardarbību saskaras ģimenē, no vecākiem. Nevis skolā u.tml. Autors jau rakstīja, kā ome viņu nodirš. Tā ome ir audzinājusi arī autora māti un arī velns zina kā ir izaudzinājusi, un kā viņa savukārt bērnībā audzināja autoru. Viss tur gan jau ir dziļā dirsā, tāpēc autors joprojām izolējas no pilnīgi visiem, ieskaitot no ģimenes.
KR083 @ 28.12.2025 22:45Tieši tā ir fucked up domāšana. "Visi tā dara, man arī jāpielāgojās visiem" Nē, katram ir jābūt savai galvai uz pleciem un savai individuālai domāšanai. Ja man kautkas nepatīk es to nedaru neskatoties uz to ko "visi" dara. Tieši tā arī ar tiem pasākumiem - Visi tur iet nodzerties un koļīties. Redz tie visi to dara jo tādas lietas viņiem patīk, un un interesē. Mani savkārt tas neinteresē tādēļ uz tādām vietām neeju.
Biezlape @ 28.12.2025 22:52Vai Tu lūdzu vari uzrakstīt kādu mūziku klausies, kādas filmas vai seriālus skaties un kādas grāmatas lasi?
Varbūt vari nosaukt Top 3 no mīļākajām dziesmām, filmām un grāmatām?
Nē viss ir skaidrs. Es tev cilvēcīgi pateicu ka es neeju uz sabiedriskiem pasākumiem dēļ alkohola un alkoholiķiem, tad tu mani vēl tā iemesla dēļ nosauci par memmīti, un tagad vēl pretīgs cilvēks esmu. Laikam personiski aizskāru, pati varbūt esi tusētāja kurai vajag to piektdienu bārā ar aliņu rokās. 😀smūtijs @ 28.12.2025 23:00
Pēdējais komentārs no manis, iemācies lasīt, nevis visu interpretēt pa savam. Izlasi, ko iepriekšējā ierakstā rakstīju. Atkārtošos, tu esi pretīgs cilvēks un izskatās, ka tāds arī paliksi. Turpini pūt savā burbulī un domāt, ka visi apkārt ir slikti un tu viena tāda sniegpārsliņa.