KR083 @ 22.12.2025 18:15jo profila galā ir 83 uzreiz viss man jāpiešuj? Varbut parocies vēl, kautko vecāku atradīsi, detektīv? Tev varbūt ir problēma ar to ka tu ar savu 1. Komentāru šajā diskusijā centies man kautko ieteikt bet es neņēmu galvā un paliku pie savas nostājas? Nav kontrole un nav gandarījums.
zini strīdaties šeit savā starpā. 1. Diskusijā beztēma sāka iet. Šeit atkal beztēma ir. Un viss tikai dēļ viena jautājuma. Galvenais tas ka tā sieviete kura uzdeva man to jautājumu, izlasija manu komentāru noteikti un viss bija skaidrs. Pārējie te sāk man padomus dot un mācīt kā dzīvot un kur pārvākties.Krišjānis Kariņš @ 22.12.2025 18:28
No tevis tikai meli un izlikšanās nāk. Visas tēmas ir tavas, tas ir acīmredzami.
nemēģinu tur tikties iet uz randiņiem , bet ja kāda grib varu pačatot.
Nezinu, man tur tā arī nekādi čati nesanāca, jo kā jau šeit viena komentā minēju - 0 like, 0 match.akul12 @ 22.12.2025 19:09+
Sliktākā vieta čatošanai, jo vienīgās kuras tur čatojas ir garlaikotas mājsaimnieces... Jā pareizi tinderi ne tikai precētie vīrieši meklējas, bet tikpat daudz aizņemtu sieviešu meklē vīriešu uzmanību.
Tā šīs bik pačato, čura notrīc, ka vīrs uzzzinās un pazūd.
KR083 @ 22.12.2025 18:15jo profila galā ir 83 uzreiz viss man jāpiešuj? Varbut parocies vēl, kautko vecāku atradīsi, detektīv? Tev varbūt ir problēma ar to ka tu ar savu 1. Komentāru šajā diskusijā centies man kautko ieteikt bet es neņēmu galvā un paliku pie savas nostājas? Nav kontrole un nav gandarījums.
Krišjānis Kariņš @ 22.12.2025 18:28
No tevis tikai meli un izlikšanās nāk. Visas tēmas ir tavas, tas ir acīmredzami.
jums te pusei ir putni galvā. Reāli. Visu labu.patroneses @ 22.12.2025 19:37sapratu. KR neko neprasa. Padalījās vienkārši ar savu pieredzi ka divas sievietes ne no šā ne no tā sāk viņam skaidrot ka nesmuks.
Interesanta pieredze. Tas labi ka kādam jāstāsta ka nesmuks. Patiesībā slikti nav.
Un viss tikai dēļ viena jautājuma.
Es neko tādu neesmu teicis, nevajag mani tagad saistīt ar citiem profiliem jo dusmojies ka neklausu tavai terapijai. Personīgi nejūtu dzīvē vientulību, jo vienmēr atrodu kā sevi nodarbināt un kavēt sev laiku. Bet domā ko gribi. Jūs vispar te uztaisījāt beztēmu. Posts bija par to ko sievietes domā par vīriešiem kas dzīvo pie vecākiem, bet te ir vairākās lapās beztēma kur it īpaši tu sāki man kautko burīt virsū, un kādēļ? Jo pie tava 1. komentāra es tevi neklausīju? Fiksi nepārvācos uz citu pilsētu nenomainīju darba vietu un neizveidoju ģimeni, jo svešinieks internetā man tā lika?Krišjānis Kariņš @ 22.12.2025 20:18
Viss ''tikai tāpēc'', ka tu visu laiku melo un cilvēki to labi redz. Tagad, kad uzpeldēja tēma kur pats esi atzinies, ka dzīvē ir tukšums, nomāktība un vientulība, un plus vēl psihiskas problēmas tam pa virsu, tagad vairs nav nekā ko samelot un pa galvu, pa kaklu jālaižas lapās. Kamēr vien bēgsi no savām problēmām un izdomāsi arvien jaunus nikus lai izdzītu vēl vienu apli kāmja ritenī par to pašu tēmu, tikmēr tava dzīves bedre turpinās palikt tikai dziļāka un dziļāka.
KR083 @ 22.12.2025 21:40Es neko tādu neesmu teicis, nevajag mani tagad saistīt ar citiem profiliem jo dusmojies ka neklausu tavai terapijai. Personīgi nejūtu dzīvē vientulību, jo vienmēr atrodu kā sevi nodarbināt un kavēt sev laiku. Bet domā ko gribi. Jūs vispar te uztaisījāt beztēmu. Posts bija par to ko sievietes domā par vīriešiem kas dzīvo pie vecākiem, bet te ir vairākās lapās beztēma kur it īpaši tu sāki man kautko burīt virsū, un kādēļ? Jo pie tava 1. komentāra es tevi neklausīju? Fiksi nepārvācos uz citu pilsētu nenomainīju darba vietu un neizveidoju ģimeni, jo svešinieks internetā man tā lika?
😀😀 da man vēl pussydestrojer083 bigdickintown083 profili kuros tika apspriests daudz seksa, zinkā, tipiski man.Krišjānis Kariņš @ 22.12.2025 21:45
KristapsM
KKM83
KR083
Chris083
KM91
KM.91
Min91
Luusis
Visi tavi profili, visi diskutē par vienu un to pašu tematu, tad uzreiz tiek dzēsti. Visi taisīti kopš 2023. gada, t.i., jauns profils top katrus 3 mēnešus vidēji rēķinot, viens un tas pats temats tiek pārmalts atkal un atkal uz riņķi katrus 3 mēnešus. Gan jau ir arī profili, ko neatradu. Tā jau ir reāla apsēstība, vecīt. Seek help.
KR083 @ 22.12.2025 22:01?? da man vēl pussydestrojer083 bigdickintown083 profili kuros tika apspriests daudz seksa, zinkā, tipiski man.
Tu kautkādu huiņu te dzen bet jo projām nepasaki kādēļ tieši te sāki uz mani ēsties?
Un vari kā normāls cilvēks runāt? 😀 Jo tu sāki uz mani ēsties brīdī kad es atteicos klausīt te kautkādiem ieteikumiem kurus es neprasīju. Es gribētu zināt kāda amatā tu strādā? Varbūt tu esi kautkādā ofisā, kautkādā plānošanā vai tamlīdzīgi kur ir padotie tev, un moška tāpēc parāva nepatika ka tevi neklausa?Krišjānis Kariņš @ 22.12.2025 22:05
Nekā personīga, tikai profesionālais kretīnisms izost aizdomīgas problēmas līdz galam. Nevienu ar savām bērnišķīgajām atrunām te neapvedīsi ap stūri.
Tikai gribu zināt kuras tad ir tās problēmas kuras tu gribi izzost? Jo es problēmas neredzu savā dzīvē, tu esi sadomājies ka redzi manā dzīvē problēmas. Noteikti jo mans dzīves veids neatbilst sabiedrības normām. Sorry bet to ka sievietēm ir nepatika pret mani, es neuzskatu par problēmu. To ka es dzīvoju ar māti nevis uzturu kādu vietējo nekustamo īpašumu "biznesmeni" arī es neuzskatu par problēmu. Darbs man ir, hobiji man ir, paēdis esmu. veselība vēl ir. Viss ok.Krišjānis Kariņš @ 22.12.2025 22:05
Nekā personīga, tikai profesionālais kretīnisms izost aizdomīgas problēmas līdz galam. Nevienu ar savām bērnišķīgajām atrunām te neapvedīsi ap stūri.
KR083 @ 22.12.2025 22:36Tikai gribu zināt kuras tad ir tās problēmas kuras tu gribi izzost? Jo es problēmas neredzu savā dzīvē, tu esi sadomājies ka redzi manā dzīvē problēmas. Noteikti jo mans dzīves veids neatbilst sabiedrības normām. Sorry bet to ka sievietēm ir nepatika pret mani, es neuzskatu par problēmu. To ka es dzīvoju ar māti nevis uzturu kādu vietējo nekustamo īpašumu "biznesmeni" arī es neuzskatu par problēmu. Darbs man ir, hobiji man ir, paēdis esmu. veselība vēl ir. Viss ok.
smūtijs @ 23.12.2025 08:30
Ja neuzskati, ka problēmas ir tevī, bet apkārtējos, tad novēlu veiksmi būt par vecpusi līdz mūža galam!
KR083 @ 22.12.2025 22:36Tikai gribu zināt kuras tad ir tās problēmas kuras tu gribi izzost? Jo es problēmas neredzu savā dzīvē, tu esi sadomājies ka redzi manā dzīvē problēmas. Noteikti jo mans dzīves veids neatbilst sabiedrības normām. Sorry bet to ka sievietēm ir nepatika pret mani, es neuzskatu par problēmu. To ka es dzīvoju ar māti nevis uzturu kādu vietējo nekustamo īpašumu "biznesmeni" arī es neuzskatu par problēmu. Darbs man ir, hobiji man ir, paēdis esmu. veselība vēl ir. Viss ok.
akul12 @ 23.12.2025 08:47
?
Viss loģiski, uzstādītā latiņa neatbilst realitātei, bet vai to pašu teiktu sievietei, kura žēlojās, ka nav normālu vīriešu ?
Būtu pavisam cita diskusija, par to, ka normālie noprecēti/ aizņemti, atlikušie cūkas vai nodzērušies. ?