Vīrietis dzīvo ar vecākiem?

Reitings 193
Reģ: 17.10.2025
Tātad, ko jūs domājat par vīriešiem kuri dzīvo ar vecākiem? 😃
Nesen parunājos ar paziņu no tīņu gadiem. Protams bij jautājumi par dzīvi, un uzpeldēja jautājums vai es dzīvoju vēl tur pat, (ar vecākiem) uz ko atbildēju "jā." Viņa noteica ka man vajadzētu īrēt dzīvokli. Uz jautājumu ko es tādējādi pierādīšu? -"Citiem liksies vīrišķīgāks!"
Tiešām tā ir? 😀
Es piemēram savā situācijā neredzu vajadzību atdot pusi algas kādam lai varētu svešā dzīvoklī viens dzīvot, piebildīšu nav man ģimene, un arī nekad nebūs ģimene. Kā arī, mājas es esmu tikai lai nomazgātos un pārnakšņotu.
07.12.2025 22:45 |

Reitings 193
Pīķene @ 26.12.2025 11:26

Nākamais lūznis arī nav ambīcijas.
Man ir. Tev jāmācās saprast ka ne visi cilvēki dzīvo pēc vienāda dzīves modeļa. Katrs savu dzīvi kārto kā vēlās vai ņemot vērā apstākļus kādos dzīvo.
Un jūs te lielās bļāvējas, kas uzskata ka normāls vīrietis ir tikai kāda biznesa īpašnieks, ar investīcijām un jaunu mašīnu ik pēc 2 gadi un ikkgadējiem ceļojumiem uz turciju/ maltu, bet pārējie ir lupatas un nožēlojami bomži - Esat vienkārši kā saka, tā skaļā minoritāte. Pilna pakaļa ir ar šoferiem/kurjeriem, mehāniķiem, pārdevējiem rūpnīcas strādniekiem, celtniekiem kuriem ir gan draudzenes gan sievas un nav nekādu problēmu.
26.12.2025 11:46 |

Reitings 174
Reģ: 09.12.2025
KR083 @ 26.12.2025 11:46
Man ir. Tev jāmācās saprast ka ne visi cilvēki dzīvo pēc vienāda dzīves modeļa. Katrs savu dzīvi kārto kā vēlās vai ņemot vērā apstākļus kādos dzīvo.
Un jūs te lielās bļāvējas, kas uzskata ka normāls vīrietis ir tikai kāda biznesa īpašnieks, ar investīcijām un jaunu mašīnu ik pēc 2 gadi un ikkgadējiem ceļojumiem uz turciju/ maltu, bet pārējie ir lupatas un nožēlojami bomži - Esat vienkārši kā saka, tā skaļā minoritāte. Pilna pakaļa ir ar šoferiem/kurjeriem, mehāniķiem, pārdevējiem rūpnīcas strādniekiem, celtniekiem kuriem ir gan draudzenes gan sievas un nav nekādu problēmu.

Es jau, laikam, jau kuro reizi prasu, kapēc vispār pastāv šī diskusija, turklāt kā izrādās ne pirmo reizi, ja esi apmierināts ar to modeli, kādā dzīvo? Tas ir tā ļoti pretrunīgi.
Tu kaut kā brauc no viena grāvja otrā. Es nedomāju, ka visas sievietes uzskata, ka īsts vīrietis ir tāds, kādu noraksturoji. Un patiesībā to jau arī šeit tev neviens nemēģina pateikt. Te pamatā runa ir par attieksmi pret dzīvi kopumā. Un te atkal jāatgriežas pie sākotnējā - ja esi apmierināts ar to modeli kādā dzīvo, tad kamdēļ tevis paša radīts temats? Ne pirmais un ne pēdējais.
26.12.2025 11:57 |

Reitings 463
Reģ: 28.01.2025
Pīķene @ 26.12.2025 10:52

Es gan nekur neesmu postulējusi, ka man būtu ideāla dzīve. Bet nu dzīvot bez ambīcijām un pastāvības savos 30+ ir nožēlojami kā vīrietim.

Tak ir ambīcijas un pastāvība. Divas mašīnas un mocis - tās ir ambīcijas un patāvība.
Gan jau vēl kāda ambīcija ir.
Te nožēlojami nozīmē to, ka sieviete nožēlo, ka re vīrietim nav pienācīga izmisuma.
26.12.2025 12:15 |

Reitings 193
Pīķene @ 26.12.2025 11:57

Es jau, laikam, jau kuro reizi prasu, kapēc vispār pastāv šī diskusija, turklāt kā izrādās ne pirmo reizi, ja esi apmierināts ar to modeli, kādā dzīvo? Tas ir tā ļoti pretrunīgi.
Tu kaut kā brauc no viena grāvja otrā. Es nedomāju, ka visas sievietes uzskata, ka īsts vīrietis ir tāds, kādu noraksturoji. Un patiesībā to jau arī šeit tev neviens nemēģina pateikt. Te pamatā runa ir par attieksmi pret dzīvi kopumā. Un te atkal jāatgriežas pie sākotnējā - ja esi apmierināts ar to modeli kādā dzīvo, tad kamdēļ tevis paša radīts temats? Ne pirmais un ne pēdējais.
1. es jau biju aizmirsis ka toreiz 2023 līdzigu tēmu taisīju.
2.Diskusija vispar bija par vīriešiem kā tādiem nevis mani personīgi, un lai man personīgi ļečītu virsū ka nedzīvoju pēc sabiedrības noteiktajiem noteikumiem un standartiem.
3. Šajā pat diskusijā tika minēts ka Latvijā vīrieši nevar atļauties sievieti un ģimeni, tādēļ latvietes izvēlās arzemniekus. Un tākā vairums latvijas vīrieši ir strādnieki nevis vakdes locekļi uzņēmēji un biznesmeņi tad arī nopratu, ka pēc jūsu uzskatiem latviešu sievietēm vajag tos augstākā gala vīriešus nevis "rabotņikus"
26.12.2025 12:54 |

Reitings 3676
Reģ: 11.04.2023
Nepietiek būt tikai biznesmenim, savādāk sievietes tikai aptīrīs 😁
26.12.2025 13:06 |

Reitings 1402
Reģ: 29.04.2021
KR083 @ 26.12.2025 09:48
Es nekad nesapratīšu cilvēkus kuriem nav hobiju kuriem brīvdienas parit sēžot mājās, vai lielākā brīvdienu izklaide ir aizraukt gar jūru pastaigāt, un vienlaicīgi bļaut uz saviem knēveļiem lai neņem rokās suņa kakas un nelien pie ūdens.

Bet tad kāpēc šī diskusija ? Tev taču viss apmierina. Viss taču ir labi un tā var arī tālāk dzīvot .
26.12.2025 13:13 |

Reitings 1402
Reģ: 29.04.2021
KR083 @ 26.12.2025 12:54
2.Diskusija vispar bija par vīriešiem kā tādiem nevis mani personīgi, un lai man personīgi ļečītu virsū ka nedzīvoju pēc sabiedrības noteiktajiem noteikumiem un standartiem.
3. Šajā pat diskusijā tika minēts ka Latvijā vīrieši nevar atļauties sievieti un ģimeni, tādēļ latvietes izvēlās arzemniekus. Un tākā vairums latvijas vīrieši ir strādnieki nevis vakdes locekļi uzņēmēji un biznesmeņi tad arī nopratu, ka pēc jūsu uzskatiem latviešu sievietēm vajag tos augstākā gala vīriešus nevis "rabotņikus"

Tik ļoti aprobežota domāšana , nezinu nevienu ģimenes modeli ,kur vīrietis ir vienīgais apgādnieks un sieva sēž uz kakla . Lielākā daļa sieviešu strādā un pelna vienlīdzīgi kā vīrieši.
26.12.2025 13:14 |

Reitings 38
Reģ: 13.11.2021
manis pēc var būt arī rabotņiks bet tikai lai nesēž uz vecāku kakla, kā Tu
26.12.2025 14:09 |

Reitings 193
danielaaaa @ 26.12.2025 14:09
manis pēc var būt arī rabotņiks bet tikai lai nesēž uz vecāku kakla, kā Tu
es no vecākiem naudu neprasu.
26.12.2025 14:28 |

Reitings 463
queen2820 @ 26.12.2025 13:14

Tik ļoti aprobežota domāšana , nezinu nevienu ģimenes modeli ,kur vīrietis ir vienīgais apgādnieks un sieva sēž uz kakla . Lielākā daļa sieviešu strādā un pelna vienlīdzīgi kā vīrieši.

Vienlīdzīgi var būt pelna, bet tērē nevienlīdzīgi. Tieši tāpēc vīrieši nevar atļauties efektīgas sievietes.
Skaidrs ka efektīgas ir dārgas. Bet cik lielas izmaksas ir neefektīgai sievietei? Efektīgās lai meklējas pa ārzemēm. Šeit tādas nenoderēs.
26.12.2025 15:48 |

Reitings 174

Tu abas diskusijas esi caurvijis caur sevi un savu dzīvi. Tapēc visai loģiski, ka komentē tieši par tevi. Tematos nav vispārinājuma.
Es, godīgi sakot, nesaprotu, ko šeit jāsaprot ar "atļauties sievieti".
26.12.2025 16:23 |

Reitings 174
KR083 @ 26.12.2025 14:28
es no vecākiem naudu neprasu.

Tavi vecāki atbalsta to, ka dzīvo pie viņiem? Nav kaut kā likuši zināt, ka tev pašam būtu jāuzsāk dzīvot atsevišķi? Mani interesē vecāku nostāja.
26.12.2025 16:26 |

Reitings 193
Pīķene @ 26.12.2025 16:23

Tu abas diskusijas esi caurvijis caur sevi un savu dzīvi. Tapēc visai loģiski, ka komentē tieši par tevi. Tematos nav vispārinājuma.
Es, godīgi sakot, nesaprotu, ko šeit jāsaprot ar "atļauties sievieti".
Paripini uz leju, tur viena pateica ka latvijā problēmas ar dzimstību jo latvieši nevar atļauties sievietes tāpēc sievietes izvēlās ārzemniekus. kautkā tā. Un nē man māte neko nesaka. Kad biju jaunāks savos 20+ gados tad ieminējas, kad viņai būšot mazbērni kautko tādu jo viņas kolēģēm tur ir meitas kas dzemdē pa labi pa kreisi. bet nu tagad jau sapratusi ka man dzīvē tādas lietas nebūs tapēc tādas tēmas kā attiecibas ģimeme, bērni vispār neiet cilātas.
26.12.2025 16:33 |

Reitings 38
Reģ: 13.11.2021
Tu no algas kaut ko viņiem iedod? Nu kaut vai produktus kaut kādus nopērc?
26.12.2025 16:54 |

Reitings 3676
Reģ: 11.04.2023
KR083 @ 26.12.2025 16:33
Paripini uz leju, tur viena pateica ka latvijā problēmas ar dzimstību jo latvieši nevar atļauties sievietes tāpēc sievietes izvēlās ārzemniekus. kautkā tā. Un nē man māte neko nesaka. Kad biju jaunāks savos 20+ gados tad ieminējas, kad viņai būšot mazbērni kautko tādu jo viņas kolēģēm tur ir meitas kas dzemdē pa labi pa kreisi. bet nu tagad jau sapratusi ka man dzīvē tādas lietas nebūs tapēc tādas tēmas kā attiecibas ģimeme, bērni vispār neiet cilātas.

Vajadzēja koļīt mātes kolēģu meitas, kuras 20 gados dzemdēja pa labi vai kreisi....
Tām standarti piezemēti un dzemdēja no apsarga, celtnieka, bezdarbnieka... Kuras 30+ gados izvēlas dzemdēt jau ir ar lielākām prasībām.
26.12.2025 16:57 |

Reitings 174
KR083 @ 26.12.2025 16:33

Es lasiju to komentāru, jā. Bet vienalga nesapratu to atļaušanos.
Vecāki atmetuši visas cerības. Es domāju, ka viņiem mazliet sirds nosāp. Īpaši, ja esi vienīgais bērns.
26.12.2025 17:23 |

Reitings 463
Principā uz trijiem vīriešiem vienu mazefektigu sievieti var būt arī varētu atļauties.
visi trīs sametās, uzbūvē smuku māju un piesaista vienu sievieti. Tad tikai viena viruve, visi plaukti pieskrūvēti, krāni salaboti, nav vienmuļības sievietei.
Ja nebūtu sievietes arī ne slikti - kopā jautrāk un lētāka apkure un varētu politiku apspriest pie alus kausiem, datorspēli tīklā uzraut.
26.12.2025 17:36 |

Reitings 193
Pīķene @ 26.12.2025 17:23

Es lasiju to komentāru, jā. Bet vienalga nesapratu to atļaušanos.
Vecāki atmetuši visas cerības. Es domāju, ka viņiem mazliet sirds nosāp. Īpaši, ja esi vienīgais bērns.
Tā arī laikam bija domāts ka Latviešu "rabotņiki" nespēj uzturēt pa savu algu sievieti un vel bērnu majās. Tadēļ nevar atļauties sev sievieti financiāli. Vienreiz šeit pat forumā redzēju komentāru, kur tas pats akul vai kads cits ieteica sievietei pašai atrast labi pelnošu darbu un pelnīt naudu pašai, uz ko tā sieviete atbildēja: "Ja man pašai jāstrādā tad man vīrietis nafig nav vajadzīgs."
Tāda ir domāšana cilvēkiem, neko nepadarīsi.
Un jā, noteikti ka māte ir atmetusi cerības par vedeklu un mazbērniem. Bet nu kā i, tā i.
26.12.2025 19:40 |

Reitings 174
KR083 @ 26.12.2025 19:40
Tā arī laikam bija domāts ka Latviešu "rabotņiki" nespēj uzturēt pa savu algu sievieti un vel bērnu majās. Tadēļ nevar atļauties sev sievieti financiāli. Vienreiz šeit pat forumā redzēju komentāru, kur tas pats akul vai kads cits ieteica sievietei pašai atrast labi pelnošu darbu un pelnīt naudu pašai, uz ko tā sieviete atbildēja: "Ja man pašai jāstrādā tad man vīrietis nafig nav vajadzīgs."
Un jā, noteikti ka māte ir atmetusi cerības par vedeklu un mazbērniem. Bet nu kā i, tā i.

Sievietes ir dažādas un viņu vajadzības arī. Tādas, kuras vīrieša vērtību redz tikai caur materiālu vai finansiālu labumu ir bijušas un būs vienmēr. Ja tas ir vienīgais, kas tevi attur no attiecību veidošanas, tad es tomēr mudinātu nepakļauties šādai aplamai nostājai, ka visām vajag CEO un dāvanā bembi.
26.12.2025 20:39 |

Reitings 87
Reģ: 12.06.2025
KR083 @ 26.12.2025 19:40

Ko tu vari citēt nemitīgi vienu un to pašu komentāru četras reizes man škiet ka jau minēji. Beidz atrunas citēt ar citu cilvēku komentāriem. Labi redzams, ka rakursu novirzi no sevis uz citiem, citi tie vainīgie sievietes vainīgas, bet tev pašam viss ok
😀
26.12.2025 20:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits