KR083 @ 25.12.2025 18:03Man paziņas un bērnības draugi kuriem tagad ir "pašiem savi" dzīvokļi arī nav sūri grūti strādājuši lai pie tiem tiktu. Pa lielam visi dzīvo savos bērnības dzīvokļos, jo kam senči uz māju nopirka un dzīvokli atstāja viņam, kam mutere brūtgānu atrada, pārvācas pie tāuz citu pilsētu un dzīvokli dēlam atstāja, kam ome par vecu lai viena dzivotu, un smainās vietām - dēls omes dzīvoklī un ome pie savas meitas sava mazbērna istabā ieņem vietu...
Nemērķēju, vienkārši dzīvoju.Pīķene @ 25.12.2025 18:06
Es tā saprotu, ka tu mērķē uz to pašu.
Malacis. 👍danielaaaa @ 25.12.2025 18:04es to minēju tikai un vienīgi, kā piemēru, man pašai piemēram patīk gleznot un ģitāru spēlēt
KR083 @ 25.12.2025 18:09Nemērķēju, vienkārši dzīvoju.
Katrs dzīvo savādāk. Un tēma bija no sākuma pa tēmu pirmās lapas. Pēc tam šeit panesās beztēma, psiholoģija, nodiršana utt 😀Pīķene @ 25.12.2025 18:11
Kaut kā tā...nezinu... vienveidīgi, skumji un mazliet nožēlojami izklausās no malas tā dzīvot.
Es gan nezinu kamdēļ īsti tā tēma, jo pats it kā esi apmierināts ar esošo dzīvesveidu. Vai tomēr nē?
Neviens tevi nenodirš bet mēģina pateikt to, ka tā, kā dzīvo pašlaik tas nav normāli. Naudu, kuru tu pašlaik ietaupi, kapā līdzi nepaņemsiKR083 @ 25.12.2025 18:15Katrs dzīvo savādāk. Un tēma bija no sākuma pa tēmu pirmās lapas. Pēc tam šeit panesās beztēma, psiholoģija, nodiršana utt ?
KR083 @ 25.12.2025 17:51Ne gluži metinātājs. Un nevajag piesiet man tēmas/ rakstus kurus neesmu veidojis šajā vietnē ilgi nebiju rādijies.
Man ir 2 moči un divas mašinas, vienai no tām ir 43 gadi. Domā man kautkas baigi ietaupās?danielaaaa @ 25.12.2025 18:18Neviens tevi nenodirš bet mēģina pateikt to, ka tā, kā dzīvo pašlaik tas nav normāli. Naudu, kuru tu pašlaik ietaupi, kapā līdzi nepaņemsi
KR083 @ 25.12.2025 17:51Ne gluži metinātājs. Un nevajag piesiet man tēmas/ rakstus kurus neesmu veidojis šajā vietnē ilgi nebiju rādijies.
Pīķene @ 25.12.2025 18:01
Un kas nekaitētu autoram uz tām pašām ārzemēm aizbraukt? Būtu jauna vide, kaut ko jaunu iegūtu, beigās vel pašam savs īpašums.
Es personīgi vīrietis 32 gadi dzīvoju kopā ar vecākiem un esmu saņēmis no sievietēm komentārus ka tas nav normāli ka man tajā vecumā vajadzēja sen jau īrēt dzīvokli un ka es braucu ar vecu auto, normāli veči paņem Mogo kredītā jaunāku, vajagot "attistities" bet es to nedaru.KristapsM rakstija šo komentāru 14.10.2023
Jekunee @ 25.12.2025 18:39
Kristaps jau citā tēmā gadus atpakaļ minēja, ka viņam riebjas izbraukt no Dobeles sādžas ārā , nepatīkot pamest mājas un šo pilsētu. Viņam NEPATĪK vides un lokācijas maiņa. Līdz ar to autors arī nekur netaisās braukt prom, jo šeit pat ir gana labi dzīvot.? Palasi pārējās viņa diskusijas , profili ir šajā lapā pieminēti Krišjāņā komentārā.
Liela vai visa daļa Dobeles Kristapa profilu.
KristapsM
KKM83
KR083
Chris083
KM91
KM.91
Min91
Luusis
Tev tas viss baigi vajadzīgs, ka bez tā dzīvot nevari? Pārdod un būs lieka nauda. Tev mēģina pateikt to, ka ir jābeidz ņemt pie sirds idioti kuri saka kaut ko par tavu izskatu. Pasūti nahuj. Tev mēģina paskaidrot to, ka jāsāk dzīvot patstāvīgi nevis jāsēž vecākiem uz kakla. Jā pašā sākumā pasmagi bet ar laiku aizies. Kad ar draugu ievācāmies pirmajā dzīvoklī tad tur mēbeļu nebija izņemot virtuves iekārtu un galdu. Kādu laiku pat gulējām uz piepūšamā matrača jo gultas nebija, bet ar laiku par abiem kaut kā sakrājām naudu un sapirkām mēbeles. Parādot to, ka spēj dzīvot patstāvīgi iespējams piesaistīsi sev arī kādu sievieti. Ar naudu arī būs vieglāk jo nebūsi vairs viens patsKR083 @ 25.12.2025 18:29Man ir 2 moči un divas mašinas, vienai no tām ir 43 gadi. Domā man kautkas baigi ietaupās?
Un bija gan šeit nodiršana un psihi, jo es man te sāka sniegt neprasītas psiholoģijas stundas un es atteicos tās uzklausīt. un tad sākās vairāku lapu garumā nodiršana.
KR083 @ 25.12.2025 18:28Domā ko gribi.
Pīķene @ 25.12.2025 18:54
Nu labi, lai dzīvo. Bet kamdēļ tēma, ja viss apmierina?
Puse no tā nav manējie jo es biju divas tēmas uztaisijis 2023 gadā. Tad es labu laiku nebiju šeit rādījies, bet visu kas aizdomīgs, veļ uz mani, bet nu lai jau, ja reiz cilvēkam tā vieglāk dzīvotPīķene @ 25.12.2025 18:54
Nu labi, lai dzīvo. Bet kamdēļ tēma, ja viss apmierina?
Vispār jā man tas ir vajadzīgs. Tas ir mans hobijs mana aizraušanās.danielaaaa @ 25.12.2025 18:57Tev tas viss baigi vajadzīgs, ka bez tā dzīvot nevari? Pārdod un būs lieka nauda. Tev mēģina pateikt to, ka ir jābeidz ņemt pie sirds idioti kuri saka kaut ko par tavu izskatu. Pasūti nahuj. Tev mēģina paskaidrot to, ka jāsāk dzīvot patstāvīgi nevis jāsēž vecākiem uz kakla. Jā pašā sākumā pasmagi bet ar laiku aizies. Kad ar draugu ievācāmies pirmajā dzīvoklī tad tur mēbeļu nebija izņemot virtuves iekārtu un galdu. Kādu laiku pat gulējām uz piepūšamā matrača jo gultas nebija, bet ar laiku par abiem kaut kā sakrājām naudu un sapirkām mēbeles. Parādot to, ka spēj dzīvot patstāvīgi iespējams piesaistīsi sev arī kādu sievieti. Ar naudu arī būs vieglāk jo nebūsi vairs viens pats