Vīrietis dzīvo ar vecākiem?

Reitings 193
Reģ: 17.10.2025
Tātad, ko jūs domājat par vīriešiem kuri dzīvo ar vecākiem? 😃
Nesen parunājos ar paziņu no tīņu gadiem. Protams bij jautājumi par dzīvi, un uzpeldēja jautājums vai es dzīvoju vēl tur pat, (ar vecākiem) uz ko atbildēju "jā." Viņa noteica ka man vajadzētu īrēt dzīvokli. Uz jautājumu ko es tādējādi pierādīšu? -"Citiem liksies vīrišķīgāks!"
Tiešām tā ir? 😀
Es piemēram savā situācijā neredzu vajadzību atdot pusi algas kādam lai varētu svešā dzīvoklī viens dzīvot, piebildīšu nav man ģimene, un arī nekad nebūs ģimene. Kā arī, mājas es esmu tikai lai nomazgātos un pārnakšņotu.
07.12.2025 22:45 |

Reitings 430
Reģ: 20.02.2024
Nu jā man tādā ziņā nekas nav mainijies jā.

Ne tikai tādā ziņā, bet arī dažādā citā ziņā. Piemēram:
- joprojām dzīvo bērnības mājās, gan jau tajā pašā istabā
- joprojām dzīvo ar toksisku omi, kas tevi pazemo
- vispār nesaskati nekādu problēmu ar iepriekšējo punktu, pat atkārto viņas replikas publiski un stāsti kā tam pilnīgi piekrīti
- joprojām nevari sevi nodrošināt
Es nesaprotu kā tu kā cilvēks vari joprojām dzīvot pie vecākiem/vecvecākiem savā vecumā. Turklāt kad jums ir tik sliktas attiecības, ka tu mājās ierodies tikai nakti pārgulēt (bet tāpat ome atrod izdevību iesprausties un tev uzdirst). Nezinu vai dzīve tevi jau tik tālu notrulinājusi, ka tev ir totāla apātija par visu, bet nedomāju ka vidusmēra cilvēks varētu gadiem dzīvot tādos apstākļos un nesākt ienīst savu dzīvi, pats sevi un visu.
18.12.2025 23:51 |

Reitings 1472
Reģ: 15.07.2023
Diabolus @ 18.12.2025 13:29

Forša statistika. Tikai ko tas pierāda? Ka lietotnē, kur fakts Nr.1 ir izskats, visu izšķir izskats? Revolucionāri…
Lūk, te vēl interesanta statistika… Pēc jaunākajiem ASV pētījumiem iepazīšanās vietnes izmanto nedaudz virs 50 % iedzīvotāju 18-29 vecuma grupā un nepilni 40 % 30-49 vecuma grupā. Starp pāriem, kuri apprecējās šogad, nepilni 30 % saziņu uzsāka kādā lietotnē. Otrs populārākais iepazīšanās veids - caur draugu draugiem, kam seko darba vieta.

Iepazīšanās vietnēs ir daudz vientuļo māmiņu, kuru standarti ir ievērojami zemāki nekā sievietēm bez bērniem. Tas arī izskaidro tos 27%, jo sievietēm bez bērniem (it īpaši pirms 30) prasības ir ļoti augstas. Nesen par šo arī runāja Whatever podkāstā, kur vairākām sievietēm +/-20 gadu vecumā piedāvāja "pasvaipot" un viņas noraidīja pilnīgi visus pretendentus. Viena pat noraidīja 100+ kandidātus (varbūt pat visus 200). Tie nav ne 5, ne 10 procenti. Tā ir apaļa nulle. Gan jau mājās apstākļos viņas kādu arī izvēlās un tad beigās vidējais sanāk kādi 0.001%. Vispār par šo jautājumu sāka rakstīt jau pirms vairākiem gadiem. Tādi skaitļi nebūt nav pārsteigums.
19.12.2025 02:54 |

Reitings 193
Krišjānis Kariņš @ 18.12.2025 23:51

Ne tikai tādā ziņā, bet arī dažādā citā ziņā. Piemēram:
- joprojām dzīvo bērnības mājās, gan jau tajā pašā istabā
- joprojām dzīvo ar toksisku omi, kas tevi pazemo
- vispār nesaskati nekādu problēmu ar iepriekšējo punktu, pat atkārto viņas replikas publiski un stāsti kā tam pilnīgi piekrīti
- joprojām nevari sevi nodrošināt
Es nesaprotu kā tu kā cilvēks vari joprojām dzīvot pie vecākiem/vecvecākiem savā vecumā. Turklāt kad jums ir tik sliktas attiecības, ka tu mājās ierodies tikai nakti pārgulēt (bet tāpat ome atrod izdevību iesprausties un tev uzdirst). Nezinu vai dzīve tevi jau tik tālu notrulinājusi, ka tev ir totāla apātija par visu, bet nedomāju ka vidusmēra cilvēks varētu gadiem dzīvot tādos apstākļos un nesākt ienīst savu dzīvi, pats sevi un visu.
Un es nesaprotu ko tu gribi? Ķip man dzīvē viss būs zajebis, ja es pēkšņi iešu dzīvot sveša cilvēka dzīvoklī un atdošu viņam 500€ mēnesī lai varu tur vienkarši pārnakšņot? Pēkšņi mans izskats mainīsies,un kļūšu no tā izskatīgs? Nē nekas nemainīsies manā dzīvē, tikai lieki izmesta nauda.
19.12.2025 05:49 |

Reitings 430
KR083 @ 19.12.2025 05:49
Un es nesaprotu ko tu gribi? Ķip man dzīvē viss būs zajebis, ja es pēkšņi iešu dzīvot sveša cilvēka dzīvoklī un atdošu viņam 500€ mēnesī lai varu tur vienkarši pārnakšņot? Pēkšņi mans izskats mainīsies,un kļūšu no tā izskatīgs? Nē nekas nemainīsies manā dzīvē, tikai lieki izmesta nauda.

Pats rakstīji ka tev nekad nebūs attiecības. Jautājums ir par taviem dzīves apstākļiem.
19.12.2025 08:34 |

Reitings 1386
Reģ: 29.04.2021

Ar tādu domāšanas veidu var arī mašīnā vai patversmē dzīvot .
19.12.2025 09:40 |

Reitings 463
Reģ: 28.01.2025

Te ir cita loģika - ja vīrietis pogā pa 500 eur mēnesī lai kaut kur vienkārši pārnakšņotu tad viņam jābūt ienākumiem un arī sievietei nevajadzēs interract ar citu sievieti (vīrieša māti), kas tur arī dzīvo. Tas ir paliels pluss, bet kā tu pats saproti - nepietiekams.
Tikai tu nepareizi domā ka tavai sejai ir kāds būtiski traucējošs apstāklis. Jā sejai ir nozīme, bet arī tā neko negarantē. Var būt tā ka seja ir, nauda ir, dzīvoklis savs... Bet sieviete aiziet pie kaut kāda cita kam nekā no tā nav un vēl pati piemaksā.
19.12.2025 09:43 |

Reitings 1732
Reģ: 19.05.2016
No šīm tavām tēmām vien tu man izteikti, kategoriski nepatīc, man pat nav jāzina, kā tu izskaties un vai tu dzīvo vai nedzīvo ar vecākiem.
19.12.2025 20:07 |

Reitings 193
queen2820 @ 19.12.2025 09:40

Ar tādu domāšanas veidu var arī mašīnā vai patversmē dzīvot .
Nepatīk man mājas sēdēt. Labāk pa garažu, pabraukājos, pastaigājos...
19.12.2025 20:36 |

Reitings 193
Krišjānis Kariņš @ 19.12.2025 08:34

Pats rakstīji ka tev nekad nebūs attiecības. Jautājums ir par taviem dzīves apstākļiem.
Nezinu kas vainas maniem dzīvēs apstākļiem.
19.12.2025 21:28 |

Reitings 193
Jupiter @ 19.12.2025 20:07
No šīm tavām tēmām vien tu man izteikti, kategoriski nepatīc, man pat nav jāzina, kā tu izskaties un vai tu dzīvo vai nedzīvo ar vecākiem.
ko es šeit tādu pateicu, kas tevi sadusmoja? 😃
19.12.2025 21:30 |

Reitings 1732
Reģ: 19.05.2016
KR083 @ 19.12.2025 21:30
ko es šeit tādu pateicu, kas tevi sadusmoja? ?
Man nav jābūt dusmīgai, lai mani neinteresētu vīrietis.
20.12.2025 08:15 |

Reitings 2021
Reģ: 17.06.2024
Jupiter @ 19.12.2025 20:07

Tieši tā, kamēr viņš ar tādu attieksmi dzīvos, nevienai viņš nepatiks un tur nav pie vainas izskats vai fakts, ka dzīvo pie vecākiem.
20.12.2025 08:21 |

Reitings 3676
Reģ: 11.04.2023
smūtijs @ 20.12.2025 08:21

Tieši tā, kamēr viņš ar tādu attieksmi dzīvos, nevienai viņš nepatiks un tur nav pie vainas izskats vai fakts, ka dzīvo pie vecākiem.

Varbūt vari atklāt kādu attieksmi vajag, lai patiktu sieviete arī dzīvojot pie vecākiem...
20.12.2025 11:03 |

Reitings 430
KR083 @ 19.12.2025 20:36
Nepatīk man mājas sēdēt. Labāk pa garažu, pabraukājos, pastaigājos...

To visi jau saprata. Tāpat kā no malas arī ir saprotami iemesli, kāpēc negribi būt mājās. Tikai tev šķiet tā arī nedalec, kāpēc pats negribi spert kāju savā ''superīgajā setupā''.
20.12.2025 12:14 |

10 gadi
Reitings 1506
Reģ: 22.10.2009
es esmu berniba dzivojusi toksiska vide.lai ari materiali labveliga.Un pirmais ko es izdariju,jau profenes laika aizgaju no majam uz kojam ar skandalu.Un biju laimiga,kad pec skolas dabuju iret savu pirmo dzivokli tikai sev.Pa lielam daudz norobezojos no gimenes,velak ari no visiem,kas man kautko gruzija savus uzskatus.Ja tagad tulit jau 50 gados esmu nonakusi pie ta,cik super dzivot vienai.
Autoram lai vai cik sanak dargi,bet no omes majas ir jaaiziet un jacensas mazak kontaktet un klausities tos murgus.Vislabak vispar parcelties cita pilseta vai valsti.
Sava majiga majokli ari bus prieks nakt maja,ne tikai nakti.Un cilveks automata savadaks paliks un to jutis ari apkartejie.Un tiesam izskats vai kas tur bus mazakais,ko sievietes skatis.Vinam ir jajut filings no cilveka.Ari viens bez draugiem cilveks var but superigs.Un pat ja notiek sliktakais un nesanak gimene,ta nav tragedija.Ari viens var but laimigs.Panem sakuma kaut kamiti,kas tevi miles.Dzivnieki ari maina cilvekus.Esmu neta redzejusi kautkadus parajienu grupas,ir ari specialas iepazisanas,pamegini.Vismaz busi jaunos cilvekos.Vai aizbrauc kautkur viens celojuma.
20.12.2025 12:47 |

Reitings 174
Reģ: 09.12.2025
Es joprojām nesaprotu, kur šeit autoram ir kāda problēma. Pats saka, ka attiecības nebūs un patīk dzīvot tā, kā dzīvo. Ko jūs te risinat?
20.12.2025 15:38 |

Reitings 193
Krišjānis Kariņš @ 20.12.2025 12:14

To visi jau saprata. Tāpat kā no malas arī ir saprotami iemesli, kāpēc negribi būt mājās. Tikai tev šķiet tā arī nedalec, kāpēc pats negribi spert kāju savā ''superīgajā setupā''.
Tas ja es dzīvošu viens nenozīmē ka man pēkšņi gribēsies sēdēt mājās. Jo kā jau teicu viss kas manā dzīvē mainīsies būs lieki izdevumi par tukšu dzīvokli.
20.12.2025 17:42 |

Reitings 193
selestine @ 20.12.2025 12:47
es esmu berniba dzivojusi toksiska vide.lai ari materiali labveliga.Un pirmais ko es izdariju,jau profenes laika aizgaju no majam uz kojam ar skandalu.Un biju laimiga,kad pec skolas dabuju iret savu pirmo dzivokli tikai sev.Pa lielam daudz norobezojos no gimenes,velak ari no visiem,kas man kautko gruzija savus uzskatus.Ja tagad tulit jau 50 gados esmu nonakusi pie ta,cik super dzivot vienai.
Autoram lai vai cik sanak dargi,bet no omes majas ir jaaiziet un jacensas mazak kontaktet un klausities tos murgus.Vislabak vispar parcelties cita pilseta vai valsti.
Sava majiga majokli ari bus prieks nakt maja,ne tikai nakti.Un cilveks automata savadaks paliks un to jutis ari apkartejie.Un tiesam izskats vai kas tur bus mazakais,ko sievietes skatis.Vinam ir jajut filings no cilveka.Ari viens bez draugiem cilveks var but superigs.Un pat ja notiek sliktakais un nesanak gimene,ta nav tragedija.Ari viens var but laimigs.Panem sakuma kaut kamiti,kas tevi miles.Dzivnieki ari maina cilvekus.Esmu neta redzejusi kautkadus parajienu grupas,ir ari specialas iepazisanas,pamegini.Vismaz busi jaunos cilvekos.Vai aizbrauc kautkur viens celojuma.
Tas ka tev ir 50 gadi ir iemesls, kādēl es teicu ka iepriekšējā tēma man nebij izdevusies. jo dabiski, ka sievietēm kurām ir jau 45, 50 vairāk gadi, vīrieša izskats kā jau pati teici jau ir mazsvarīgs. Bet piemērma sievietēm kuram ir pari 20 gadiem un kuram ir vēl 30 "ar kapeikām" vēl jo projām ir tā velme radīt pēcnācējus. Tāpēc sievietes tajā vecumā uz vīriešiem skatās savādāk nekā sievietes jūsu vecumā. Tas ir tikai loģiski ka neviena normāli domājoša sieviete nevēlās pēcnācējus ar neizskatīgiem vīriešiem. Tākā jā, jūs sakat ko gribat, bet tajās vecuma grupās izskatam ir nozīme, un izskats ir svarīgs, un kā jau minēju, to es personīgi esmu izjutis uz savas ādas.
20.12.2025 17:48 |

Reitings 193
smūtijs @ 20.12.2025 08:21

Es nesaprotu šitās dusmas uz mani par manu attieksmi, jo cik zinu nevienu personīgi šeit aizvainojis nēesmu 😀
20.12.2025 17:49 |

Reitings 730
Reģ: 07.09.2018
Izlasīju abas diskusijas.
Secinājums viens: diemžēl jāpiekrīt pārējiem - vaina nav izskatā (kaut arī bildes vairs nav, ticu, ka nav tik traki; starpcitu, dīvaina rīcība izdzēst bildi, jo kas slikts var notikt, ja tā bilde paliks? Vismaz vairāk cilvēku varētu novērtēt.), bet gan attieksmē.
Tu visu laiku projicē to naratīvu, ka neviena tevi negrib. Tu uz to reāli esi ieciklējies, un neizskatās, ka kāds spēs tevi pārliecināt par pretējo. Tāpēc arī nekā nav un, iespējams, nebūs.
Man līdzīgi, tomēr citādāk - man 27, man arī nekad neviens vīrietis nav bijis (ok, pirms kāda laika bija vienkārši draugs (friend), bet es pat īsti nebiju mērķējusi uz attiecībām - es tieši gribēju vienkārši draudzēties (lai gan tiesa, klusībā tāpat cerēju, ka kaut kas varētu izveidoties - tas jau tikai normāli); bet nu tā, kā vienā brīdī viņš, protams, sāka izrādīt citādāku interesi, bet es tā īsti atpakaļ interesi neizrādīju, tad viņš vienā brīdī pazuda (par ko es nebrīnos, jo tā tam arī būtu jābūt - neviens normāls vīrietis negaidīs n-tos gadus uz sievieti, kad viņa saņemies (ja vispār).)
Mani skolas laikā arī apbižoja, bet ne par izskatu. Par vienu citu lietu (kuru es nevaru mainīt, taču varu mainīt attieksmi pret to, ko es nedaru). Un tas man velkas līdzi visu dzīvi, kaut arī pagājuši 14 gadi. Rezultātā, man bail no pilnīgi visiem cilvēkiem (pat no savas ģimenes), man ir grūti ar kādu sākt runāt, draudzēties u.t.t. Jo man visu laiku liekas, ka man atkal kaut ko varētu pateikt par to lietu. Kaut arī ar prātu saprotu, ka pieaugušie parasti neuzvedas kā bērni vai jaunieši un nesmejas par citādākiem cilvēkiem. Bet es nespēju no tā tikt vaļā.
Plus es vēl apzināti mērķtiecīgi meklēju attiecības (vairs gan tā nedaru), kas apkārtējos tieši atbaidīja, jo to varēja sajust.
20.12.2025 18:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits